Ma in het sociaal werk

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MA Maatschappelijk Werk is een twee jaar full-time cursus die start in januari 2018. Het is ontworpen voor degenen die een diploma en ervaring in de gezondheidszorg en sociale zorg Werk veld en willen een gekwalificeerde maatschappelijk werker geworden en biedt de mogelijkheid om zowel de studie en werk in kinderen en gezinnen Maatschappelijk Werk en Adult Social Work.

De MA Maatschappelijk Werk is een twee jaar full-time baan, ontworpen voor degenen die een diploma en ervaring op het gebied van Werk Gezondheid en Sociale Zorg en willen een gekwalificeerde maatschappelijk werker geworden. Het biedt de mogelijkheid om zowel de studie en werk in kinderen en gezinnen Maatschappelijk Werk en Adult Social Work geeft u de vrijheid om je carrière begeleiden de manier waarop u wilt.

Deze cursus start in januari 2018.

Deze cursus is goedgekeurd door de Health and Care Professions Council en dus personen die met succes de cursus komen in aanmerking voor een aanvraag voor registratie bij de Health and Care Professions Council.

Wij werken nauw samen met werkgevers in de wettelijke en onafhankelijke sectoren te zorgen dat onze inhoud van de cursus een focus op de mensen het recht om de diensten te gebruiken behoudt. Het helpt ook om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor de beroepspraktijk wanneer u in aanmerking komt.

Het onderwijs wordt uitgevoerd door personeel dat uit een reeks van professionele achtergronden en wordt ondersteund door onderzoek, waardoor u met een goede balans tussen academische en toegepaste educatieve ervaringen.

Carrière

Wanneer je afstudeert u wellicht in aanmerking komen voor registratie bij de Health and Care Professions Raad (HCPC) en je zal moeten houden aan een ethische code en gedrag in relatie tot het beroep.

Na afloop van de cursus kunt u ervoor kiezen om het beroep in te voeren door te werken in de dienstverlening voor kinderen of volwassenen. Kansen kunnen ook voorkomen in sociale diensten, de particuliere en de onafhankelijke sector, educatieve welzijn, diensten, zoals begeleiding verstrekken van agentschappen, carrières diensten en jeugdrecht.

Toelatingseisen

Je hebt nodig:

 • een bachelordiploma (minimaal 2,1) of een andere erkende gelijkwaardige kwalificatie
 • kandidaten met een 2.2 zal op individuele basis worden beschouwd, maar zal dienen bij hun Persoonlijke verklaring aan te tonen hoe hun ervaringen (bijv awards, studiebeurzen, werkervaring - hetzij betaald of onbetaald) en de kennis en vaardigheden die hen in staat stellen om deze cursus te bestuderen op masterniveau.
 • ongeveer 100 dagen (of gelijkwaardig) van de sociale zorg gerelateerde ervaring. Je kan werken aan de 100 dagen van de ervaring op het moment van de aanvraag, maar de ervaring moet worden ingevuld voor de aanvang van de cursus en dit moet in je persoonlijke verklaring worden vermeld
 • een referentie. Deze verwijzing dient het bewijs van de sociale zorg gerelateerde ervaring laten zien.
 • GCSE Engels en wiskunde rang C of hoger.

Als u werken aan uw GCSE Engels Taal en / of wiskunde of een gelijkwaardige opleiding kunt u ervoor zorgen dat u dit te vermelden op uw inschrijfformulier.

In aanvulling op de toelatingseisen hierboven genoemde, moeten alle aanvragers:

 • nemen deel aan een face-to-face gesprek met een docent en huisarts of aanrekent en te voltooien een schriftelijke test en groepsoefening
 • tonen een goed begrip van de rol van een maatschappelijk werker en de huidige maatschappelijke vraagstukken
 • vertrouwd zijn met de Professional Capability Framework instap vereisten
 • tonen uw vermogen om effectief te communiceren, door middel van gesproken Engels
 • tonen in uw aanvraag uw motivatie om de cursus te doen
 • een overzicht van de lengte van de tijd besteed aan het verkrijgen van relevante sociale zorg ervaring en de aard van de sociale zorg ervaring die je hebt in uw toepassing - ofwel betaald of vrijwillig die specifiek demonstreert uw geschiktheid om te oefenen Social Work
 • bevredigende Enhanced Disclosure en blokkeren cheque (voorheen bekend als een Criminal Records Bureau openbaarmaking) (die identiteitsbewijs omvat)
 • een bevredigende gezondheidsverklaring
 • bevredigende karakter gedrag verklaring
 • bevestigen de mogelijkheid om een ​​scala van IT-faciliteiten, waaronder e-mail, internet en tekstverwerking te gebruiken.

Internationale studenten

Gelieve:

 • Zorg ervoor dat uw VISA kunt u aan de slag, terwijl het invullen van uw cursus. U kunt e-mail Ons internationale team voor verder advies en ondersteuning op dit punt.
 • Woon een face-to-face Assessment Day, als onderdeel van uw aanvraag. Geen alternatief worden gegeven.

Vergoedingen

Voor informatie over cursusprijzen bezoeken www.ntu.ac.uk/s3fees

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The School of Social Sciences promotes excellence in higher education, research and consultancy. We offer a diverse range of courses at undergraduate, postgraduate and professional level. Students can ... Lees meer

The School of Social Sciences promotes excellence in higher education, research and consultancy. We offer a diverse range of courses at undergraduate, postgraduate and professional level. Students can select courses that have been designed in partnership with professional bodies and outside organisations within the public and private sector. Here at the School of Social Sciences, we aim to make a difference to society and the lives of those within it. Lees Minder