Ma in de financiële economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De afdeling biedt een MA in Economie en een MA in Financial Economics. Beide programma's zijn vooral bedoeld voor studenten die van plan zijn om werk te zoeken na de voltooiing van de opleiding. Echter, als aangevuld met bovenste niveau cursussen in de wiskunde, de programma's kan ook helpen studenten voor doctoraatsprogramma's voor te bereiden.

MA in Financiële Economie

Dit programma is ontworpen om studenten met een achtergrond in de toegepaste economie en de financiële markten. De cursus-werk omvat micro- en macro-theorie, econometrie, financiële markten, het beheer van financieel kapitaal en de analyse van de waardering van de voorraden. Afgestudeerden van het programma zal bereid zijn om te werken in het bankwezen, verzekeringen en financiële advisering.

Voor de MA in Financial Economics moet u 30-37 uur semester van het academisch krediet compleet met een gemiddeld eindcijfer van 3,0 of hoger. Afhankelijk van de achtergrond van de student, is het mogelijk om af te zien FIN 6901 (Finance for Decision Making), Acct 6901 (Financial Accounting voor besluitvorming) en ECON 6904 (kwantitatieve methoden voor Economie).

Studenten kunnen kiezen tussen het schrijven van een scriptie en of het nemen van een onderzoek seminar. Studenten die een scriptie schrijven moet nemen een keuzevak, studenten die het onderzoek seminar moet twee keuzevakken.

Laatst bijgewerkt op feb 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its Lees Minder