Ma in human resource management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA in personeelsbeleid/Human Resource

Senior human resource professionals hebben een belangrijke rol te spelen bij het waarborgen van het behalen van organisatiedoelstellingen werken samen met andere zakelijke leiders. Ze zijn verplicht om een ​​brede business focus in combinatie met diepgaande human resource management kennis waardoor ze te denken en strategisch handelen hebben.

Over deze cursus

Succesvolle afronding van de cursus leidt tot Chartered lidmaatschap van het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) en Associate lidmaatschap van de Mediators Instituut van Ierland (MII). De deeltijd-versie van deze cursus aandelen een gemeenschappelijk eerste jaar met de Postgraduate Diploma in Arts in HRM waarbij een reeks van modules in HR worden nagestreefd.

Na voltooiing van de eerste drie semesters is er een kans in jaar 2, semester 1, te verkennen in detail een onderzoeksvraag die aan u of uw organisatie in de vorm van een sluitstuk proefschrift relevant is. Semester 1 of 2 jaar gaat het bijwonen van onderzoeksmethoden workshops. Een supervisor wordt benoemd aan elke student in hun onderzoek en de productie van hun proefschrift te ondersteunen.

Wie is de cursus voor?

Deze cursus is gericht op professionals die hun carrière verder te gaan naar posities bij een senior management niveau met een specifieke focus op human resource management te nemen.

Award en Progression

De Master of Arts in Human Resource Management wordt toegekend door QQI op niveau 9 op het nationale kader van kwalificaties. Afgestudeerden met relevante werkervaring in aanmerking zullen komen te passen voor Chartered lidmaatschap van het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) na het succesvol afronden van de eerste 3 semesters. Een contributie zal rechtstreeks betaald aan CIPD zijn.

Zal deze award transfer naar niveau 9 onderzoek graden en in sommige gevallen progressie naar onderwezen doctorale opleidingen op niveau 10 van de NFQ mogelijk te maken.

Studenten die met succes de eerste 3 semesters van de cursus kan ervoor kiezen om de cursus af te sluiten op dat moment met de gunning van Postgraduate Diploma in Arts in HRM.

Toelatingseisen

Aanvragers zijn verplicht om een ​​minimum van een 2,2 graad in een van beide een verwante of niet-verwante gebied te houden op het niveau 8 op de National Framework of Qualifications. Het college heeft een erkenning van Eerder Verworven Competenties (RPEL) regeling betekent niet-afgestudeerden met een uitgebreide professionele ervaring en andere voorafgaande kwalificaties kunnen ook worden overwogen voor de cursus.

DUUR

Deze cursus strekt zich uit over 1 kalenderjaar met 2 geleerd semesters en een laatste semester, die de voltooiing van een proefschrift gaat.

Laatst bijgewerkt op aug 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Welcome to the National College of Ireland where we offer a distinctive student centred learning experience, through our state-of-the-art campus in the heart of Dublin’s vibrant international business ... Lees meer

Welcome to the National College of Ireland where we offer a distinctive student centred learning experience, through our state-of-the-art campus in the heart of Dublin’s vibrant international business centre and across our national campus network. At NCI we have developed innovative teaching and learning technologies that are designed to support students who embark on education at all stages in their... Lees Minder