Lees de Officiële Beschrijving

Geavanceerd programma voor voortgezet beroepsonderwijs

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verdien je master of arts in online lezen

Staats- en federale opleidingsnormen hebben de behoefte aan gekwalificeerde docenten verhoogd die de kwaliteit van het lezen voor kwaliteiten K-8 kunnen verbeteren. De online Master of Arts in Reading met een nadruk op elementair onderwijs, aangeboden door het College van Opvoeding, komt overeen met de normen van de International Literacy Association om specialisten en interventies voor te bereiden om de wereldwijde uitdagingen van geletterdheidsontwikkeling te ontmoeten. Het strenge curriculum serveert de gemeenschap door diverse studenten eerlijke toegang te geven tot kwalitatief hoogwaardig onderwijs met een basis in geletterdheid.

Door middel van observatie- en praktijkgerichte ervaringen biedt de MA in het lezen met een nadruk op elementair onderwijs de toepassing van theorie en educatieve beste praktijken om geletterdheid in samenwerkende instellingen te verbeteren. Levert curriculum, instructie en evaluatie effectief met een sterke basis in corrigerende leesstrategieën, en onderzoekt een verscheidenheid aan beoordelingsinstrumenten, instructieve benaderingen en effectieve communicatietechnieken voor optimaal leren. Je doet ook geavanceerde studies in de basisscholen om de creatie van geletterd omgevingen te creëren en geletterdheid in de inhoudsgebieden te ondersteunen.

U moet een kopie van uw huidige onderwijscertificaat indienen of een bewijs geven van minimaal één jaar onderwijservaring om dit programma aan te vragen. Daarnaast is het essentieel om toegang te hebben tot een K-8 klaslokaal om de programma-opdrachten af ​​te ronden. Als uw staat een K-12 credential vereist, spreek dan alstublieft met een inschrijververtegenwoordiger om beschikbare opties te bespreken.

degree Outcomes

Advance Instructie Strategieën

In de Master of Arts in Reading met een nadruk op het basisonderwijs, onderzoekt u het proces voor het plannen, componeren en leveren van een aantrekkelijk en effectief leesprogramma voor elementaire studenten. Je leert ook instructie strategieën te identificeren, evalueren en beoordelen met behulp van data en studentprestaties.

Wat je leert

Ontdek de Master of Arts in het leercurriculum

In dit MA in leesprogramma onderzoekt u:

  • Curriculumplanning, ontwikkeling, evaluatie en methoden om diverse leerlingen te betrekken
  • Theoretische en bewijsmatige basis van lees- en schrijfprocessen en instructies
  • Professionele leer- en leiderschapsmodellen ter bevordering van geletterdheid, met nadruk op positieve disposities in individuele en samenwerkende leeromgevingen
  • De toepassing van hersenonderzoek op klaslokaaloefening en het effect ervan op curriculaire, instructieve en beoordelingsbeslissingen

Uitkomsten carrière

Carriereopties in Curriculum en Instructie

Gemeenschappelijke carrières met een master in het lezen op het elementaire niveau omvatten lees- of curriculumspecialist, docent, tutor, geletterdheidsondersteunende aanbieder en schoolgeletterdheidscoach. Potentiële werkplekken omvatten privé-, charter- en openbare elementaire en middelbare scholen, maatschappelijke dienstverleners en onderwijsorganisaties.

programma Locaties

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond

Grand Canyon University's avondprogramma's tegemoet te komen aan de eisen van de werkende professionals die liever een in-person leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet