Ma in het openbaar bestuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over de PMPP

De term 'governance' komt meer en meer in het ontwikkelingsbeleid problemen die moeten worden benadrukt. Aangezien goed bestuur alom wordt beschouwd als een cruciale oplossing voor zowel de inefficiëntie en ongelijkheid in onze maatschappij, overheden en internationale instellingen te elimineren meer aandacht besteden aan beleidsmaatregelen die zorgen voor goed bestuur - sound processen van besluitvorming en door welke beslissingen in de publieke sector worden geïmplementeerd. De Graduate School of International Relations (GSIR) heeft een nieuwe MA-programma van twee jaar, de Public Management and Policy Analysis Program (PMPP), aan de behoeften van goed bestuur verplicht te voldoen voor de uitvoering en het beleid dat effectief divers publiek problemen op te lossen te evalueren gevestigde zoals schade aan het milieu, volksgezondheid, onderwijs, nationale en regionale ontwikkeling, welzijns hervorming, en de internationale veiligheid. Zoals de GSIR docenten en studenten maken een verscheidenheid van formele en informele ideeën kunnen we een belangrijke impact hebben op de vormgeving van de capaciteit om te gaan met dergelijke problemen te hebben.

Belangrijkste kenmerken van de PMPP

Ons programma beschikt over drie onderscheiden functies als een toonaangevende programma in het openbaar bestuur en beleidsanalyse.

Uitgebreid programma van Public Management and Policy Analysis

De PMPP biedt verschillende essentiële cursussen met betrekking tot het openbaar bestuur en beleidsanalyse. Deze cursus werk is ontworpen om de toenemende vraag naar de kennis en vaardigheden die nodig zijn te voldoen aan goed bestuur uit te voeren in de publieke sector. Samen met het werk natuurlijk, het programma biedt geavanceerde seminars waarin alle leerlingen nodig hebben om hun eigen beleid ideeën te bespreken en een hooggekwalificeerde master's thesis voltooien onder streng toezicht van onze full-time faculteit leden. Onze faculteit leden zijn toegekend Ph.D. graden door zeer gerenommeerde universiteiten in Canada, de VS en Europa, dat is ongezien ergens anders in Japan. Dit vormt de basis voor alle docenten zijn toegewijde onderzoekers en docenten met het begrijpen van de internationale normen van onderzoek en onderwijs dat de GSIR moeten nastreven.

Nadruk te leggen op Interdisciplinair Concepten der Sociale Wetenschappen

Het programma, dat als geen ander graduate school van het openbaar bestuur en beheer, benadrukt interdisciplinaire concepten van de sociale wetenschappen - management, economie, sociologie, rechten, en het openbaar bestuur - met een mix van zeer analytisch en beschrijvende methoden om verschillende vraagstukken in een op te lossen echte wereld. Om dit te doen, is het programma gezamenlijk gecoördineerd met andere academische programma's - de International Development Program (IDP), Internationale Betrekkingen Program (IRP), en Internationale Studies Peace Program (IPSP) - in de GSIR, die elk succesvol is geweest in het plaatsen van veel in staat afgestudeerden in beleidsmatige berichten in regeringen, internationale instellingen, niet-gouvernementele organisaties, onderzoeksinstellingen en particuliere ondernemingen in diverse ontwikkelingslanden en ontwikkelde landen. Daarnaast is het programma voorziet ook studenten met database management, statistische en kwantitatieve analyse, communicatie en presentatie vaardigheden door middel van gebruik te maken van software pakketten, zoals STATA, E-Views, SAS, Mathematica, GAUSS, LINDO, Excel en Power Point.

Multiculturele omgeving met een Diversified Student Body

De PMPP, net als andere programma's van de GSIR, biedt studenten met een rijke onderwijs- en onderzoeksomgeving in multiculturele wereld IUJ's die een gediversifieerde studenten afkomstig uit meer dan vijftig landen. De overgrote meerderheid van de studenten en docenten wonen in on-campus appartementen en slaapzalen. Dit vergemakkelijkt nauwe interactie tussen studenten, docenten en administratieve medewerkers. Deze studie-omgeving is uniek voor IUJ. Studenten genieten van hun uren, zowel in-class en out-of-class, het bespreken van de problemen van de wereld in formele, informele en zeer ontspannen instellingen en de oprichting van een wereldwijd netwerk van studenten, docenten, en IUJ afgestudeerden, een belangrijke troef voor hun toekomstige loopbaan. Bovendien, als gevolg van de campus locatie, onze school heeft nauwe relaties met de lokale gemeenschappen, zoals minamiuonuma City en Niigata Prefecture, zodat studenten hebben veel mogelijkheden voor praktijkonderzoek met toegang tot actuele informatie over zaken die verband houden met lokale en mondiale vraagstukken .

Laatst bijgewerkt op nov 2016

Over de school

When the International University of Japan was founded in 1982, its mission was to develop future leaders with a high level of specialized theoretical and practical knowledge, as well as understanding ... Lees meer

When the International University of Japan was founded in 1982, its mission was to develop future leaders with a high level of specialized theoretical and practical knowledge, as well as understanding and empathy toward the world’s variety of cultures, enhancing their ability to contribute to the global society. Lees Minder