Ma in overheid en politiek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Verdien je Master of Arts graad in Overheid en politiek met een concentratie in International Relations aan het mooie Rome St. John's University Campus, die een divers, internationale studenten kenmerkt. Studeren in het buitenland in Rome zal u toelaten om jezelf voor te bereiden op de mondiale arena; leren over het internationale bedrijfsleven en politieke kwesties; deel te nemen aan stages bij VN-organisaties, non-gouvernementele organisaties (NGO's), en ambassades; gedijen in een comfortabele en ondersteunende academische omgeving; genieten van nieuwe ervaringen; en cultiveren levenslange vriendschappen met andere studenten van over de hele wereld. Als afgestudeerde student op de campus Rome, zult u het beste van twee werelden: de mogelijkheid om een ​​diploma te verdienen aan een Amerikaanse universiteit, terwijl het leven in een grote Europese centrum van de overheid, politiek, internationale organisaties en multinationals.

De 33-credit MA-programma biedt een uitgebreide studie van de instellingen, theorieën en politieke processen van internationale overheden en organisaties. In het programma, dat is geaccrediteerd door het Midden-Staten Vereniging van Hogescholen en scholen en het ministerie van Buitenlandse Zaken van New York, vindt u de analytische en onderzoek vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in een carrière in de internationale betrekkingen te ontwikkelen. U zult een expert in het samenstellen van beleidsnota's en rapporten, het opstellen en evalueren van projectvoorstellen, resoluties en openbare verklaringen, alsmede de voltooiing van een grondige evaluatie van de wereldwijde gebeurtenissen en trends worden. Het programma bereidt je voor op een reeks van kansen in de burgerlijke en buitenlandse diensten, posities van politieke of bestuurlijke verantwoordelijkheid in de publieke of private sector, een loopbaan in het onderwijs, of voor verdere studie als een doctoraal of wet student.

Als onderdeel van het programma, kunt u ook een 18-krediet certificaat in het internationaal recht en diplomatie, die je kunt voltooien in combinatie met de MA, na het voltooien van de MA, of onafhankelijk te verdienen.

Eenmaal toegelaten tot de Rome MA in Government and PoliticsJe hebt ook de mogelijkheid om te studeren voor een of meer semesters op onze campus in Queens, New York. De flexibiliteit van het programma kunt u bestuderen op beide campussen door elkaar. U kunt zich ook inschrijven in intersession bestemming cursussen als ze beschikbaar zijn.

Programma-eisen

U kunt de MA in overheid en politiek te voltooien in een jaar full-time studie, met inbegrip van de zomer studie. Graduate opleidingen op de campus Rome worden aangeboden in de herfst, lente en zomer sessies, waarbij elke sessie verdeeld in twee kwartalen. De cursussen zijn gepland in de avond of online aan studenten die werken of het doen van stages tegemoet te komen. U kunt zich inschrijven voor maximaal twee klassen per kwartaal; online lessen overspannen twee kwartalen een hele sessie te dekken.

Non-Thesis optie

 • GOV 205 Modern Political Research
 • Twaalf credits in Internationale Betrekkingen
 • Drie credits in politieke theorie cursussen
 • Zes credits in uw minderjarige concentratie
 • Negen electieve credits in een concentratie

Scriptie optie

 • GOV 205 Modern Political Research
 • Twaalf credits in Internationale Betrekkingen
 • Drie credits in politieke theorie cursussen
 • Zes credits in uw minderjarige concentratie
 • Drie electieve credits in een concentratie
 • Zes studiepunten van GOV 900 Master's Research
 • Demonstratie van de kennis van een vreemde taal (Frans, Spaans of Italiaans) door het passeren van een erkend examen of een niet-krediet lezing cursus in de taal

Uitgebreid examen

Tijdens uw laatste semester van het programma, na de voltooiing van ten minste 24 studiepunten, wordt u gevraagd om te zitten voor een uitgebreid onderzoek om uw kennis te testen in je concentratie.

Toelating

Vereisten

 • Vul het online verzoek of afdrukken van een aanvraag op papier, vul het in en volg de instructies voor te leggen.
 • Geef uw huidige curriculum vitae.
 • Submit officiële universiteit transcripties en diploma conferrals / diploma's. Gecertificeerde Engels vertalingen moeten met transcripties en diploma's worden ingediend. Afschriften moeten van elk instituut worden ingediend.
 • Dien de Test voor Engels als vreemde taal (TOEFL) of IELTS examen score in het Engels aan te tonen vaardigheid. Aanvragers uit de volgende landen hebben geen behoefte aan een TOEFL dienen of IELTS score: Amerikaans Samoa, Australië, Bahama's, Barbados, Belize, Canada (behalve Quebec), Dominica, Grenada, Grand Cayman, Guyana, Ierland, Jamaica, Liberia, Nieuw-Zeeland , Sierra Leone, Trinidad / Tobago, Verenigd Koninkrijk en US Pacific Trust (SJU campus code: 0132).
 • Er worden twee brieven van aanbeveling van instructeurs in het voorgestelde gebied van specialisatie.
 • Geef uw persoonlijke verklaring beschrijft de reden voor het nastreven van graduate studie en leiderschap doelstellingen in 300-350 woorden. Uw verklaring van de doelen moeten kort, maar zinvol, stel jezelf voor en beschrijf wat je hoopt te bereiken door het verdienen van een graduaat in St. John's.
 • Eenmalige vergoeding van $ 70 USD.

Beurzen

Wie zich inschrijft op de campus Rome worden aangeboden beurzen op basis van leerprestaties, het bewijs van werkervaring, en financiële nood dat 25 procent van het collegegeld voor de gehele duur van de master's degree te dekken. Om in aanmerking voor een Rome beurs, moet u zich rechtstreeks tot het Assistant Dean in Rome.

Uitkomsten carrière

Stages en carrière Plaatsing

In Rome, krijgt u de mogelijkheid om te profiteren van de unieke stagemogelijkheden, dankzij relaties die onze faculteit en beheerders te onderhouden met diverse internationale organisaties, multinationale organisaties en de overheid en niet-gouvernementele organisaties hebben. U kunt ontvangen tot maximaal drie credits voor stages zodra u ten minste 12 studiepunten van cursussen voor de MA hebben afgerond, en we moedigen alle studenten in het programma om ten minste een stage te lopen. In Rome, hebben onze studenten geïnterneerd met het World Food Programme van de Verenigde Naties, de Amerikaanse ambassade, de International Development and Law Organization, en Save the Children Italia, onder vele andere plaatsingen.

Deze stagemogelijkheden hebben geleid tot loopbaantrajecten voor veel van onze studenten, en onze afgestudeerden hebben fulfilling banen over de hele wereld in een scala van gebieden, waaronder: de burgerlijke en in buitenlandse dienst; de Verenigde Naties; beleid denktanks, internationale NGO's; grote multinationals; en dynamische start-up bedrijven. Sommige afgestudeerden uit het programma zijn ook gegaan met de wet en doctoraatsprogramma's in de politieke wetenschappen of aanverwante gebieden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Rome Campus of St. John's University recruits a diverse, international student body. Studying abroad in Rome allows students to prepare themselves for the global arena; learn about international b ... Lees meer

The Rome Campus of St. John's University recruits a diverse, international student body. Studying abroad in Rome allows students to prepare themselves for the global arena; learn about international business and political issues; participate in internships at UN agencies, non-governmental organizations (NGOs), and embassies; thrive in a comfortable and supportive academic environment. Lees Minder