Ma in het Engels

Algemeen

Beschrijving van opleiding

(Studenten kunnen de literatuur gebaseerde MA of de MA track in Professional Schrijven en redactie om hun diploma te voltooien selecteren. Op deze pagina zijn de vereisten voor de literatuur gebaseerde MA) De Master of Arts programma in het Engels biedt cursussen in literatuuronderzoek, geschiedenis en theorie, genre en figuurstudies, creatief en professioneel schrijven, taalkunde en samenstelling theorie, film, en de leer van het schrijven en literatuur.

Faculteit leden streven ernaar om studenten een inzicht in de tradities van literatuurstudie en vertrouwdheid met de nieuwste multiculturele en interdisciplinaire aanpak. De MA in het Engels bereidt afgestudeerden om kansen in het onderwijs, professionele schrijven, en verder graduate studie voort te zetten. In nauwe samenwerking met hun adviseurs ontwerpen leerlingen individuele programma's om hun belangen en doelen te bereiken. Studenten worden aangemoedigd om een ​​verscheidenheid van benaderingen te verkennen om de studie van literatuur, taal en schrijven en hun capaciteiten als lezers, critici, schrijvers en leraren te ontwikkelen.

De Engels MA programma vereist 30 uur semester van cursussen in het Engels, waarin studenten volledig en heden van een scriptie, of een portfolio van hun vertegenwoordiger werk, tot een faculteit toetsingscommissie.

Toelatingsvoorwaarden

Studenten moeten een undergraduate Engels major of andere voorbereiding goed beoordeeld door de afdeling en een unrecalculated Grade Point Average in undergraduate studie van ten minste 3,0 (op een schaal 4.0) hebben.

Kandidaten voor de MA zijn verplicht om een ​​korte (750-1000 woorden) verklaring van het doel waarin zij hun redenen dienen voor willen maken van de MA in het Engels en hoe die mate past te krijgen in hun professionele doelen.

Laatst bijgewerkt op feb 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its Lees Minder