Ma in brits schrijven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze nieuwe en unieke Masters adressen belangrijker zwarte schrijven als een continuüm. Zijn erfgoed in Britse cultuur wordt beschouwd als langs een traject gekenmerkt door historische aanwezigheden als een verbinding met trekvogels, inheemse en wereldwijde perspectieven. de invoering van de MA Black British Schrijven - "Het is een verhaal dat niet echt heeft verteld"

Dit MA is:

  • Wereldprimeur. Nergens anders in de wereld kun je studeren op dit gebied in zo'n rijk, waarnaar wordt verwezen manier - in het eigenlijke land waar het schrijven wordt geproduceerd.
  • Cross-disciplinaire in het onderwijs, onderzoek, onderzoek. Schrijven zoals waargenomen in de breedste vorm aan en uit de pagina en het scherm.
  • Collaborative. Het zal worden gegeven door Professor Joan Anim-Addo en Dr Deirdre Osborne, die haar visie delen en zal co-leren de modules.
  • Inclusive. Wij verwelkomen aanvragen van een breed spectrum van mensen - degenen die academische carrière, professionals die terug te keren naar het leren, kunstenaars die hun analytisch en kritisch denken vaardigheden te ontwikkelen.
  • Aangesloten op lokaal, nationaal en internationaal onderzoek streams. Beide docenten hebben gevestigde onderzoeksprofiel met publicaties, en track records in het bijeenroepen van publieke evenementen in het veld.

Waarom is dit in belangrijke mate?

"" Een masteropleiding dat de serieuze studie van de creatieve en artistieke geschiedenis en het bereiken van de zwarte Britse schrijvers, dichters, kort verhaal schrijvers, essayisten en toneelschrijvers mogelijk maakt. "

Professor R. Victoria Arana, Howard University, Washington DC

Aan het eind van 2011 werd gemeld dat van de meer dan 14.000 hoogleraren in het Verenigd Koninkrijk, slechts 50 waren zwart en overweldigend, buiten de geesteswetenschappen disciplines. Dit werd gevolgd door bevestigingen dat er nog steeds geen zwarte managers in British Premiership voetbal (ondanks eminence zwarte voetballers 'in de sport), geen aanhoudende aanwezigheid van zwarte cricketers in de nationale ploeg (ondanks de langdurige aanwezigheid van de West-Indië team in internationale wedstrijden), en op zijn beurt, door de bevindingen dat geen aanhoudende promotie traject bestaat voor zwarte politieagenten in de hogere rangen van de politie, (terwijl de zwarte mannetjes blijven onevenredig worden aangehouden en gefouilleerd door witte politie). In het licht van een dergelijke bredere maatschappelijke context, deze MA is tijdig en noodzakelijk.

"Het zal baanbrekende onderzoek en creatieve productie op basis van het ontwerp van dit programma, het instellen en leiderschap te produceren."

Professor Lauri Ramey, California State University

Veel gevestigde geleerden van de hedendaagse literatuur werken in Groot-Brittannië, Europa, Afrika en Azië af en leren een module of twee opnemen Black Britse schrijvers, onderzoek doen op Zwarte Britse teksten en artikelen en boeken te publiceren op deze belangen, echter Goldsmiths MA in Black Britse Schrijven betekent dat de Universiteit van Londen zullen nieuwe wegen in te slaan bij de voorbereiding en empowerment van geleerde-specialisten in deze groeiende en boeiende vakgebied.

"Ik ben het volledig onderschrijven deze cursus omdat ik geloof in haar intellectuele en culturele noodzaak."

Kwame Kwei-Armah, toneelschrijver en artistiek directeur, Centerstage, Baltimore

Als de geesteswetenschappen zijn om de inheemse multi-cultuur van Groot-Brittannië, de bouw van een kritieke infrastructuur die ophaalt, beoordeelt en articuleert een vollediger kompas van integratie is van vitaal belang voor de intellectuele en bewustmaking van het publiek te dienen. Bij het bestuderen van deze MA, maak je deel uit van dit proces.

"Een mijlpaal voor de zwarte cultuur."

Hannah Pool, journalist

De MA biedt mogelijkheden om evenementen met veel van de schrijvers en beoefenaars bestudeerd ervaren. Het geeft je ook contact opnemen met een eigentijdse zwarte Britse schrijven, drama en de prestaties van binnen Groot-Brittannië. U krijgt toegang tot de Black Plays Archief in het Royal National Theatre in het kader van veldwerk taken en verder onderzoek.

"Vanuit mijn honderden bezoeken aan scholen, hogescholen en bibliotheken in de afgelopen tien jaar of zo, ik weet dat er een honger die er voor zwarte Britse schrijven. Deze cursus zal toevoegen aan het weefsel van de Britse literatuur. "

Alex Wheatle MBE, romanschrijver

Vaardigheden

U zult overdraagbaar mondelinge en schriftelijke vaardigheden te ontwikkelen op een hoog academisch niveau, het aantonen van de mogelijkheid om te denken en te werken in een interdisciplinaire wijze met behulp van diverse methodieken. Uw vermogen om samen te werken en te vergemakkelijken en te participeren in groepsdiscussies zal worden versterkt. U zult ook de ontwikkeling van vaardigheden bij het identificeren van de sociaal-culturele, historische, politieke en literaire onderwerpen die vorm en de invloed op de hedendaagse literaire en prestaties teksten.

We zijn gericht op het dienen van je individuele doelen en ambities voor zelfontplooiing; het zal een articulable lichaam van overdraagbare kennis en vaardigheden te genereren.

Naast de ontwikkeling van uw kennis van de beste huidige onderzoeksmethoden en van de feiten en concepten die specifiek zijn voor de featured vakgebied, zal het voorgestelde programma training te bieden in:

  • veeleisende vitale literaire en dramatische wortels
  • het herkennen hoe de dynamiek van de creatieve en culturele stromingen met elkaar in verband
  • het uitwisselen van informatie effectief binnen een verscheidenheid van de intellectuele, creatieve kunsten, en lokale gemeenschappen

Carrière

De MA's ontwerp zorgt voor een breed scala van toepassingen van de inhoud naar een loopbaan met inbegrip van onderwijs, begeleiding, community arts, arts praktijk, sociale diensten, culturele organisaties, of in de richting van onderzoek graden (MPhil, PhD).

Onze cursussen consolideren van de invloedrijke aanwezigheid van de hedendaagse Black Britse schrijven. Het is erkend als beide inherent aan opvattingen van de Britse cultureel erfgoed, maar ook onderscheidend vermogen in het lichaam van de Britse schrijven.

Toelatingseisen

Je moet hebben (of verwacht te worden toegekend) een bachelordiploma van minstens hogere tweede klasse standaard in een relevant / gerelateerd onderwerp.

Studenten zonder BA-gelijkwaardige kwalificaties die over aanzienlijke werkervaring (bv. in de literaire journalistiek, creatief schrijven, publiceren, arts administratie), die als gelijkwaardig aan diploma's kunnen worden beschouwd, zijn toegelaten, mogen worden op voorwaarde dat zij aantonen analytische en academische schrijfvaardigheid om het noodzakelijke niveau.

Gelijkwaardige kwalificaties

Wij accepteren een breed scala van internationale kwalificaties. Lees meer over de kwalificaties accepteren we uit de hele wereld.

Eisen Engels taal

Als Engels niet je eerste taal, zult u nodig hebben om onze Engels taal te voldoen om te studeren met ons.

Voor dit programma vragen wij:

IELTS 7.0 (met inbegrip van 7,0 in de schriftelijke test) Als u hulp nodig hebt met uw Engels taal, bieden wij een scala aan cursussen die kunnen helpen bij de voorbereiding voor postdoctorale niveau studie.

Laatst bijgewerkt op dec 2016

Over de school

We're a world-class university, ranked in the world's top 350 universities by the Times Higher Education World University Rankings 2016-17, and the world's elite by the QS World University Rankings 20 ... Lees meer

We're a world-class university, ranked in the world's top 350 universities by the Times Higher Education World University Rankings 2016-17, and the world's elite by the QS World University Rankings 2016-17 Lees Minder