De MA in de Spaanse en Latijns-Amerikaanse Studies American University biedt op maat tracks om studenten in staat stellen een interdisciplinair inzicht in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, evenals expertise in vertaling, taalkunde te krijgen, en / of Spaans taalonderwijs.

Masterstudenten selecteren cursussen als onderdeel van een 21-credit kerncurriculum, dat een sterke basis voor de studie van de culturele, historische, taalkundige en politieke complexiteit van de regio biedt. Alle kern cursussen zijn volledig in het Spaans. In aanvulling op de kern van seminars, het Spaans: Latin American Studies masteropleiding biedt drie 12-15 credit tracks die waardevolle training en professionele vaardigheden voor de Latijns-Amerikaanse specialisten:

  • Vertaling en taalkunde
  • Spaanse Taalonderwijs
  • Interdisciplinaire Studies over Latijns-Amerika (bv, cultuur en literatuur, internationale studies, geschiedenis, communicatie, public affairs)

Het Spaans: Latijns-Amerikaanse MA programma vereist dat studenten ten minste 21 studiepunten in het Spaans. Op basis van de middelen AU campus kunnen studenten cursussen over Latijns-Amerika te nemen in het Engels (maximaal 12 studiepunten) in andere afdelingen binnen het College van Kunsten en Wetenschappen en andere AU scholen -zoals het departement Geschiedenis, afdeling antropologie, School of International service, en de School of Education. AU het Centrum voor Latijns-Amerikaanse en Latino Studies dient als een hub van academische dynamiek op de campus en daarbuiten en ondersteunt gezamenlijk onderzoek over diverse kwesties in verband met Latijns-Amerika.

LEER van toonaangevende FACULTY EXPERTS

De kern faculteit brengt een brede expertise op het gebied van de geesteswetenschappen en toegepaste taalkunde. Onze faculteit geesteswetenschappen gespecialiseerd in studies van gender, mensenrechten, migratie, globalisering, het geheugen, en geweld en leren door middel van een verscheidenheid van benaderingen en genres, waaronder film, verhaal, poëzie, korte verhalen, performance en theater. Onze toegepaste taalkunde faculteit gespecialiseerd in tweetaligheid, leren video game-gebaseerde taal, en tele-collaborative vertaling.

PROFITEER VAN onbeperkte middelen IN DC

Profiterend van de ongeëvenaarde middelen van Washington, DC, ons curriculum biedt voor credit-stages, door de Proyecto Amistad Natuurlijk, op organisaties zoals de Amerikaanse ministerie van Justitie, National Geographic, De Guatemala Human Rights Commission, en Washington Office voor Latijns-Amerika . We hebben ook contacten op basis-, secundair en tweetalige scholen in het gebied, dat het onderwijs stages te vergemakkelijken. Daarnaast bieden we financieringsmogelijkheden voor de zomer onderzoek in het buitenland, en we regelmatig coördineren excursies, gastcolleges, evenementen, en partnerschappen met het bereik van het onderzoek in de omgeving.

Veel van onze studenten te voltooien de Graduate Certificate in het Spaans Vertaling in combinatie met hun MA diploma. Terwijl in ons programma onze studenten waardevolle professionele vaardigheden om te werken in een breed scala van gebieden die expertise in vraagstukken met betrekking tot Latijns-Amerika, evenals strenge academische opleiding voor wie op zoek naar doctoraatsprogramma's voort te zetten. Studenten blijven vaak in Washington na het afstuderen en worden betrokken in het uitgebreide netwerk van de Latijns-Amerikaanse instellingen in de stad. Veel van onze afgestudeerden gaan om te werken in gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties in Washington, DC, terwijl anderen beslissen om doctoraal werk of onderwijs na te streven.

Financieringsmogelijkheden

Een select aantal onderwijs en onderzoek assistentschappen zijn beschikbaar voor in aanmerking komende studenten. Daarnaast zijn middelen beschikbaar zijn om studenten door middel van The Jack Child Spaanse en Latijns-Amerikaanse Studies Endowment. De Jack Child Summer Research Awards zijn ook beschikbaar voor afgestudeerde studenten die geïnteresseerd zijn in het verrichten van onderzoek in Latijns-Amerika in de zomer tussen hun eerste en tweede jaar van het programma te ondersteunen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum