Ma In De Bescherming Van Het Milieu: Duurzaamheid Studies

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ma In De Bescherming Van Het Milieu: Duurzaamheid Studies

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

duurzaamheid studies

Over studies

Duurzaamheid wordt meestal gedefinieerd als het voldoen aan de behoeften van de huidige generatie zonder het vermogen van toekomstige generaties om te voldoen aan hun eigen behoeften in het gedrang te brengen. Op het gebied van duurzaamheidsstudies wordt verwezenlijkt en kritiek gemaakt op manieren om dit te bereiken in het kader van het behoud van de ecologische en milieubescherming, terwijl het economisch welzijn wordt gecreëerd en sociale rechtvaardigheid wordt gewaarborgd. De duurzaamheidsstudie is een interdisciplinair programma dat gericht is op het begrijpen, waarderen en doordachte problemen oplossen van de relatie en interacties tussen de menselijke samenleving en het milieu. De studies zullen de interdisciplinaire achtergrond die nodig is om veel van de complexe uitdagingen van onze wereld te begrijpen te bieden, en zullen de studenten met de vaardigheden die nodig zijn om oplossingen voor deze problemen te ontwikkelen uit te rusten.

1

Doel

Het doel van de Duurzaamheid Studies is ervoor te zorgen dat de afgestudeerden van het programma weet hoe om te gaan met de complexe vraagstukken met betrekking tot duurzaamheid. Tijdens de 4-semester Master studies onze studenten zal worden onderwezen over duurzaamheid vanuit twee complementaire invalshoeken, namelijk de wetenschappelijke en humanistische. De voormalige zal hen helpen om processen die plaatsvinden in de natuurlijke omgeving te begrijpen, terwijl de laatste hen zal voorzien van de tools die nodig zijn voor een holistisch inzicht in de natuurlijke omgeving, alsmede voor effectief oplossen van problemen.

Het curriculum is speciaal ontworpen om studenten in staat te stellen interdisciplinair leren te ervaren, die zich uitstrekken over verschillende velden van de menswetenschappen en natuurwetenschappen. Interdisciplinair leren biedt studenten een omgeving om hun flexibele denkvaardigheden te ontwikkelen, alsmede het vermogen om vanuit een breder perspectief te denken - de twee factoren die het belangrijkst zijn bij het overwegen van duurzaamheid en milieu.

Carrière

De afgestudeerden van de Duurzaamheid Studies' zijn toekomstige leiders en hooggekwalificeerde deskundigen op het gebied van duurzaamheid. Ze zijn goed voorbereid om te werken in: i / internationale bedrijfsleven; ii / personeel / leiderschap delen van milieu-organisaties; iii / lokale, provinciale, nationale of internationale overheidsinstanties; iv / non-gouvernementele organisaties; v. / de sector R + D of de academische wereld. Een groeiend belang van duurzame ontwikkeling is de belangrijkste reden waarom we het programma dat hooggekwalificeerde deskundigen die in staat is in de rol van de leiders op de weg naar duurzaamheid te leveren hebben gecreëerd.

Wat bieden wij?

  • Korte periodes van gedwongen verblijf on-site: 9-12 weken per semester.
  • Interessante lessen en docenten uit vele landen.
  • Comfortabele omstandigheden van het verblijf.
  • Beurzen voor degenen die snel aanmelden en worden toegelaten.
  • Tutorial assistentie tijdens de studies.

Wanneer beginnen we?

Actuele inschrijving voor het programma is van plan om te beginnen op 15 mei 2017. Meer gedetailleerde informatie zie: www.ecology.uksw.edu.pl

Program SuSt:

duurzaamheid studiesduurzaamheid studies

OPMERKINGEN: E = Examen; GC = Gegradeerde Credit 1 - 4-6 specifieke onderwerpen worden elk jaar voorgesteld / semester 2 - 3-4 verschillende monografische lezingen 3 - masteropleiding 4 - masteropleiding + 4 uur individueel overleg voor MA examen 5 - overige onderwerpen aan Kies uit algemene lezingen / lessen aangeboden op de universiteit

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 11, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Polen - Warschau, Mazovië
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Polen - Warschau, Mazovië
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan