Lees de Officiële Beschrijving

Krijg je MA diploma! Maak uw keuze, mis deze kans niet verspelen

U leest over een masteropleiding is van een ongebruikelijk karakter. In de eenentwintigste eeuw vele onderwijsinstellingen hebben zich gerealiseerd dat de afhankelijkheid van de XIXe eeuw patronen van het onderwijs en leren is een doodlopende weg. Ze hebben bedacht dat in de wereld van snelle technologische groei, veranderende geopolitieke realiteit (een twee-supermacht wereld transformeren in een één-supermacht internationaal systeem dat op zijn beurt is te glijden naar een multiple-energie systeem met veel regionale machten), en nog- te doorgronden demografische verschuivingen, afgezien van vaardigheden en competenties moet men leren hoe zich aan te passen, gebruik je fantasie en creativiteit, waarderen diversiteit en kies optimale cursussen van de actie. Inderdaad, onderwijs, met name de tweede cyclus onderwijs, krijgt een heel andere betekenis in de wereld waar het oppakken van een beroep is niet een leven lang avontuur. Op het moment van uw lezen van deze regels veel beroepen die belangrijk zijn in je leven niet eens bestaan ​​zou zijn. De toonaangevende onderwijsinstellingen derhalve begonnen met nieuwe oplossingen voor het probleem van hedendaagse onderwijs zoeken.

Aan het Interdisciplinair Centrum voor Business Studies bij de afdeling Internationale Studies van de Mieszko I School of Education en administratie hebben we gewetensvol onderzocht onze eigen uitgebreide ervaring en de praktijken van vele top-gekerfd scholen, universiteiten en instituten bieden educatieve programma's die verband houden met het bedrijfsleven, economie , management, recht en bestuur. Onze medewerkers hebben gestudeerd en gedoceerd aan universiteiten en hogescholen in Amsterdam, Beijing, Brussel, Cardiff, Kiev, Londen, Lviv, Melbourne, Minneapolis, Moskou, Poznan, Warschau. Ook hebben we reisden naar en onderzocht opleidingen in landen als de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, de Russische Federatie, Tsjechië, Oekraïne, Hongarije, Ghana, Singapore, Maleisië, Indonesië , Thailand en India. We zijn tot de conclusie gekomen dat de hedendaagse zakelijke onderwijs moet worden gebaseerd op drie pijlers: kwaliteit, interdisciplinaire karakter en internationale aanpak.

Kwaliteit is een werkelijk compacte concept. Het omvat hoog niveau van instructie, eersteklas faciliteiten, bibliotheek middelen, enz. In ons begrip, het omvat ook deze speciale houding: Het is geweldig om te komen om iets te weten, om te lezen over, maar de echte kennis komt van actie, van het delen van hoe sommige doel daadwerkelijk is gerealiseerd, van genoeg om te beginnen aan te worden gemotiveerd actie en van het hebben van genoeg 'élan vitale' (deze creatieve kracht binnen je die verantwoordelijk is voor je groei, aanpassingsvermogen en wenselijke veranderingen) om te volharden wanneer een gegeven doel lijkt onbereikbaar te zijn.

De tweede pijler is een interdisciplinaire basis van het curriculum. U zal zich specialiseren op een bepaald onderwerp tijdens het schrijven van je masterthesis. Echter, het programma zelf leert je recht en beheer met forse maatregelen van de internationale betrekkingen, economie, psychologie en administratie. U zult er trots op om je diploma te tonen aan uw werkgever te zijn en je zult er ook van overtuigd dat u in staat om zorg van uw professionele taken te nemen in al hun verscheidenheid en complexiteit zal zijn. Leven niet gehoor geven aan onze afdeling van studies naar disciplines. Het zal nooit tot ons te nemen, dit is ons, die het moeten aannemen. Leven niet lang toevertrouwen boeiende opdrachten naar de fantasieloze, koppig, bekrompen en overdreven gespecialiseerd.

Tot slot geloven we dat de hedendaagse onderwijs internationaal zou moeten zijn. Dit is de derde pijler. Net als bij het concept van de kwaliteit, 'zijn internationale' is een ingewikkeld begrip. Het betekent niet alleen dat het hebben van studenten uit verschillende landen gewenst is, maar ook met zich meebrengt ophouden parochiale te zijn, op zoek naar relevante case-studies in andere landen, samen te werken met uw partners in het buitenland, en proberen om mondiale trends te doorgronden. Wanneer we een case study ver van ons, in de eerste plaats leren we over onszelf als we proberen te achterhalen hoe we zouden gedragen in een bepaalde situatie.

Als u op zoek bent naar een master, we zijn er zeker van dat we hebben iets bijzonders te bieden aan u. Mocht de bovenstaande beschrijving van onze MA in de Rechten en International Management programma onderwezen in samenwerking met The Citadel Business School (USA) en Pedagogium - School of Social Sciences (Polen) te inspireren een belang in het vinden van meer informatie over het programma, gelieve ons te schrijven op info@icbs.edu.pl

Admissions

De toelatingsprocedure is gebaseerd op de beginselen van transparantie, non-discriminatie, eenvoud en actieve communicatie met de kandidaten.

Men moet een bachelordiploma hebben om in te schrijven in onze MA-programma. Tijdens de toelatingsprocedure van de volgende documenten dienen te worden verzonden via e-mail (elektronische kopieën of scans) door een aspirant-student:

 • Een ingevuld aanvraagformulier, Rood Vinkje
 • Uw CV (CV),
 • Een kopie van de Kandidaat middelbare school diploma,
 • Een kopie van het bachelordiploma samen met een kopie van het transcript,
 • Een kopie van uw paspoort of officieel identiteitsbewijs (alleen de pagina ('s) waarop uw naam, foto en paspoortnummer)
 • Een formele foto (een van de formaten:. JPEG (jpg), TIFF (tif), bitmap (bmp), PNG (png), GIF (gif); min grootte is 236 x 295 pixels).

Alleen documenten in het Pools, Engels, Duits, Russisch of Oekraïens worden aanvaard zonder een geautoriseerde vertaling in het Pools.

Er zijn twee innames per academiejaar: tot eind oktober tot eind maart. Er is geen eis van het sturen van een bewijs van Engels taalvaardigheid. Echter, als je er een hebt stuur deze dan in de applicatie pakket.

De bovenstaande documenten worden beoordeeld door de toelatingscommissie die haar besluit over de aanvaarding van de kandidaat maakt. Eenmaal geaccepteerd de kandidaat ontvangt een aanvaarding brief samen met de school-student overeenkomst worden ondertekend (een gescande kopie wordt aanvaard). Studenten beginnen hun studie zodra de overeenkomst is ondertekend en de eerste tranche wordt betaald.

In de loop van studies zullen internationale studenten moeten hun BA / BSc diploma nostrify bij het ministerie van Wetenschap en Hoger Onderwijs van Polen. Voor meer informatie over de nostrification procedure uit te vinden klik hier.

Vanwege het bovenstaande, worden alle geaccepteerde kandidaten verondersteld langs de originelen van diploma's hun bachelor (samen met de transcripties) te brengen en in te dienen bij ICBS. De toelatingscommissie en de administratie van het Interdisciplinair Centrum voor Business Studies zijn altijd zeer positief aanleg voor alle kandidaten. Wij helpen hen alle vereiste documenten te voltooien en passeren met succes de toelatingsprocedure.

Collegegeld

Aan het Interdisciplinair Centrum voor Business Studies bij de afdeling Internationale Studies van de Mieszko I School of Education en administratie kunnen we veel doen voor je als je eenmaal onze student. We kunnen meer gastsprekers uit te nodigen, het organiseren van conferenties, u aanmoedigen om te publiceren in ons tijdschrift, lopen culturele evenementen, schrijft u een brief van aanbeveling, etc. Wat kunnen we niet doen is het verder verlagen van de collegegeld. Het is echt concurrerend en stelt ons in staat om het niveau van instructie die u en wij trots op zijn te handhaven.

