Ma in de geschiedenis en economie

University of Bayreuth

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ma in de geschiedenis en economie

University of Bayreuth

De nieuwe masteropleiding Geschiedenis & Economics

De economie verandert voortdurend. De recente economische crisis heeft ons geleerd dat een langetermijnperspectief ons kunnen helpen om veranderingen in de economie beter te begrijpen. Om deze reden is het gebied van de economische geschiedenis is het ervaren van een hausse in de afgelopen jaren. Steeds meer deskundigen nodig om complexe economische relaties te analyseren en integrerende manieren, waarvan oplossingen op basis van ervaringen uit het verleden.

De masteropleiding Geschiedenis en Economie biedt u een interdisciplinair onderwijs in de geschiedenis en economie die momenteel one-of-a-kind in Duitsland. Deze unieke combinatie leidt tot een carrière-kwalificatie mate dat afgestudeerden in staat stelt om een ​​carrière te beginnen in de particuliere sector of hun postdoctorale opleiding voort te zetten.

MAHistoryEconomics

Profiel & Curriculum

Profiel van de masteropleiding

Economische geschiedenis richt zich op een breed scala van zowel fundamenteel als toegepast vragen: Wat zijn de onderliggende redenen voor de economische groei? Wat verklaart economische crises en herstel? Waarom hebben sommige landen worden rijk en anderen arm? Waarom heeft de wereldeconomie geconvergeerde op sommige punten in de geschiedenis en uiteengevallen bij anderen? Wat is de rol van instituties en de staat? Hoe gaat ons begrip van de economie en onze theoretische modellen vorm economische uitkomsten? Wat is het kapitalisme? Is het altijd op dezelfde manier functioneerde? Wanneer is het ontstaan?

In de masteropleiding Geschiedenis & Economics vindt u deze vragen en nog veel meer te bespreken. U krijgt een frisse kijk op onderwerpen zoals de Grote Depressie, de economische groei op lange termijn, soevereine schuldencrisis, of de gevolgen van de wereldwijde economische verbanden over corporate structuur te krijgen - allemaal vanuit het perspectief van het onderzoek in de economische geschiedenis. Naast het aanscherpen van uw gesprek vaardigheden die je je kennis van de nieuwste kwantitatieve instrumenten waarmee u uw argumenten te ondersteunen met relevante gegevens en empirie te verdiepen.

De Opleiding - Wat moet ik doen?

De H & E Master programma heeft een duidelijke structuur met een set van fundamentele cursussen, een convergentie module om studenten met verschillende academische achtergronden aan te pakken, een set van modules om de nodige vaardigheden en methoden, een aantal cursussen te verwerven om te leren over onderzoek en debat in de economische geschiedenis, een module om uw kennis toe te passen in de praktijk, en een breed scala aan keuzevakken waardoor onze studenten om zich te specialiseren op basis van individuele belangen en geschiktheid. Ons programma zal u voorzien van een solide basis en de mogelijkheid om uit te spitten uw eigen onderscheidende academische en professionele profiel.

U zult drie modules die u zal voorzien van fundamentele kennis in de economische geschiedenis, twee modules die zal ervoor zorgen dat alle Master studenten verwerven gemeenschappelijke elementaire kennis van methoden en concepten, drie modules die de specifieke methodologische vaardigheden in de "kwantitatieve" onderwijzen evenals "te bestuderen kwalitatieve 'economische geschiedenis, een module loopt over drie semesters te leren over onderzoek en debat, en een verplichte stage om je kennis toe te passen en aan te scherpen je carrière profiel.

Curriculum overzicht

  • Stichtingen I: Economische groei / Ontwikkeling / Crises
  • Foundations II: Wereldeconomie
  • Stichtingen III: Staat en instellingen
  • skill Convergence
  • Vaardigheden en methoden
  • Specialisatie
  • Onderzoek en debat
  • Loopbaanprofiel

Het leven na uw Degree

Onze opleiding bereidt je voor het uitvoeren van een doctoraat in een van beide discipline of een op onderzoek gebaseerde carrière. Economen met interdisciplinaire opleiding zijn in grote vraag in de financiële sector en in internationaal georiënteerde bedrijven, organisaties, stichtingen en bestuursorganen. Een reeks van carrière velden vereisen een combinatie van historische en economische deskundigheid. U kunt gaan voor een carrière in het onderzoek afdelingen van bedrijven en banken of in onderzoeksinstituten en openbare bestuursorganen.

U kunt beginnen met politieke, financiële, en de overheid consulting, of met archief- en fundering management. Je kunt werken voor musea, of de uitgeverswereld. U kunt een journalist in de wetenschap of zakelijke journalistiek geworden. En als je geïnteresseerd bent in het hoger onderwijs management, public relations, business consulting en marketing van de mate biedt u een concurrerende tool.

Een van onze leidende educatieve idealen is het vinden van een goede fit tussen studenten en het programma. Als u academische advies nodig over het programma moet je niet aarzelen om ofwel contact van het programma coördinatoren. En als u ons wilt bezoeken om te leren over het programma, de universiteit en de stad wij zullen u altijd welkom. Neem dan contact met een van de programma coördinatoren. Zij zullen u graag met je praten!

Toepassen

De deadline voor het volgende studiejaar is 15 juli. Wij raden u aan om zo snel mogelijk toe te passen. U kunt zich aanmelden voor het invullen van je bachelor.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Duitsland - Bayreuth, Beieren
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Duitsland - Bayreuth, Beieren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan