Ma in de criminologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze master is gebaseerd op de deskundigheid van het personeel met een gevestigde reputatie in het veld. Docenten hebben een breed scala van onderzoek belangen en ze zijn actief betrokken bij de Nottingham Crime Research Unit en het Centrum voor de Studie en Vermindering van Hate Crimes. Deze gespecialiseerde eenheden zijn gelegen binnen de divisie en het gedrag van hoge kwaliteit toegepast criminologische en strafrechtelijk onderzoek.

De cursus biedt een unieke theoretische en beleid oriëntatie van de criminologie. De nadruk van het beleid is speciaal ontworpen om een ​​meer beroepsgerichte relevante programma van masterniveau studie die meer relevant zijn voor studenten op zoek naar een beleidsgericht carrière in het ministerie van Binnenlandse Zaken, de overheid kantoor van de regio's, de lokale overheid en de criminaliteit en overlast vermindering partnerschappen zullen bieden .

De Criminologie team nodigt regelmatig gerenommeerde experts en professionals om de universiteit om een ​​inzicht te geven in hun specialistische kennis en ervaringen. Afgelopen sprekers hebben opgenomen hoofdinspecteur Paul Giannasi, Programma Manager van de Cross-Governmental Hate Crime Strategie en Len Jackson, OBE Interim voorzitter van de Independent Police Complaints Commission.

Waarom de MA Criminologie kiezen?

 • Krijgen een kritische en gefundeerde analyse van de criminologie, strafrecht en vermindering van de criminaliteit.
 • Afgestudeerd met een uitgebreid beroepsgerichte relevante en beleidsgericht, kennis van de criminaliteit en de reacties op criminaliteit, op basis van voorbeelden uit de hele wereld.
 • Hoor van uitgenodigde deskundigen en professionals die inzicht geven in hun specialistische kennis en ervaringen.
 • Ontwikkel een kritisch bewustzijn van de huidige filosofische, theoretische en methodologische problemen, debatten, en inzichten die de discipline vormen.
 • Verbetert het leven lang leren vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling op een wijze die de afgestudeerden in staat stelt om een ​​onafhankelijke en reflecterende aanpak van hun leren en bij te dragen aan vermindering van criminaliteit en veiligheid van de gemeenschap.

Carrière

Deze cursus bereidt studenten om door te gaan naar een scala aan professionele carrière in het strafrecht gerelateerde werkzaamheden in zowel de wettelijke, commerciële of gemeenschap vrijwilligerssector. De overname van specifieke criminologische kennis, samen met een breed scala van overdraagbare vaardigheden, zoals het vermogen om uit te voeren en onderzoek te evalueren, zal van onschatbare waarde voor diegenen die werk zoeken in de snel groeiende sector van de evaluatie van beleid.

De cursus zal ook verbetering van de carrièrekansen van degenen die momenteel werkzaam zijn in het veld en zal in het bijzonder waardevol voor studenten op zoek naar werk in het strafrecht agentschappen die op centraal, regionaal en plaatselijk niveau, bijvoorbeeld:

 • Thuiskantoor
 • politie
 • plaatselijke overheid
 • partnerschappen criminaliteit en overlast verminderen en hun equivalenten in de hele wereld.

Toelatingseisen

 • Een undergraduate-diploma gelijkwaardig aan een Britse undergraduate graad (normaal gesproken een 2,2 of hoger)
 • Kandidaten zonder dergelijke kwalificaties zal worden beschouwd op individuele basis, maar zal moeten aantonen hoe hun ervaringen en kennis hen in staat stelt om deze cursus te studeren op masterniveau in hun Persoonlijke verklaring.
 • Geen verwijzingen zijn nodig bij de aanvraag voor deze cursus.

Kosten en financiering

Voor informatie over de kosten en mogelijke financieringsmogelijkheden bezoeken www.ntu.ac.uk/s3fees

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The School of Social Sciences promotes excellence in higher education, research and consultancy. We offer a diverse range of courses at undergraduate, postgraduate and professional level. Students can ... Lees meer

The School of Social Sciences promotes excellence in higher education, research and consultancy. We offer a diverse range of courses at undergraduate, postgraduate and professional level. Students can select courses that have been designed in partnership with professional bodies and outside organisations within the public and private sector. Here at the School of Social Sciences, we aim to make a difference to society and the lives of those within it. Lees Minder