De TESOL masteropleiding bereidt studenten voor het onderwijs in binnen- en buitenland in het hoger en volwassenenonderwijs, in particuliere taalscholen en in K-12 instellingen, waar de staat certificering niet nodig is.

American University's TESOL masteropleiding biedt een kenmerkende mix van theorie en praktijk dat studenten in staat stelt om fundamentele concepten toe te passen in de discipline om praktische onderwijservaring. Het programma legt een sterke nadruk op ervaringsleren, met studenten van plan lessen, het observeren van lessen en het onderwijs of begeleiding ESL studenten in verschillende contexten vanaf het begin van het programma.

LEER van toonaangevende FACULTY EXPERTS

TESOL faculteit leden putten uit hun uitgebreide en gevarieerde onderwijs ervaringen, kennis van de hedendaagse onderzoek, en interculturele expertise om studenten met de nodige wetenschappelijke en praktische kennis te bieden voor een succesvolle professionals in het veld TESOL geworden. Het programma benadrukt een communicatieve aanpak van taalonderwijs, biedt een breed scala van cursussen en focust op authentieke onderwijsactiviteiten.

JOIN THE AU TESOL GEMEENSCHAP

MA TESOL studenten genieten van een gevoel van gemeenschap, beide met hun collega's en hun docenten, die behoren tot de belangrijkste professionals op het gebied van TESOL. Het TESOL MA-programma richt zich op diverse studentenpopulatie bevolkingsgroepen, met inbegrip van pas afgestudeerden, professionals en carrière switchers, en biedt een grote flexibiliteit bij het voltooien van de opleiding. Studenten kunnen worden toegelaten op een full-of part-time basis, en klassen ontmoeten in de avond te drukke schema van onze studenten tegemoet te komen. Cursussen in de TESOL masteropleiding worden aangeboden in de herfst en het voorjaar als in de zomer, door de AU TESOL Summer Institute.

Toelating tot het Programma

Aanvragers aan de masteropleiding in TESOL zijn onderworpen aan de minimum universiteit eisen voor toelating tot graduate studie. Verder een gemiddeld eindcijfer van 3,00 (op een schaal 4.00) in de undergraduate grote, Graduate Record Examination (GRE) scores, en twee brieven van de academische referentie nodig. Het wordt sterk aanbevolen dat de native speakers van het Engels hebben een achtergrond in ten minste één andere taal. De aanvragers wier moedertaal of eerste taal niet Engels moet het bewijs van taalvaardigheid te tonen door het indienen van bevredigende resultaten van de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL). De minimum TOEFL-score voor volledige bekentenissen overweging is 100 op het internet-gebaseerde test (iBT) of 600 op het papier-gebaseerde test. Part-time als full-time studenten zijn van harte welkom in het programma.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum