Ma in geavanceerde product design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA in Advanced Product Ontwerp

Masteropleiding, 120 studiepunten

Innovatie en nieuwe technologieën worden meer significant in het ontwerpproces, wordt de rol van de industrieel ontwerper als coördinator van het probleemoplossend proces steeds belangrijker. De toenemende complexiteit en eisen voor multi-disciplinaire samenwerking in het productontwikkelingsproces vragen om een ​​meer holistische benadering, dat is een van de grootste kenmerken van de moderne industriële ontwerpers, en de basis voor het Advanced Product Ontwerp Programma.

De Advanced Product Ontwerp-programma is een oplossingsgerichte onderwijs die zich richt op de geavanceerde behandeling van het ontwerp - het gebruik van de gebruiker studies, identificatie en analyse probleem, nieuwe technologieën en materialen, en vooral de nadruk op innovatieve en nieuwe manier van denken - de beste te vinden mogelijke oplossing voor een bepaald probleem of geïdentificeerd ontwerp kans.

Een toekomstige technologische perspectief wordt vaak in termen en de mate projecten van het programma aangenomen, biedt studenten en externe samenwerkingspartners mogelijkheden te verkennen convergerende technologieën samen met de nieuwe gebruiker en marktscenario's en het ontwikkelen van een verscheidenheid van conceptuele oplossingen, gebaseerd op een solide fundament van professioneel gereedschap en analytische en creatieve werkvormen.

De filosofie van het programma is om de kennis en inzichten van de hedendaagse hard-core product design met de mogelijkheden die zich voordoen bij de toepassing van zowel de fysieke en digitale technologie van morgen, geïnduceerd met een universele benadering en respect voor mens en natuur die de Scandinavische karakteriseren combineren ontwerp traditie. Met dit als uitgangspunt, de volgende generatie van industriële ontwerpers hebben alle mogelijkheden bij de hand om nieuwe kennis op te bouwen en om de reikwijdte van product gerelateerde functionaliteit en ervaringen te verbreden.

International and Exchange Students


De onderwijstaal is Engels en de cursus staat open voor internationale studenten en uitwisselingsstudenten. Wanneer uitwisselingsstudenten worden geaccepteerd, zijn ze geselecteerd op gelijke voorwaarden als onze reguliere studenten het starten van de looptijd van het eerste studiejaar herfst.

Gebied van activiteiten


De Advanced Product Ontwerp-programma bereidt studenten voor op het werk als professionele industrieel ontwerpers. Veel van onze alumni zijn vaak werkzaam bij internationale design adviesbureaus en in-house design afdelingen in grote bedrijven. Onder die bedrijven zijn Philips (Nederland) Smart Design (USA), Nokia (Finland en het Verenigd Koninkrijk), Frog Design (USA en Duitsland), Designit (Denemarken en Duitsland), SonyEricsson, Atlas Copco, Ergonomidesign, Propeller, No Picnic (alle in Zweden), Motorola (Singapore en Denemarken), Denso (Japan), NPK (Nederland) David Lewis ontwerpers (Denemarken) en veel meer.

Toelatingseisen

Programma Pre-requisites


De vermelding kwalificaties zijn van een bachelordiploma op het gebied van Industrial Design of een gelijkwaardige creatieve vorming, zoals architectuur, Engineering Design of iets dergelijks. De toelating proces is voornamelijk gebaseerd op een portefeuille selectie.

Portfolio specifieke vereisten


We kijken naar student talenten die het aandurft om het heden en die heeft het potentieel om de toekomst in twijfel. Wij aanvaarden aanvragers op basis van een visuele portfolio en verwachten een gedrukte hard copy te ontvangen in kleur, met daarin een groot aantal geselecteerde originele werken die zowel visueel als tekstueel communiceert de aanvrager huidige mogelijkheden in de industriële vormgeving. Als sommige van de werkzaamheden zijn ofwel groepswerk of gemaakt tijdens stage of werken als een professional, gelieve deze informatie.

Laatst bijgewerkt op sep 2015

Over de school

Umeå Institute of Design provides five academic programmes focusing exclusively on industrial design and related specializations. Programmes range from Bachelor’s to Master’s and Doctoral levels. We o ... Lees meer

Umeå Institute of Design provides five academic programmes focusing exclusively on industrial design and related specializations. Programmes range from Bachelor’s to Master’s and Doctoral levels. We offer highly competitive, professional and international industrial design educational programmes supported by exceptional technical facilities and resources. Lees Minder