Ma in de internationale ontwikkeling

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Hoofdlijnen

Als opeenvolgende uitbreiding van deze MA opleiding in International Development blijkt, onze leidende programma in International Development behoudt zijn gerenommeerde ontwikkeling van de kwaliteit van het onderwijs in het bijzonder met betrekking tot ontwikkelingsvraagstukken. Hoewel de kern cursussen voornamelijk verband houden met de moderne economie, kan de uitstekende prestaties in het onderwijs die alle aspecten van de ontwikkelingsproblematiek te vinden, niet alleen in het aantal afgestudeerden van deze opleiding, maar ook in het aantal landen van alle afgestudeerden. De diversiteit van de landen van de ingeschreven studenten biedt een van de meest ideale omstandigheden om internationale kwesties ontwikkeling te bestuderen. De sterke menselijk netwerk van de afgestudeerden van dit programma toont de kwaliteit van dit educatieve programma en de voordelen die studenten van dit programma zal krijgen na hun afstuderen.

Het programma omvat een breed scala van onderwerpen de openbare orde in het kader van de sociaal-economische ontwikkeling. Deze kwesties worden onderzocht in het gebied van financiën, handel, investeringen, ontwikkeling van menselijke hulpbronnen, milieu, duurzame ontwikkeling, en stedelijke en regionale ontwikkeling. Voorbij de kennis van de onmiddellijke en specifieke omstandigheden van land specifieke thema's, het programma biedt studenten met zo veel mogelijkheden als het kan, om te laten studenten share / ontwikkelingsvraagstukken van verschillende landen onder haar strenge cursuswerk omgevingen te verdiepen. Het programma bestaat uit verplichte en keuzevakken, en ingeschreven studenten kunnen een aantal keuzevakken kiezen op basis van hun eigen onderzoek en beleidsmatige belangen na het nemen van verplichte vakken, die allemaal zijn ontworpen om studenten te gebruiken uiterst geavanceerde analytische instrumenten vlot in het verkennen van hun eigen ontwikkeling kwesties. Onze faculteit leden wijden ons aan studenten met onze expertise en ervaring bij te dragen aan hun succesvolle scriptie schrijven. De diversiteit van de studenten meer dan dertig verschillende landen, evenals zeer professionele leden van het onderwijzend personeel, die allen zijn hun doctoraten uitgereikt door gerenommeerde graduate schools in het buitenland leiden tot de grootste voordelen bij het verkrijgen van een MA graad in International Development.

Het programma is ook uiterst nuttig voor mensen die willen werken in internationale organisaties, waarvan vele zijn bezig met ontwikkelingsvraagstukken. Een ervaring als student ingeschreven in dit programma zeker geeft je onbetaalbare waarden; de drastische verbetering van uw menselijk kapitaal uitgerust met zeer analytische instrumenten die op indrukwekkende wijze krachtig voor het analyseren van ontwikkelingsvraagstukken zijn, en de ontwikkeling van sterke menselijke netwerk, met name in Aziatische landen, waaronder de Centraal-Azië, die zeker zal leiden tot een maximale resultaat in uw toekomstige carrière als u overweegt een onverslaanbare succes in Azië aanverwante gebieden.

Laatst bijgewerkt op nov 2016

Over de school

When the International University of Japan was founded in 1982, its mission was to develop future leaders with a high level of specialized theoretical and practical knowledge, as well as understanding ... Lees meer

When the International University of Japan was founded in 1982, its mission was to develop future leaders with a high level of specialized theoretical and practical knowledge, as well as understanding and empathy toward the world’s variety of cultures, enhancing their ability to contribute to the global society. Lees Minder