Ma In De Internationale Journalistiek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De MA in International Journalism biedt een dynamische en robuuste benadering van het onderwijzen van hedendaagse journalistiek door de lens van globalisering en digitalisering.

Onze interdisciplinaire en interculturele methoden zijn gebaseerd op expertise in media- en communicatiestudies.

Je zult je kennis en begrip van journalistiek in de 21e-eeuwse samenleving verfijnen door praktische vaardigheden en journalistieke productietechnieken, waarbij je specifieke praktijken vanuit theoretisch en analytisch perspectief onderzoekt.

Afgestudeerden van deze cursus gaan door naar succesvolle en lonende carrières in de journalistiek, media, communicatie en PR, uitzenden en publiceren.

Waarom internationale journalistiek bij Swansea?

Swansea University heeft een gevestigd profiel voor het onderwijzen van journalistiek.

Gebaseerd op onze energieke Singleton Park-campus, in een park met uitzicht op Swansea Bay, hebben we de expertise en het volledige scala aan moderne faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw leerproces zo actueel mogelijk is.

Ontworpen om individuele en collaboratieve onderzoeksactiviteiten van internationale standaard te promoten, biedt het Graduate Center een ondersteunende omgeving voor postdoctoraal onderzoek en onderwezen masterstudies.

Postacademische opleidingen zijn beschikbaar om de academische en professionele ontwikkeling te verbeteren, evenals seminarprogramma's, workshops en internationale conferenties.

Uw internationale journalistieke ervaring

Je bestudeert een vast aantal 20-credit modules voordat je een 60-credit proefschrift project of een individueel journalistiek project in het tweede deel van de cursus.

Modules omvatten wereldwijde media, vergelijkende journalistiek, de digitale revolutie, risicorapportage en professioneel en promotioneel schrijven.

U bepaalt samen met een docent het onderwerp van uw proefschrift. Met het proefschriftonderdeel kunt u een proefschrift van 20.000 woorden schrijven of een individueel journalistiekproject uitvoeren op basis van kwesties en thema's die in de loop van het jaar zijn ontwikkeld.

Internationale journalistiek werkgelegenheidskansen

Naast aanzienlijk verbeterde schrijfvaardigheden, zult u vaardigheden ontwikkelen rond onderzoek en spreken, terwijl u vertrouwen opbouwt in het presenteren van uw ideeën op verschillende manieren.

Afgestudeerden van deze cursus gaan door naar een belonende carrière in de journalistiek, media, PR, omroep en publicatie.

Toelatingseisen

De typische toelatingseis is een eerste graad in een relevante discipline, normaal een lagere tweede (gemiddeld 55 procent) of hoger of gelijkwaardig. Van buitenlandse studenten wordt een IELTS-score van 6.5 verwacht

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

  • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
  • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
  • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
  • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
  • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder