Ma in de geschiedenis

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De afdeling Geschiedenis biedt een graduate programma leidt tot de Master of Arts graad. Zijn curriculum combineert Amerikaanse, Europese en transnationale / Global gebieden. De opleiding bereidt studenten die een van zoeken naar de volgende: doctorale studie in de geschiedenis of aanverwante gebieden, vooruitgang in het voortgezet en basisonderwijs, met een concentratie in de geschiedenis en de sociale wetenschappen, de certificering in de toegepaste geschiedenis, en / of extra graduate studie in een verscheidenheid van vakgebieden. Het programma biedt ook de kennisbasis voor degenen nastreven van de geschiedenis als een hobby. Het programma richt zich op onderzoek en primaire materialen, schriftelijke analyse van de onderzoeksresultaten, de studie van belangrijke monografieën op alle gebieden van de geschiedenis, en opleiding in een aantal gespecialiseerde gebieden, zoals orale geschiedenis en monumentenzorg. De afdeling is trots op haar kleine klassen en sluit persoonlijke aandacht voor alle kandidaten zijn meester.

Diploma-eisen

De afdeling Geschiedenis biedt drie opties om kandidaten voor een Master of Arts graad in de geschiedenis. Optie I is in eerste instantie bedoeld voor studenten die willen studies voort te zetten in de richting van een doctoraat. Optie II is voornamelijk ontworpen om aan de behoeften te voldoen en verbeteren van de effectiviteit van de secundaire leraren. Optie III, het certificaat in de toegepaste geschiedenis, is ontworpen om studenten voor te bereiden op carrièremogelijkheden op dat gebied.

Elke kandidaat voor de MA in de geschiedenis moeten slagen voor een schriftelijk en een mondeling examen in drie gebieden van de concentratie. Het onderzoek zal feitelijke en interpretatieve materiaal, evenals bibliografie en geschiedschrijving vereisen.

Laatst bijgewerkt op feb 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its Lees Minder