Ma in museum en galerie de praktijk

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Museum en Galerie Practice MA beschikbaarheid Voltijds 1 jaar Part-time 2 jaar OVERZICHT Dit MA aan de UCL Qatar leidt studenten met de nodige theoretische en praktische vaardigheden om een ​​carrière als een toonaangevende museum professional binnen Qatar, de bredere Golfregio of verder weg veronderstellen .

Het programma introduceert de theorie en praktijk van de museologie, met nadruk op hun betekenis en relevantie in de Golfregio en daarbuiten. Belangrijke gebieden van musuem studies om onderwezen te worden onder meer collecties management, museum, galerie en site management, de ontwikkeling tentoonstelling hedendaagse kunst debatten, visuele studies, onderwijs en opkomende digitale technologieën. Studenten ontwikkelen kritisch denken vaardigheden en basisvaardigheden zoals documentatie en interpretatie.

Studenten hebben ook de mogelijkheid om een ​​stage te ondernemen in een museum, galerie of cultureel erfgoed organisatie in Qatar, de regio of internationaal. Waar zullen ze een uniek inzicht te krijgen in de ontwikkeling van lokale en internationale sector museum.

Cursus Structuur Dit MA heeft een totale waarde van 180 studiepunten. Studenten nemen vijf verplichte modules (totaal 90 studiepunten), twee optionele modules (totaal 30 studiepunten) en een proefschrift (60 studiepunten).

Verplichte modules Tentoonstelling Project Beginselen van Museum and Gallery Practice Musea en -praktijk Interdisciplinair Methoden voor Heritage Onderzoek Proefschrift Optionele Modules Onder voorbehoud van beschikbaarheid en de vraag, kunnen opties omvatten: Materialen vs Cultuur De Digital Museum debatten in de hedendaagse kunst Curation Collections Care and Management Preventieve Conservation Community Archeologisch Museum Theorie en praktijk: identiteiten, politiek en macht Plaatsing I (een maand) Plaatsing II (twee maanden) The Book and Society proefschrift Alle studenten voeren een onafhankelijk onderzoeksproject dat uitmondt in een proefschrift van 12.000 woorden.

Toelatingseisen Voor toelating tot deze MA, moeten de kandidaten een bachelordiploma met Upper Second Class Honours (UK-systeem), een GPA van 3,3 op de schaal van 4,0 (US-systeem) of een andere kwalificatie van een gelijkwaardige norm te hebben.

Kandidaten van wie de eerste taal niet Engels zijn normaliter nodig is om een ​​Engels taalexamen zitten. De aanvaardbare kwalificaties voor toelating tot dit programma op te nemen IELTS (7,0 overall).

Er zijn geen onderwerp pre-vereisten voor toelating, zijn echter de kandidaten verwacht dat zij sterke motivatie voor het onderwerp waarop ze hebben toegepast te tonen, via de persoonlijke verklaring gedeelte van het aanvraagformulier. Kandidaten moeten een passie en nieuwsgierigheid voor musea en galeries en voor cultureel erfgoed in het algemeen. Zij moeten ook in staat zijn om een ​​grondig begrip van wat de opleiding inhoudt demonstreren.

Relevante werkervaring, bijvoorbeeld in een museum of het culturele erfgoed sector, zal ook worden overwogen.

Full-time of part-time studie Dit MA kan worden bestudeerd als een full-time programma van één jaar, of part-time in de loop van twee jaar. De deeltijd-optie is vooral geschikt voor bestaande professionals die van plan zijn om de werkgelegenheid te behouden, terwijl het nastreven van verdere studies.

Part-time kandidaten nemen drie verplichte modules en een optionele module in Year One, en de drie verplichte modules en een optionele module in het tweede jaar. Het proefschrift wordt aan het eind van het jaar Twee ingediend.

WAAROM KIEZEN UCL QATAR?

Musea zijn booming in Qatar en de regio, en dit programma biedt ongeëvenaarde mogelijkheden om te netwerken met toonaangevende lokale musea en erfgoed professionals.

UCL Qatar is gebaseerd op Education City, Doha, naast een aantal van 's werelds meest prestigieuze instellingen. Internationale studenten profiteren van de unieke culturele ervaring van studeren in Qatar, waar de brede waaier van culturele en professionele achtergronden zorgt ervoor dat de unieke perspectieven aan klassikale discussies worden gebracht.

Het programma past bij studenten met een oprechte interesse en nieuwsgierigheid over musea en erfgoed in de Arabische en islamitische wereld.

BEURZEN Een reeks van volledige beurzen zijn beschikbaar voor kandidaten. Alle aanbod houders komen in aanmerking voor financiering en zal een beurs aanvraagformulier en verdere instructies worden verzonden tijdens de toelatingsprocedure.

Solliciteer online Aanvragen kunnen online hier http://www.ucl.ac.uk/qatar/study/degree-programmes/apply-now worden ingediend

Laatst bijgewerkt op mrt 2016

Over de school

UCL Qatar represents a unique three-way partnership between UCL, Qatar Foundation and Qatar Museums Authority, positioning Qatar as the centre of excellence in museum practice in the region and furthe ... Lees meer

UCL Qatar represents a unique three-way partnership between UCL, Qatar Foundation and Qatar Museums Authority, positioning Qatar as the centre of excellence in museum practice in the region and furthering the understanding of Arab and Islamic archaeology. Lees Minder