MA in audiovisuele communicatie (onderzoek)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een proefschrift over een thema van audiovisuele communicatie dat de kritische zin en de onderzoekscapaciteit van de kandidaat aantoont, is vereist. Een onderzoeksartikel dat geschikt is voor publicatie is ook vereist.

Toelatingseisen

Een Honours in Communication is vereist, met een minimum van gemiddeld 65%. De algemene regeling met betrekking tot de duur van de masteropleiding is in dit geval ook van toepassing.

De sluitingsdatum voor aanvragen voor deze graad is 31 oktober van het voorgaande jaar voor het eerste semester en 30 april van hetzelfde jaar voor het tweede semester.

Contact details

Naam: Dr Ylva Rodny-Gumede
Tel : 011559 4112 / e-mail: yrodny-gumede@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op aug 2019

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder