Ma in communicatie en media wetenschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als universiteit in het hart van Europa, die jaarlijks meer dan 10.000 studenten toelegt, biedt de Corvinus Universiteit van Boedapest (CUB) opleidingsfaciliteiten op het gebied van bedrijfsadministratie, economie en sociale wetenschappen de mogelijkheid om hun verhalen te vertellen die hun ontwikkeling induceren, inspireer actie en creëer gemeenschappen in onze samenleving. Door de barrières en kennis van studenten te hebben uitgebreid als multiplatform communicator op het bachelorprogramma, biedt Corvinus 'Instituut voor Gedragswetenschappen en Communicatietechniek nu verdere mogelijkheden voor studenten om hun professionele kennis en taalvaardigheden te bevorderen, hun bewustzijn en moed te bevorderen en te bloeien hun capaciteit om doorlopend te veranderen in een masteropleiding in de Engelse taal.

De meestersgraad in Communicatie en Mediawetenschap met zijn drie specialisaties:

  • Politieke communicatie
  • INTERNATIONALE COMMUNICATIE
  • Ontwikkelingskommunikatie in organisaties

biedt de leerlingen de tools om hun professionele dragers te verbeteren en in hun toekomstige werkzaamheden vooraanstaande rol te spelen.

Naast kennis te maken met vakken zoals creatieve visualiteit, cognitieve psychologie, methoden in communicatieopleiding en -counseling of (nieuwe) mediastrategie, krijgen studenten die een aanvraag indienen voor de Engelse masteropleiding van de Corvinus Universiteit van Boedapest een internationaal erkende en gerespecteerde academische kwalificatie krijgen, terwijl transnationale relaties vormen en levenslange ervaringen maken. Onze op vragen gebaseerde, constructieve en ervaren onderwijsmethoden motiveren studenten om verloofd te raken met wetenschappelijke en professionele projecten die op het werkelijke fenomeen betrekking hebben.

Het Corvinus Communicatie- en Media Science Masterprogramma kan ook als een weg naar de academie dienen: de een en enige doctorale school van communicatieteorie in de regio (in Engelse taal) wordt ook gehost door het Instituut voor Gedragswetenschappen en Communicatie Theorie bij CUB.

Voor degenen die op weg naar leiderschap op het gebied van communicatie en media zijn of ambitieert een verrijkende wetenschappelijke carrière, is het aanvragen van de Communicatie en Mediawetenschappen MA aan de Corvinus Universiteit van Boedapest inderdaad een zeer competitieve keuze om te maken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Faculty of Social Sciences and International Relations has been rated to be the country’s leading university institution for study of the social science. The staff’s outstanding teaching quality a ... Lees meer

The Faculty of Social Sciences and International Relations has been rated to be the country’s leading university institution for study of the social science. The staff’s outstanding teaching quality and the innovation of its research account for its academic reputation. Lees Minder