ma in design

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

MA in Design

&nbsp

Wij streven ernaar om studenten te cultiveren die stevige theoretische basis en excellent onderzoek vermogen, en op basis van de Chinese cultuur stichting en internationaal perspectief, hebben een sterk vermogen om gecombineerde sensibiliteit en rationaliteit, wetenschap en kunst aan te passen aan de moderne eisen en toekomstige vormgeving huidige , staat te betrekken bij onderzoek, onderwijs en management werken op aanverwante terreinen van kunst en design.


Onderzoeksruimte:

1. Product design en systeemontwerp

2. Digital media design en identity design

3. Ontwerp geschiedenis en design strategie

4. Milieu en art designOnderwijssysteem en de teelt-modus:

1. Wij accepteren flexibel onderwijssysteem, studie periode is 2-4 jaar, en het eerste schooljaar zullen alle gespecialiseerde cursussen eindigen.

2.We implementeren het systeem van "design studie " gedomineerd mentor verantwoordelijkheid, mentoren verantwoordelijk voor de graduate business begeleiding en ideologische onderwijs, en componeren stuurgroep aan die verantwoordelijk zijn voor postdoctorale opleiding en beoordeling.

3. Het credit systeem. De totale kredieten zijn 70 credits. Cursus: 34 studiepunten, Academic activiteit: 2 credits, Opening rapport: 2 credits, Afstuderen ontwerp en het proefschrift: 32 credits.

 

Laatst bijgewerkt op jun 2013

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982.

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982. Lees Minder
Zhengzhou , Changsha + 1 Meer Minder