ma in gemeenschap archeologie

Bishop Grosseteste University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

ma in gemeenschap archeologie

Bishop Grosseteste University

MA in de Gemeenschap Archeologie

Deze cursus geeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan community-based projecten, gerichte case studies en toegepast onderzoek. Je zal overwegen gemeenschap archeologie in een scala aan lokale en nationale contexten. Je studie zal je aanmoedigen om te gaan met en te bestuderen een verscheidenheid van archeologie projecten en organisaties. De cursus helpt de ontwikkeling van de kennis, vaardigheden en netwerken die je zal helpen in je carrière.

Flexibel geleverd door middel van campus-based en on-line leren van de cursus is bedoeld voor degenen die al werkzaam zijn in de sector, alsmede diegenen die in te voeren. Studies worden ondersteund door een toegewijd team van gespecialiseerde docenten en een goed ontwikkeld en gefinancierd virtuele leeromgeving. U profiteert van andere faciliteiten en middelen, zoals het University College 's Archeologie Lab en onze zomer Archeologische School programma Veld.

De cursus biedt awards van Postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma of de volledige MA Degree in Community Archeologie.

&nbsp


Wat bestudeer je

In je eerste jaar krijg je een Contemporary Issues module bestuderen, gevolgd door Archeologie en Gemeenschappen, Professional Practice in Gemeenschap Archeologie en Research Skills. Die studie in deeltijd zullen Actuele vraagstukken, en ofwel Archeologie en Gemeenschappen of Professional Practice in Gemeenschap Archeologie nemen.

Tijdens je tweede jaar, zal je een proefschrift te produceren. Uw proefschrift omvat de laatste module van de cursus voor degenen die het invullen van de MA Degree. Studenten studeren in deeltijd verplaatsen naar ofwel Archeologie en Gemeenschappen of Professional Practice in Gemeenschap Archeologie, plus Research Skills.

Als je studeert deeltijdstudenten u normaal voltooien van de MA Degree in je derde jaar, de verbintenis van de Proefschrift module.Dit is het hoogtepunt van je studie en een kans om uw belangen te verkennen in het onderwijs erfgoedveld.

&nbsp


Toelatingseisen

U moet hebben verkregen, of worden voorspeld te verkrijgen, normaal een undergraduate graad met een minimum van een lagere tweede klasse honours (of gelijkwaardig).

Bovendien zullen alle studenten moeten £ 44 betalen voor een Enhanced Disclosure van de Criminal Records Bureau. Een succesvolle Enhanced Disclosure is nodig alvorens de cursus.

BG streeft naar verbreding toegang en deelname en we houden aan een strikt beleid van non-discriminatie.

&nbsp


Aanslag

We maken gebruik van een breed scala van verschillende soorten evaluatie in de loop, waaronder essays, effectrapporten, informatiepakketten, onderzoek portefeuilles en een proefschrift.Wij ondersteunen u in dit werk door middel van een mix van campus-based en op-een-onderwijs op afstand, met lezingen, bezoeken en workshops, en ook de discussie en interactie via een virtuele leeromgeving.

 

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 semesters
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Lincoln, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates