Ma in internationale zaken

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De politicologie masteropleiding biedt studenten een keuze uit drie concentraties: politicologie, internationale zaken, of stedelijk beleid en administratie.

De politicologie concentratie combineert de theorieën en methoden van de politieke wetenschap met de mogelijkheid zich te specialiseren in een van de vier gebieden: de Amerikaanse politiek, vergelijkende politiek, politieke theorie, of de internationale betrekkingen.

De internationale zaken concentratie is ontworpen om studenten voor professionele en academische carrière in internationale zaken voor te bereiden door middel van opleidingen afgestemd op hun specifieke belangen en doelstellingen. Cursussen variëren van brede overzichten seminars over specifieke delen van de wereld, en worden gecombineerd met een onafhankelijk onderzoek en de masterproef cursussen in nauwe samenwerking met de faculteit leden. Om professionele voorbereiding te bevorderen, het programma publiceert ook student werk in de afdeling Politieke Wetenschappen Journal en plaatst studenten in stages, alsmede studie en werk kansen in het buitenland.

In het stedelijk beleid en bestuur masteropleiding, studenten vaardigheden ontwikkelen in het begrijpen van de politiek en beleidsprocessen publiek in de Amerikaanse metropool, met inbegrip van New York City. Terwijl ingeschreven in dit programma, dat kampioenen van de gezamenlijke productie van cutting-edge theoretisch werk en de echte wereld de praktijk worden de studenten verwacht dat intellectuele leiders in beleidsrelevante velden in stedelijke omgevingen zijn: arbeid, ras, etniciteit, en immigratie, stedenbouw, lokale verkiezingen, openbaar onderwijs, en ga zo maar door. Afgestudeerden vinden professionele mogelijkheden in overheidsinstellingen, non-profit organisaties, maatschappelijke organisaties en vakbonden. Alumni hebben ook nagestreefd carrière in electorale politiek. Voor veel studenten, de master's degree in dit programma dient als een stap in de richting van een hogere academische graad, zoals een Ph.D. en JD Een breed scala aan stageplaatsen beschikbaar zijn.

Toelatingsexamen eisen

De toegang is zeer concurrerend; beslissingen zijn gebaseerd op de GPA, aanbevelingsbrieven, persoonlijke verklaring, en relevante ervaring. Algemene toelatingsexamen en de toelatingseisen van de afdeling Graduate Studies zijn in de sectie "Admission."

Diploma-eisen

Studenten kiezen voor één van de volgende drie concentraties: Politicologie, Internationale Zaken, of Stedelijk Beleid en Administratie.

I. Politieke Wetenschappen: De eisen voor de concentratie:

1. Credits: Dertig credits, allen uit 7000-level cursussen. Met toestemming van de plaatsvervangend voorzitter, mag maximaal 12 studiepunten (vier gangen) worden overgedragen van graduate opleidingen in andere afdelingen of andere universiteiten te vervangen voor een volgende eis.

2. Distributie: Cursussen zijn gegroepeerd in vier belangrijke gebieden van de studie: de Amerikaanse overheid (Politicologie 7200X-7570X), vergelijkende politiek (Politicologie 7712X-7891X), internationale betrekkingen (Politicologie 7600x-7691X), en politieke theorie (Politicologie 7010X-7190X, exclusief 7000x en 7170X). Een minimum van 9 kredieten moeten van een van deze gebieden, welke richting de student zal zijn en een minimum van 3 kredieten uit elk van de andere drie gebieden. Let op: De statistieken cursus (Politicologie 7000x) telt niet mee voor de politieke theorie eis.

3. Statistieken / Methodologie of Taal: Studenten moeten ofwel een erkende cursus in statistieken of de methodologie, in de politieke wetenschappen of een andere graduate programma, of slagen voor een taaltoets in een belangrijke taal die door de andere dan de moedertaal van de student plaatsvervangend voorzitter goedgekeurd. Drie credits worden gegeven voor een statistieken of methodiek natuurlijk; geen kredieten worden gegeven voor het taalexamen.

4. Uitgebreid onderzoek of Thesis: Na het voltooien van een minimum van 21 studiepunten, moeten de studenten kiezen tussen een uitgebreid onderzoek of een scriptie schrijven. Het examen bestaat uit twee open vragen: één op de student gebied van specialisatie en een in een andere omgeving. Studenten hebben een keuze van de vragen in elk gebied, maar moet passeren zowel de examen. Geen kredieten worden gegeven voor het uitgebreide onderzoek. Het proefschrift, genomen als Politicologie 7910G voor 3 studiepunten, bestaat uit een zestig pagina's origineel onderzoeksproject. Het proefschrift proces, te beginnen met een voorstel om de afdeling ingediend, wordt beschreven in het proefschrift richtsnoeren voor de website van het programma, http://www.brooklyn.cuny.edu/pub/departments/gradpolisci/

Laatst bijgewerkt op nov 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Brooklyn College is an integral part of the civic, urban and artistic energy of New York and uses the entire city as a living classroom that broadens our students' understanding of the world around th ... Lees meer

Brooklyn College is an integral part of the civic, urban and artistic energy of New York and uses the entire city as a living classroom that broadens our students' understanding of the world around them. Lees Minder