Ma in het internationale toerisme beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Toerisme is een zeer dynamische, voortdurend uitbreiden en ontwikkelen fenomeen. Het is een opmerkelijke groei in de afgelopen jaren, en de toeristische sector is tegenwoordig een van de industrieën die de hoogste niveaus van de werkgelegenheid te genereren. Bovendien zijn het aantal toeristische aankomsten, evenals de ontvangsten uit het internationale toerisme voortdurend stijgen.

Toerisme moet daarom beheren. Activiteiten in de strategische planning, marktonderzoek, e-commerce, project management en andere specifieke functies van het management worden steeds belangrijker de hele tijd. Al deze activiteiten vereisen een internationale en interculturele aanpak. De Master-programma in International Tourism Management bereidt de eerste graad afgestudeerden voor een succesvolle carrière in deze bruisende en dynamische sector.

MA in International Tourism Management

De MA International Tourism Management bestaat uit drie grote fasen.

De stichting fase in semester 1 vertrouwd studenten met de fundamentele kwesties van de International Tourism Studies, onderzoek methoden en Business Management en de internationale aspecten. Daarnaast zij beoordelen hun huidige niveau van vakkennis door deel te nemen in een Business Simulation spel.

Semester 2 biedt geavanceerde studies. Het nemen van een cross-disciplinaire aanpak, deze fase biedt de mogelijkheid om de expertise van de deelnemers in Business Management en Research Methodology te verdiepen. Bovendien, de studenten zijn gespecialiseerd in International Tourism Management door deel te nemen aan een uitgebreid toeristisch project.

Semester 3 is de Master Thesis etappe die diepgaand empirisch onderzoek in gekozen gebied van de student vereist. In het ideale geval is het proefschrift gebaseerd op reële situaties in het internationale toerisme bedrijven of organisaties.De MA International Tourism Management programma streeft naar afgestudeerden die onstaan:

 • kan een kritisch inzicht in de principes en methodes van werken aangepast aan de toerisme-industrie aan te tonen,
 • hebben de cognitieve vaardigheden van kritische evaluatie, analyse en synthese ontwikkeld,
 • kan praktische management vaardigheden om de toeristische sector van belang aan te tonen,
 • zelfredzaam zijn, zelfdiscipline leerlingen staat zijn te werken in een interdisciplinaire omgeving
 • in staat zijn om de uitdagingen van een carrière gepresenteerd in een nationale of internationale omgeving te voldoen,

Doelen


De doelstellingen van de MA International Tourism Management programma zijn om het toerisme managers die effectief in internationale of cross-culturele zakelijke omgevingen kan werken ontwikkelen. Het programma is ontworpen om studenten in staat te definiëren, onderzoeken, analyseren, te evalueren en te reageren op tactische en strategische kwesties van belang zijn voor het toerisme en gastvrijheid in een groot aantal praktische contexten binnen de internationale toerisme.


Voordelen en Assets

 • Lezingen geleverd volledig in het Engels
 • Een duidelijk gestructureerd, time-efficiënte planning (3 semesters, full-time programma)
 • multidisciplinair inhoud
 • Innovatieve onderwijsmethoden en leerstrategieën
 • Een gunstige student / docent-ratio
 • Een internationale leeromgeving
 • Afgestemd op de behoeften van de arbeidsmarkt.

Toelatingseisen

Een uitstekend of goed Europees eerste graad in Business Studies of in een zakelijke discipline (210 ECTS * credits en een Duitse gemiddeld cijfer van 2,5 of hoger) of een gelijkwaardige internationale kwalificatie.


Een hoog niveau van bekwaamheid in het Engels dat overeenkomt met:

 • IELTS min. 6,0 punten (in alle categorieën)
 • TOEFL paper-based test min. 550 punten
 • TOEFL computer based test min. 213 punten
 • TOEFL internet gebaseerde test min. 79 punten.

Native speakers van het Engels zijn vrijgesteld van deze eis.


De TOEFL-code van Heilbronn University is 2.751.

Kandidaten met een diploma met slechts 180 ECTS hebben de mogelijkheid om de ontbrekende 30 ECTS binnen de masteropleiding te verkrijgen door het volgen van aanvullende cursussen in de bacheloropleiding Tourism Management aangeboden door Heilbronn University.

Aanvragers die zijn opgeleid in-loop-gerelateerde banen of hebben met succes in het buitenland gestudeerd kan bonuspunten dat hun toelating tot de masteropleiding zal vergemakkelijken ontvangen.

Volgende deadline: 15 juli 2014

* ECTS = European Credit Transfer System

semester bijdrage

Alle studenten moeten een vergoeding te betalen voor de inschrijving (administratiekosten - 60 €) en een maatschappelijke bijdrage voor de student diensten (43 €). De betaling aan de studentenvoorzieningen (Studentenwerk Heidelberg) wordt gebruikt als bijdrage aan de kosten voor de studentenvoorzieningen, zoals Mensa, cafetaria, Student Halls te dekken, en een tegemoetkoming in de Semesterticket.


Kosten van Living

De kosten van levensonderhoud voor een student zijn ongeveer 720 euro per maand. Deze kosten van levensonderhoud per maand dekking gemiddeld uitgaven als volgt *:

 • Huur en bijkomende kosten: 281 €
 • Eten: 159 €
 • Kleding: 51 €
 • Leerboeken en benodigdheden: 33 €
 • Auto, openbaar vervoer: 76 €
 • Gezondheid Verzekeringsgeneesk, geneeskunde: ongeveer 59 €
 • Communicatie (telefoon, internet enz.): 35 €
 • Recreatie, cultuur, sport: ongeveer 32 €


* Bron: Duits Student Services (19 Social Survey van de Deutsche Studentenwerk, 2009)

Ziektekostenverzekering

Toelating tot Heilbronn University wordt alleen toegekend als het bewijs van een goede ziektekostenverzekering kan worden verstrekt. student gezondheid verzekering is beschikbaar voor ca. 80 EUR per maand met de AOK (een Duitse zorgverzekeraar).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Heilbronn University ranks amongst the major institutions of Higher Education in the state of Baden-Württemberg where it caters for almost 8,000 degree-seeking students on four campuses, namely Heilbr ... Lees meer

Heilbronn University ranks amongst the major institutions of Higher Education in the state of Baden-Württemberg where it caters for almost 8,000 degree-seeking students on four campuses, namely Heilbronn – Sontheim, Heilbronn – Am Europaplatz, Künzelsau and Schwäbisch Hall.The university is a family-friendly, vibrant institution which is committed to innovative and interdisciplinary knowledge transfer. It works closely with its many partners in business, industry and the local community to create a sustainable and ethical learning environment for its students. Lees Minder