Ma in vergelijkende studies in de geschiedenis en de samenleving

Koc University - Istanbul Turkey

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ma in vergelijkende studies in de geschiedenis en de samenleving

Koc University - Istanbul Turkey

MA in Comparative Studies in geschiedenis en maatschappij

De niet-scriptie MA programma Comparative Studies in geschiedenis en maatschappij combineert de sterke punten van de sociologie en de geschiedenis afdelingen van Koç University in een interdisciplinaire Master programma Arts (MA). Het programma dient een groeiende behoefte in Turkije voor interdisciplinaire graduate programma's in de sociale wetenschappen.

Studenten worden opgeleid op het gebied van historische transformaties met betrekking tot de staat en de samenleving, alsmede sociale ongelijkheden. De cursussen zullen de studenten voor te bereiden op zowel de toekomstige Ph.D. programma's en een loopbaan in onderzoek en beleidsmatige functies in gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties door het verstrekken van de fundamentele achtergrond in de historische analyses van de huidige dag maatschappelijke Dynamics.


Toepassing

  • Kandidaten zullen naar verwachting worden afgestudeerd aan een undergraduate programma. Studenten, die nog studeren en wordt verwacht af te studeren voor de zondeval termijn kan ook van toepassing zijn.
  • Officiële Afschriften: Minimum GPA: 3,00 / 4,00. Aanvragers wordt verwacht dat zij ten minste twee History of Sociologie cursussen tijdens hun undergraduate studies. Deze cursussen moeten ofwel worden vereiste oppervlakte, gebied electieve of andere equilavent cursussen.
  • Engels Proficiency: TOEFL (Test van het Engels als vreemde taal): IBT min. 80, CBT min. 213, PBT min. 550 of YDS (min. 87)
  • ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı): Min. 70 van gelijk gewicht.
  • GRE (Graduate Record Examination; Voor internationale aanvragers): Minimaal 160 van Quantitative
  • 2 brieven van aanbeveling.
  • Na het aanbrengen, worden alle aanvragen beoordeeld door de commissie en gerangschikt binnen hun ALES / GRE scores, aanbevelingsbrieven enz. Indien nodig, worden interviews gehouden door de commissie.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan