Ma in het openbaar beheer en bestuur (cw / rd)

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ma in het openbaar beheer en bestuur (cw / rd)

University of Johannesburg

MA in Public Management en Bestuur (CW)

Deze cursussen masteropleiding bestaat uit een verplichte en drie keuzemodules ook te worden ingevuld als een verplichte minor proefschrift. De verplichte module is een Research Methodology module, en wordt aangevuld met drie extra keuzemodules.

De verplichte scriptie is in de vorm van een onderzoeksproject.

De cursussen Master's Degree structuur voorziet hetzij voor twee gespecialiseerde sub-disciplinaire brandpunten, of voor een algemene PMG richten door middel van een willekeurige keuze uit drie keuzevakken uit mogelijke negen beschikbare modules. Een gespecialiseerde focus ligt op het evalueren van de algemene publieke sector policy management en bestuur en de tweede is gericht op een specialisatie in geavanceerde gemeentelijke management en bestuur.

Toelatingseisen

Een Honours Degree in Public Governance, Public Administration of Public Management en Development of een soortgelijke erkende kwalificatie met een minimale gemiddelde van 65%. In bepaalde gevallen kan het Algemeen Reglement met betrekking tot de MPhil Degree door de decaan worden aangebracht in overleg met het hoofd van de afdeling Public Governance om een ​​student om het programma toe te laten. Passende administratieve en bestuurlijke blootstelling werk van drie jaar, bij voorkeur in de publieke sector, als adequaat en passend wordt geacht door het hoofd van het Department of Public Governance.

studenten Aankomende Master die een BA Honours Degree in Public Management en Bestuur en die misschien wel willen om verder te gaan en articuleren van het Honours Degree in Public Governance, en die niet over drie jaar praktische ervaring in de publieke sector zal hebben om de vereiste vier modules te voltooien en de minderjarige proefschrift, evenals een zes maanden durende stage in een openbare instelling (Module 11) in hetzelfde jaar, en voltooien van een voorgeschreven stageprogramma overeengekomen tussen zijn / haar minderjarige promotor en de organisatie als gastheer van de stagiair. Een volledig verslag nodig zal zijn, dat zal worden gepresenteerd als aanvullende voorwaarde voor de vervulling van de Degree eisen.

MA in Public Management en Bestuur (RD)

Het onderzoek Master's Degree vereist dat de student een scriptie in te dienen over een relevant onderwerp binnen de academische gebied van Public Management en Bestuur. Een docent binnen de afdeling zou fungeren als supervisor voor de studie.

Toelatingseisen

Een Honours Degree in Public Management / Bestuurskunde / Public Governance, of een gelijkwaardige RPL kwalificatie of de naleving is vereist om te worden toegelaten tot dit programma. Een aanvraag voor dit programma moet vergezeld gaan van een onderzoeksvoorstel van ongeveer acht pagina's in een voorgeschreven formaat, die op verzoek verkrijgbaar bij de afdeling is, samen met de richtlijnen over hoe het voorstel op te stellen.

Duur van programma

  • , Maximaal 1 jaar minimaal 2 jaar: Full-time
  • , Maximaal 2 jaar minimaal 3 jaar: Part-time

Contactgegevens

Naam: Dr V Jarbandhan / Tel: +27 (0) 11 559 2905 / E-mail: vainj@uj.ac.za

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan