Ma in marketing (scriptie / niet-thesis)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bedoeld voor afgestudeerden van elke discipline en het nemen van slechts een jaar in beslag, de MA in Marketing programma kunt u een concurrentievoordeel geven in een overvolle arbeidsmarkt door u te helpen de vaardigheden en kennis direct relevant zijn voor de behoeften van de werkgevers of als alternatief zodat u om te schakelen naar een nieuw gebied van academische specialisatie waarin je promotieonderzoek kan nastreven in marketing door het ontwikkelen legt de fundamenten op masterniveau. U vindt de nieuwste theoretische, conceptuele en praktische aspecten van marketing te leren en bereid zijn voor een verscheidenheid van loopbanen in marketing management, zoals brand management, productontwikkeling, detailhandel, diensten marketing, business-to-business marketing, direct marketing, en marktonderzoek.

Toelatingsvoorwaarden

Aanvragers wordt verwacht dat zij de algemene vereisten van het Instituut toelating voldoen. In het algemeen, studenten die willen een bepaalde graduate programma in de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen na te streven, maar voltooide een BA / BS in een ander gebied kan worden toegelaten tot het programma, onder voorbehoud van het succesvol afronden geselecteerde voorwaarde cursussen uit de verwante afdeling.

Faculty Research Interesses

Marketing management, marketing strategie, consumentengedrag, reclame, verkoopbevordering en public relations, geïntegreerde communicatiecampagne.

Laatst bijgewerkt op okt 2015

Over de school

The Eastern Mediterranean University is the largest university on the island of Cyprus. The university has its roots in the Higher Technological Institute, a vocational training college established in ... Lees meer

The Eastern Mediterranean University is the largest university on the island of Cyprus. The university has its roots in the Higher Technological Institute, a vocational training college established in 1979. Lees Minder
Turkse Republiek Noord-Cyprus , Famagusta + 1 Meer Minder