Ma in educatieve transformatie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Een nieuwe aanpak van onderwijs

De Master of Arts in Educatieve Transformatie (MAET) stelt professionals in staat met de vaardigheden en inzichten die nodig zijn om moeilijke problemen in het stedelijke onderwijs aan te pakken en om de vormen van transformaties te bevorderen die kinderen en kinderen meer kans krijgen.

In de kern gaat het onderwijs om iets of iemand nieuws te worden. Wanneer een kind leert schrijven, lezen, om hun wereld te begrijpen, worden ze een nieuw persoon, met nieuwe vaardigheden en nieuwe talenten. Uw interesse in het onderwijs kan zijn als leraar of advocaat of als curriculum ontwerper of beleidsmaker, maar wat uw visie voor zichzelf is, is dat u ervoor zorgt dat u kennis en begrip hebt om succesvol te zijn - en om een verschil in het leven van studenten.

We zijn toegewijd aan ervaringsleer door middel van een residentieel model. Dat betekent dat vanaf het begin van MAET u in een veldgebaseerde omgeving zal werken, echte problemen en echte taken aanpakken. Wij hebben een programma van 12 maanden en in dat jaar zult u de met elkaar verbonden praktijken van onderwijs en beleidsvorming, curriculair ontwerp en educatief leiderschap begrijpen. Door middel van een interdisciplinair curriculum, zult u worden blootgesteld aan een breed scala aan kennis op vier gebieden en een diepgaand begrip van uw gekozen concentratie. Voor studenten in Learning & Teaching, is een tweede jaar gewijd aan het behalen van een onderwijslicentie, en gedurende die tijd zul je dienen als de leraar-van-record in een klaslokaal, het ontvangen van directe begeleiding en mentorschap van leden van de klinische faculteit, evenals het leren concrete vaardigheden om je leerproces te verbeteren door middel van cursussen.

We zien het onderwijs van kinderen als een dringend probleem in het Amerikaanse leven. Chances zijn, als je dit nog gelezen hebt, geloof je dit ook. MAET in Georgetown kan u helpen om die urgentie in kennis te maken, die inzet in vaardigheid, en we zouden graag met u over uw plannen spreken!

Over MAET

MAET aan de Universiteit van Georgetown is een innovatief, interdisciplinair programma in het hart van de oudste universiteit in Washington, DC, en de oudste katholieke universiteit in de natie. Gelijkstroom is ons huis waar we werken en waar we leren onze ambitie is ervoor te zorgen dat alle kinderen - hier en elders - de leraren, scholen, kansen en middelen hebben die nodig zijn om te gedijen.

We creëren een nieuwe generatie leraren, advocaten, beleidsmakers en leiders die begrijpen wat nodig is om een ​​rechtvaardig en billijk onderwijssysteem te bouwen. We begrijpen de uitdagingen van stedelijk onderwijs en zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat onze studenten over de kennis, vaardigheden, vooruitziendheid, competentie en begrip beschikken om het onderwijs te transformeren - om levendige klaslokalen te creëren, effectief beleid te ontwerpen, gemeenschappen te bouwen en gerechtigheid binnen onderwijssystemen te bevorderen.

Door middel van een residentieel model dat ervaringsleer integreert met strenge cursussen naast leidende opvoeders en onderzoekers, bereiden we opleidingsleiders op die de transformaties die nodig zijn in de klaslokalen, onder studenten en in de wereld moeten bevorderen om ervoor te zorgen dat elk kind een rijk onderwijs krijgt .

In-diepteverstand

Onderwijs is een complexe onderneming en het begrijpen van zijn verschillende elementen vereist een interdisciplinaire benadering. Studenten in MAET nemen vier vakken die disciplinaire perspectieven en vaardigheden integreren, en zes vakken die zich intensief richten op een aspect van de educatieve transformatie. In eerste instantie lanceren we het programma met twee concentraties - Leren & Onderwijs en Advocatuur & Beleid - en we zijn van plan om nog twee concentraties - Educational Design & Technology and Leadership & Innovation - binnen de komende jaren aan te vullen. Als we onze aanbiedingen uitbreiden, blijven we ervoor zorgen dat studenten de centrale dynamiek van de educatieve transformatie beheersen om hun succes te waarborgen, hetzij in het klaslokaal of op het breder onderwijsgebied.

Studierichting

MAET omvat vier fundamentele principes:

 1. een integratieve, interdisciplinaire benadering van het onderwijs dat systemisch denken benadrukt;
 2. een inzet voor een asset-based, cultureel relevante aanpak van het leren van kinderen, die de universiteit's focus op het opvoeden van het hele kind weerspiegelt;
 3. een inzet voor onderwijs als een centraal onderdeel van sociale rechtvaardigheid; en
 4. een nadruk op graduate learning verankerd in zowel ervaringsleren en onderzoek en het gebruik van "kennis in actie" door middel van residency-programma's.

MAET-afronding vereist 30 credit-uren over vier semesters, met extra inloggegevens voor de Learning & Teaching-concentratie in het tweede jaar. U vindt hier de kern- en concentratiekursetitels hieronder, naast de verwachte volgorde voor elke concentratie.

Core Cursussen

summer I

 • Onderwijs en sociaal rechtvaardigheid
 • Cultureel relevante benaderingen in het onderwijs I

Zomer II

 • Gegevens, technologie en innovatie in het onderwijs
 • Voorstellen voor leren en leerlingen

Leren & Onderwijs

ik val

 • Onderwijs Residency I
 • Pedagogie voor het streven van leerlingen
 • Cultureel relevante benaderingen in het onderwijs II

Spring I

 • Onderwijs Residency II
 • Inhoud en geletterdheidsontwikkeling Pedagogie
 • Groei en leren bij kinderen en adolescenten

Fall II

 • Bijkomende cursussen zoals nodig in certificeringsgebied

Spring II

 • Bijkomende cursussen zoals nodig in certificeringsgebied

Advocacy & Policy

Vallen

 • Beleidshuisvesting I
 • Organizational Change in Education
 • Beleidsanalyse in het onderwijs

De lente

 • Beleid Residentie II
 • Verantwoording, Beoordeling en Evaluatie
 • Intergouvernementele relaties in het onderwijs

Admissions

AANMELDINGSDEADLINES

Aanvragen voor Zomer 2018 worden op 15 maart 2018 doorlopend onderzocht.

De prioritaire deadline voor scholarshipoverweging is 15 januari 2018.

Leren en onderwijssoepassers die eerdere deadlines voor andere programma's hebben ontmoet, worden aangemoedigd om op 1 december 2017 bij MAET te solliciteren voor een beslissing per 31 december.

Toepassing aan de Graduate School of Arts & Sciences

De MA in Educatieve Transformatie (MAET) vereist een gestandaardiseerde online applicatie via de Georgetown University Graduate School of Arts & Sciences. U gebruikt deze online portal voor het grootste deel van het proces, inclusief uw CV, aanbevelingen en het schrijven van monsters.

aanbevelingen

Er zijn drie aanbevelingen nodig, met minstens twee van een academische bron - zoals een professor - die je en je vaardigheden goed kent. U deelt de contactgegevens van recommender als onderdeel van het online applicatieproces, en elke recommender krijgt een unieke link om hun aanbeveling online te delen.

Officiële GRE-scores

Studenten die zich beroepen op Advocacy & Policy dienen resultaten van het GRE-examen in te dienen. Onze GRE code is 5244. Omdat MAET een holistische benadering van toepassingsevaluatie omarmt, is er geen minimumscore voor toelating tot het programma en houden we geen record bij van gemiddelde studentenscores.

Officiële TOEFL / IELTS Scores

Alle kandidaten zijn verplicht een taalvaardigheidsvaardigheid aan te tonen die voldoende is om aan de toelatingseisen van de Graduate School of Arts & Sciences te voldoen. Bekwaamheid kan aangetoond worden door:

 • de ontvangst van een bachelor of geavanceerde diploma van een erkende instelling van hoger onderwijs in de Verenigde Staten of van een universiteit waar Engels de taal van instructie voor de gehele instelling is;
 • indiening van een officiële Test van Engels als vreemde taal (TOEFL) score rapportage met een minimum score van ongeveer 600 (papieren test) of ongeveer 100 (internet test); of
 • indiening van een officieel Internationaal Engels Talen Testsysteem (IELTS) - Academisch Module score rapport met een minimum score van 7.0.

De TOEFL en IELTS moeten rechtstreeks van de desbetreffende testorganisatie worden ontvangen. Fotokopieerde / gefaxeerde documenten voldoen niet aan deze eis.

Officiële PRAXIS Scores

Studenten die op het gebied van leren en onderwijzen solliciteren, dienen resultaten van de PRAXIS Core Academic Skills for Educators (Gecombineerde Test: Lezen, Schrijven en Math) en het PRAXIS Content Knowledge Exam in te dienen binnen het gecertificeerde certificeringsgebied. Voor toelating tot leren en lesgeven dienen de studenten minstens de minimumscore te behalen die vereist is voor licenties door het OSSE in Washington, DC.

Voor meer informatie over het examen, bezoek de Praxis website en selecteer de testvereisten voor District of Columbia licentie.

Academische Verklaring

Aanvragers voor Advocacy & Policy dienen een 500-woorden academische verklaring in te dienen waarin u uw intellectuele belangen en voorgestelde onderwerp (en) van de afgestudeerde studie opgeeft. Aanvragers om te leren en te onderwijzen moeten een verklaring voor de leerfilosofie van 500 woorden indienen.

Schrijven steekproef

Kandidaten voor zowel Learning & Teaching als Advocacy & Policy moeten een paper indienen over elk onderwerp dat het best uw schrijfvaardigheid aantoont. Het monster kan een uittreksel uit een langere tekst of een vrijstaand stuk zijn, maar moet:

 • volg APA richtlijnen (Times New Roman 12-punt lettertype, dubbel-spaced, 1 "marges);
 • kritisch denken en reflectie aantonen; en
 • niet meer dan acht pagina's.

Inschrijvingsgeld

Een niet-terugbetaalbare bedrag van $ 90,00 is te betalen met een creditcard bij het indienen van een aanvraag.

Officiële Afschriften

Verstuur alstublieft officiële transcripties van alle werkzaamheden buiten de middelbare school, inclusief voorgraadse en afgestudeerde coursework, studie in het buitenland en niet-diploma cursussen. Deze vereiste omvat ook eventuele overdrachtskredieten die kunnen zijn afgerond bij een andere instelling dan de instellings die het diploma verlenen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Georgetown is a major international research university with nine schools, an affiliated hospital and many highly ranked academic programs. Today the university has more than 12,000 undergraduate and ... Lees meer

Georgetown is a major international research university with nine schools, an affiliated hospital and many highly ranked academic programs. Today the university has more than 12,000 undergraduate and graduate students who take classes at five locations. Georgetown has a large and diverse workforce that employs more than 5,000 faculty and staff members. Georgetown continues to move forward as one of the world’s leading universities, building upon its distinctive history, unique values and commitment to justice and the common good. Lees Minder