Lees de Officiële Beschrijving

Geavanceerd programma voor voortgezet beroepsonderwijs

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verdien je master in TESOL

Als u een huidige docent bent en uw Master of Arts in Engels leert aan Sprekers van Andere Talen (TESOL), bent u bevoegd om Engels te leren aan studenten uit andere landen en culturen. U kunt ook vooruitgang boeken in educatieve en TESOL-leidersposities, omdat de 21ste eeuwse schooldistricten meer cultureel divers worden. Werkgelegenheid in de Engelse taalvaardigheid zal naar verwachting toenemen in het komende decennium.

In deze masteropleiding in het TESOL-programma krijgt u verschillende mogelijkheden om concepten, theorieën en onderzoek toe te passen, met name in een TESOL-practicum die u door ervarings- en praktijkgerichte ervaringen leidt. Deze praktijk vereist dat u toegang heeft tot een PK-12 schoollokaal met ESL-studenten om uw practicum cursus en programmaprojecten af ​​te ronden. De regionale geaccrediteerde online MA in TESOL online, aangeboden door het College of Education van de Grand Canyon University, is afgestemd op het Interstate Teacher Assessment and Support Consortium en Standaarden van erkenning van initiële TESOL-programma's in PK-12 ESL-lerarenopleiding.

U moet een kopie van uw huidige onderwijscertificaat indienen of een bewijs geven van minimaal één jaar onderwijservaring om dit programma aan te vragen. Daarnaast is het essentieel om toegang te hebben tot een PK-12 klaslokaal om de programma-opdrachten te voltooien. In Arizona kunnen afgestudeerden van het programma in aanmerking komen voor ESL en / of BLE-goedkeuring.

degree Outcomes

Ontdek Gevorderde ESL Studies

De Master of Arts in het TESOL-diploma programma helpt u om professionele en ethische praktijken te leren zoals gezien door de lens van een christelijk wereldbeeld. U leert een breed scala aan vakgebieden in dit TESOL-programma dat u kan helpen bij het vergroten van uw vaardigheden en vertrouwen op het gebied van ESL.

Wat je leert

Verhoog je TESOL vertrouwen en vaardigheden

Cursusonderwerpen in de MA in het TESOL-programma zijn onder meer:

  • Educatief onderzoek
  • Brain-based learning
  • Grondslagen van instructie voor Engelse taalleiders (ELL)
  • School, gemeenschap en familiecultuur
  • taalwetenschap
  • Geletterdheid in tweetalige instellingen
  • ELL en tweetalig curriculum en onderwijsmethoden
  • ELL en tweetalige beoordeling
  • Methoden voor het onderwijzen en evalueren van ELL's met speciale behoeften

Uitkomsten carrière

Ontdek carriereopties met een master in TESOL

Deze meesters in het TESOL programma zijn gericht op personen die al als leraren zijn gelicentieerd, omdat het niet leidt tot licentie. Na afstuderen kan je gekwalificeerd zijn om als leider in de ESL- en TESOL-initiatieven van een schooldistrict te werken, die voortdurend evolueren in het steeds toenemende schoolklimaat van diversiteit van vandaag.

programma Locaties

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond

Grand Canyon University's avondprogramma's tegemoet te komen aan de eisen van de werkende professionals die liever een in-person leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet