Ma in het engels, professioneel en technisch schrijven spoor

Algemeen

Beschrijving van opleiding

(Studenten kunnen de literatuur gebaseerde MA of de MA track in Professional Schrijven en redactie om hun diploma te voltooien selecteren. Op deze pagina zijn de vereisten voor de PWE spoor MA) De PWE spoor van het Engels MA biedt studenten de mogelijkheid om de principes en leren praktijken-de techne-schrijven voor organisaties, instellingen, overheden en bedrijven.

Studenten in het programma rekening cursussen in het ontwerpen van documenten, technische redactie, publicatie beheer, en de taal studies. Al deze cursussen tekenen op zowel traditionele als moderne theorieën van de retoriek, en bieden allemaal hands-on-ervaring met behulp van geavanceerde software tools in het creëren en vervaardigen van professionele documenten.

Studenten worden aangemoedigd om een ​​verscheidenheid van benaderingen tot de studie van de professionele schrijven en redigeren verkennen. Voor sommigen zal de mate nuttig zijn bij het verkrijgen van de werkgelegenheid bij het afstuderen zijn; de mate zal ook een uitstekende voorbereiding voor het toenemende aantal Ph.D. maken programma's in de professionele en technische communicatie.

Toelatingsvoorwaarden

  • Studenten moeten een undergraduate Engels major of andere voorbereiding goed beoordeeld door de afdeling en een unrecalculated Grade Point Average in undergraduate studie van ten minste 3,0 (op een schaal 4.0) hebben.
  • Kandidaten voor de MA zijn verplicht om een ​​korte (750-1000 woorden) verklaring van het doel waarin zij hun redenen dienen voor willen maken van de PWE spoor van de MA in het Engels en hoe die mate past in hun professionele doelen te bereiken.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its Lees Minder