Ma in de economie en het internationale bedrijfsleven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van het programma is om open-minded specialisten die in staat zijn om te begrijpen, te analyseren en verschillende sociaal-economische problemen in het uitgestrekte gebied van de economie op te lossen en ook werken in vergelijkbare veld in verschillende instellingen op te voeden. Het programma bevat essentiële kennis in economische fundamentals en op hetzelfde moment kunnen studenten individuele belangen in complexe vraagstukken van de economie uit te breiden - via een groot aantal keuzevakken.

De inhoud van het programma is ontworpen om volledig te voldoen aan met de huidige markt behoefte aan specialisten in de economie. Inzicht in de ernst van een passende opleiding, de studies aan te vullen academische kennis met extra praktijk via cases en groepswerk. Studenten hebben verschillende mogelijkheden om hun kennis en vaardigheden effectief toe te passen op vele gebieden van hun belangen en om zich vertrouwd met zowel theoretische als empirische deel van de studie economie te maken.

Zo is het programma probeert het meest uitvoerig te informeren over de hedendaagse benadering van de globalisering en integratie, en andere dimensies van complexe processen van de wereldeconomie. Afgestudeerden van het programma kan de werkgelegenheid als beleidsmakers, economische analisten, onderzoekers en andere economische professionals vinden. Algemeen als degenen die naar verwachting ontwikkelingsprocessen in de wereldwijde economie te begrijpen op de verschillende niveaus, zoals de vertegenwoordigers van de overheid, administratie werknemers in de publieke, hooggekwalificeerde adviseurs, etc. Ze zijn goed voorbereid om te werken in flexibele, multiculturele werkomgeving waar een goede kennis van de ontwikkeling is essentieel.

Vereisten

Gegadigden met het hoger onderwijs (Bachelor) diploma's of masterdiploma's van toepassing kunnen zijn. Een transcript of records waarin de onderwerpen / kwaliteiten en een bewijs van bekwaamheid in het Engels voor buitenlanders (tenzij de eerste graad werd onderwezen in het Engels) zijn verplicht.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Over de school

The highly respected University of Lodz is one of the leading institutions of higher education in Poland. It was established in 1945 as a successor of educational institutions active in Lodz in earlie ... Lees meer

The highly respected University of Lodz is one of the leading institutions of higher education in Poland. It was established in 1945 as a successor of educational institutions active in Lodz in earlier times. The 13 faculties of the University provide programmes in 90 fields of study and 165 specializations. In addition, the University offers doctoral programmes, more than 70 postgraduate curricula including an MBA programme, and programmes financed by the ESF. Our students, together with those studying in Lodz within exchange programmes, come from about 90 different countries. In this truly international atmosphere everyone can experience the cultural diversity of both the city and the institution. Lees Minder