Lees de Officiële Beschrijving

Geavanceerd programma voor voortgezet beroepsonderwijs

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verdien je master of arts in het curriculum en de instructie

Leer om leerplannen op het klaslokaal, school, district en staatsniveau te bouwen en implementeren met de Master of Arts in de Curriculum and Instruction degree. Gelicentieerde K-12-leerkrachten kunnen de vaardigheden krijgen om onderwijzende leiders te worden door middel van een combinatie van cursussen, onderzoeken en ervaringen in het klaslokaal. Aangeboden door het College of Education van de Grand Canyon University, benadrukt dit programma een wetenschappelijke aanpak van curriculumontwikkeling, -onderwijs en -beoordeling.

In de meesters in het curriculum- en opleidingsprogramma ontwikkelen je vaardigheden in academische planning en gedifferentieerde instructies met behulp van actuele theorieën, ontwerpen en op onderzoek gebaseerde data. Mogelijkheden voor observatie en praktische applicatie in echte klaslokalen bieden de ervaring om uw professionele ontwikkeling te ondersteunen in een instructiecoach, leider en uitstekende opvoeder.

U moet een kopie van uw huidige onderwijscertificaat indienen of een bewijs geven van minimaal één jaar onderwijservaring om dit programma aan te vragen. Daarnaast is het essentieel om toegang te hebben tot een K-12 klaslokaal om de programma-opdrachten te voltooien.

degree Outcomes

Bestudeer Advanced Instructional Strategies

In de masteropleiding in het curriculum en opleidingsprogramma onderzoekt u het proces voor het plannen, componeren en leveren van een aantrekkelijk, cultureel responsief curriculum. Daarnaast leert u ook instructie strategieën te identificeren, evalueren en beoordelen met behulp van data en studentprestaties.

Wat je leert

Leer coaching technieken voor school instellingen

In deze meesters in het curriculum en opleidingsprogramma onderzochten lerarenkandidaten:

  • Curriculumplanning, ontwikkeling, evaluatie en methoden om diverse leerlingen te betrekken
  • Kaders, materialen en strategieën voor het vertalen van de principes van cultureel responsieve pedagogiek tot effectieve educatieve praktijk
  • Aligning doelstellingen, instructies en evaluaties voor het differentiëren van het curriculum en het gebruik van beoordelingsgegevens om de instructies te begeleiden
  • Coaching technieken in school en gemeenschap instellingen met nadruk op het verbeteren van lerarenpraktijken, schoolcultuur en effectieve communicatie
  • Effectieve strategieën en praktijken in de professionele ontwikkeling

Uitkomsten carrière

Verken carriereopties in Curriculum and Instruction

De masteropleiding in het curriculum en de instructie leidt niet tot licentie, maar kan leiden tot een loopbaanbevordering. Gemeenschappelijke carrières met een Master of Arts in Curriculum en Instructie zijn elementaire, junior hoog of middelbare school curriculum specialist, curriculum ontwerper, lead leraar, faculteit en schooladministrateur. Potentiële werkplekken omvatten privé-, charter- en publieke scholen, hogescholen en onderwijsinstellingen.

programma Locaties

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond

Grand Canyon University's avondprogramma's tegemoet te komen aan de eisen van de werkende professionals die liever een in-person leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet