Ma In Design

Kadir Has University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ma In Design

Kadir Has University

Designer verbindt nieuwe verantwoordelijkheden, die zijn gebracht met de veranderende maatschappelijke en technologische ontwikkelingen in het hedendaagse leven. Designer streeft niet alleen naar oplossingen en ontwerp voor de behoeften, maar is ook hij / zij is een innovatieve, curiosa onderzoeker opent nieuwe locaties voor nieuwe werelden.

Master in Design Program aan Kadir Has University, gaat uit van het idee dat ontwerp is een analytische en creatieve denkproces, biedt dus een breed spectrum van de praktijk en onderzoeksmogelijkheden hele onderwijs. Terwijl het aanbieden van studenten om te werken in verschillende sociale, publiek, ecologische, technologische en culturele context, het programma is ook bedoeld om de student te stimuleren om complexe maatschappelijke vraagstukken te ondernemen.

In dit kader, Master in Design programma wil ontwerpers om de problemen en de behoeften problematiseren, terwijl de productie van kritische, experimenteel, participatief, creatief met unieke ideeën om de problemen en de oplossingen te definiëren en voor mensen die in staat zijn om deze overdracht te begeleiden kennis in nieuwe velden met uitgewerkt innovatieve manieren.

Naast beweren interdisciplinariteit het programma open cross-interacties en transdisciplinair inhoud en productiegebieden. Kandidaten worden aangeboden met een keur aan atelierpraktijk en lezingen, waar ze hun eigen persoonlijke onderzoek kan structureren en praktijk binnen het programma. Studenten zijn in één van de vier aangeboden op het gebied van specialisatie in het kader van het programma te kiezen:

 • Cultural Heritage and Design
 • Artistieke en Performatieve Research
 • Sociale Innovatie
 • Strategic Design en Design Management

De onderzoeken worden onder toezicht van het academisch personeel van Art and Design Faculty van Kadir Has University. De taal van het programma is Engels.

De toepassing is open voor alle studenten uit diverse disciplines van design en elders. De kandidaten zijn er twee mogelijkheden om af te studeren met een scriptie of zonder scriptie.

WAAROM KHAS MASTER IN Design programma?

Master in Design Program aan Kadir Has University biedt mogelijke ontwikkelingen voor zowel academische en professionele carrière, door het creëren van onderzoek ervaringen en het verstrekken van theoretisch kader in de lijn met de hedendaagse benaderingen.

In deze open onderwijs platform, zullen de kandidaten de mogelijkheid tot discussie, ontwikkeling en analyse hebben de vorige kennis die ze hebben van de brede ontwerp perspectief ze te winnen in het programma.

Dit geeft de studenten zowel theoretische als praktische capaciteit om te worden gebruikt bij de verdere studies.

In de snijpunten van design met veel nieuwe onderwerpen, worden de studenten verleend met de nieuwe aanpak mogelijkheden.

In het hart van multi layered culturele productie van Istanbul, het onderwijs omgeving creëert de kans om in de hedendaagse kunst en design praktijken. Ook met de kans op actieve projecten geleid met academici van het programma, zullen de studenten de kans om te betrekken in de hedendaagse kunst en design praktijken.

verplichte opleidingsonderdelen

 • DES 503 Theories of Art and Design History (3 Credits)
 • DES 505 Interdisciplinair Studio (3 Credits)
 • SBE 501 Research Methods (3SP)
 • SBE 500 Seminar (0 Credits) Het is alleen verplicht voor het programma met thesis.
 • SBE 590 Thesis (3 Credits) Het is alleen verplicht voor het programma met thesis.
 • SBE 580 Project (3 Credits) Het is alleen verplicht voor het programma met niet - thesis.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op April 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Turkije - Istanbul, Istanbul
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanbul, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan