Lees de Officiële Beschrijving

Geavanceerd programma voor voortgezet beroepsonderwijs

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verdien je master of arts in online lezen

Bereid adolescenten voor met de geletterdheidsvaardigheden die nodig zijn voor het college of een toekomstige carrière. De Master of Arts in de Grand Canyon University in Reading met een nadruk op het secundair onderwijs, aangeboden door het College of Education, komt overeen met de normen van de International Literacy Association en bereidt specialisten op voor de eisen van studentenontwikkeling. Het strenge curriculum serveert scholen en districten door diverse studenten een eerlijke toegang te geven tot kwalitatief hoogwaardig onderwijs met een basis in geletterdheid.

Door middel van observatie- en praktijkgerichte ervaringen biedt de MA in Reading met een nadruk op het secundair onderwijs de toepassing van theorie en educatieve beste praktijken om geletterdheid in samenwerkingsinstellingen te verbeteren. Levert curriculum, instructie en evaluatie effectief met een sterke basis in corrigerende leesstrategieën. Het onderzoekt een verscheidenheid aan beoordelingsinstrumenten, instructieve benaderingen en effectieve communicatietechnieken voor geoptimaliseerd leren. Kandidaten nemen in de middelbare scholen geavanceerde studies aan om de creatie van geletterd omgevingen te creëren en geletterdheid over inhoudsgebieden te ondersteunen.

U moet een kopie van uw huidige onderwijscertificaat indienen of een bewijs geven van minimaal één jaar onderwijservaring om dit programma aan te vragen. Daarnaast is het essentieel om toegang te krijgen tot een 6-12 klaslokaal om de programmaprojecten af ​​te ronden. Als uw staat een K-12 credential vereist, spreek dan alstublieft met een inschrijververtegenwoordiger om beschikbare opties te bespreken.

degree Outcomes

Bestudeer Advanced Instructional Strategies

In de Master of Arts in Reading met een nadruk op het secundair onderwijs, onderzoekt u het proces voor het plannen, componeren en leveren van een aantrekkelijk en effectief leesprogramma voor secundaire studenten. Je leert ook instructie strategieën te identificeren, evalueren en beoordelen met behulp van data en studentprestaties.

Wat je leert

Leer leiderschapsmodellen voor het bevorderen van geletterdheid

In deze MA in het leesprogramma, onderzoekt leraren kandidaten:

  • Curriculum planning, ontwikkeling en evaluatie en methoden om diverse leerlingen te betrekken
  • Theoretische en bewijsmatige basis van lees- en schrijfprocessen en instructies
  • Professionele leer- en leiderschapsmodellen ter bevordering van geletterdheid, met nadruk op positieve disposities in individuele en samenwerkende leeromgevingen
  • De toepassing van hersenonderzoek op klaslokaaloefening en het effect ervan op curriculaire, instructieve en beoordelingsbeslissingen

Uitkomsten carrière

Verken carriereopties in Curriculum and Instruction

Met een master in het lezen op het secundair niveau kunt u kiezen voor een carrière als lezing of curriculum specialist, docent, tutor, geletterdheidsondersteunende aanbieder en schoolgeletterdheid coach. U kunt ervoor kiezen om te werken in een verscheidenheid aan instellingen, waaronder privé-, charter- en publieke secundaire en middelbare scholen, maatschappelijke dienstverlenende instellingen en organisaties voor onderwijsinstellingen.

programma Locaties

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond

Grand Canyon University's avondprogramma's tegemoet te komen aan de eisen van de werkende professionals die liever een in-person leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet