Het MA (Clinical Psychology) -programma leidt tot registratie als Clinical Psychologist bij de Professional Board of Psychology van de Health Professions Council of South Africa (HPCSA).

Dit fulltime programma omvat het brede spectrum van klinische psychologie. Het programma bestaat uit een onderzoekscomponent (afronding van een kleine proefschrift) en het volgen van workshops, contactsessies en praktisch werk.

Na het succesvol afronden van de opleiding solliciteren studenten naar een stage in klinische psychologie. In overeenstemming met de voorschriften van het ministerie van Volksgezondheid moeten studenten na voltooiing van de stage ook een jaar Gemeenschapsdienst voltooien.

Toelatingseisen

Studenten moeten in het bezit zijn van een Honours Degree of een gelijkwaardig diploma in psychologie. Studenten worden toegelaten tot het programma nadat ze door de afdeling zijn geëvalueerd als geschikte kandidaten via een selectieproces, dat in augustus plaatsvindt.

Het aantal studenten dat wordt toegelaten tot het programma wordt bepaald door de beschikbaarheid van personeel, de beschikbaarheid van stages en marktvraag. De sluitingsdatum voor aanvragen en de selectiedata worden jaarlijks vastgesteld door de afdeling. Aanvraagformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij de afdeling.

Contact details

Naam: Dr TL Austin
Tel : 011559 3125 / e-mail: taustin@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 105 andere vakken van University of Johannesburg »

Laatst bijgewerkt op Augustus 12, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
feb 2020
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
3,500 USD
Collegegeld per jaar | Geschatte accommodatie: USD 2500 per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet

feb 2020