Solliciteren bij ons MA-programma je niet betalen van de kosten van de aanvraag. Eenmaal geaccepteerd betaal je het inschrijfgeld van 400 PLN (110 USD of 100 euro) en de eerste tranche van het collegegeld of het volledige bedrag als je wilt. Het programma collegegeld bedraagt ​​tot 8000 PLN per jaar (wat gelijk is aan 2200 USD of 2.000 EUR). Vergeet niet dat je studie twee jaar. U kunt betalen in twee termijnen van 4000 PLN (1.100 USD of 1.000 EUR per stuk). Betalingen kunnen worden gedaan via overschrijving in de Poolse Zloty (PLN), euro (EUR) of Amerikaanse dollars (USD).

WSPiA

Leerplan


Deze masteropleiding wordt aangeboden in samenwerking met de Citadel School of Business (USA).


Hier is een lijst van cursussen die het curriculum omvat:

 • Juridische kwesties in Business
 • Corporate finance
 • Projectmanagement
 • Macro-economie
 • Prikkels en prestaties
 • Kracht en instellingen in de wereldpolitiek
 • afzet
 • International Business Communication
 • Business Leadership
 • Strategic Management
 • Economisch beleid
 • Bedrijfsethiek
 • Internationale Financiële Instellingen
 • Internationaal Handelsrecht
 • International Business Strategies
 • Innovatie en concurrentievermogen
 • Business in Emerging Markets
 • Global Energy Policy
 • Bedrijfsorganisaties
 • Statistieken voor Business
 • International Competition Law
 • Onderneming in Global Business
 • Global Economic Forecast
 • Internationale Onderhandelingen
 • MA Seminar

Je moet deze cursussen te voltooien gedurende vier semesters (twee academische jaar) verdienen in totaal 120 ECTS. Verplichte - Een deel van de cursussen zullen electieve (dwz optioneel), alle anderen. In de loop van de studie moeten de studenten 20 studiepunten voor keuzevakken verdienen. Als men een bepaalde module als gevolg van iemands werk of familiale redenen missen, hij / zij zal een kans om het te voltooien door het schrijven van speciale opdrachten via afstandsonderwijs te hebben. Niet meer dan 40% van de MA-programma kan worden ingevuld door afstandsonderwijs.

Je hebt ook om een ​​stage (dit is een verplichte eis) te voltooien. Wekelijkse tutorials zal worden gehouden om u te helpen bij het schrijven van je uiteindelijke opdrachten en bij de voorbereiding van uw uiteindelijke MA scriptie. Het bovenstaande betekent effectief dat onze-module op basis van MA-programma is in de praktijk, een full-time educatieve aanbod. Degenen onder u die druk aan het werk zou zijn of zou worden beperkt door de gezinstaken kon nog steeds wonen alleen de verplichte modules, vragen om een ​​toestemming om een ​​stage in het thuisland te voltooien en doe de tutorials online. Onze MA in Law and International Management programma onderwezen in samenwerking met The Citadel School of Business (USA) is flexibel genoeg om uw wensen tegemoet zonder het verlagen van de normen van het onderwijs en afbreuk te doen aan het gevoel van echte vervulling van de studies. Aan het einde van je studie zul je je scriptie (ongeveer 50 pagina's) te verdedigen. Het onderwerp van de scriptie moet met je begeleider worden overeengekomen tijdens het derde semester van studies.

Na het afstuderen u de masteropleiding worden toegekend in de administratie en ontvang een diploma van het beëindigen van de MA in Law and International Management programma onderwezen in samenwerking met The Citadel School of Business (USA), beide uitgegeven door de Mieszko I School of Education en administratie.

Het programma wordt geleverd door middel van modules, tutorials en stages. Er zullen 8 modules in totaal (2 modules per semester). De modules zal worden gehouden in november, januari, april en juni. Elke module zal vijf dagen duren (van woensdag tot en met zondag). Na elke module zullen de studenten moeten schriftelijke opdrachten te voltooien. Wekelijkse tutorials zal helpen de studenten om deze opdrachten te schrijven. Ook zal de studenten om een ​​stage te voltooien. Ten slotte zullen zij een scriptie te schrijven (met de hulp van hun begeleiders) en te verdedigen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Apr. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
8,000 PLN
per jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Apr. 2019
Aanmeldingslimiet

Apr. 2019