Ma in Arts Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA in Arts Management

Whitecliffe Arts Management afgestudeerden zijn volledig uitgerust om een ​​breed spectrum van kunst bedrijven te beheren. Evenals een diepgaand begrip van de hedendaagse beste zakelijke praktijken, onze afgestudeerden begrijpen die speciale behoeften van kunstenaars en hun kunstvormen.

Kunstenaar, ondernemer, intellectueel, manager, opvoeder, maatschappelijk werker, politicus; een kunst-manager moet vele hoeden dragen en dit vereist meerdere vaardigheden. De enorme groei van de kunsten bedrijven en organisaties met betaalde managementteams in Nieuw-Zeeland in de afgelopen 20 jaar heeft een steeds grotere behoefte aan gekwalificeerde arts managers ontwikkeld.

Traditioneel arts managers hebben de neiging te vallen in twee categorieën; die met een zakelijke achtergrond en degenen die zijn of zijn geweest kunstenaars en willen hun zakelijke vaardigheden te ontwikkelen. De Whitecliffe Post Graduate Diploma (PGDip) en Master of Arts in Arts Management (MAAM) graden zorgen voor een broodnodige brug tussen kunst en commercie.

De één of twee jaar programma's te ontwikkelen theoretische kennis en professionele vaardigheden vanuit het perspectief van de kunsten en is gericht op mensen met belangen in gebieden zoals theater, film, beeldende kunst, dans, muziek, ontwerp, galeries, community arts en gemeente of overheid kunstorganisaties en kunst management.

Master of Arts in Arts Management

Jaar Twee (NQF) niveau 9

Studenten aanvaard voor de MAAM in het tweede jaar ondernemen een onderzoek voorbereidingscursus geleerd over de eerste twee seminar weekenden van het jaar. Met de succesvolle afronding van deze cursus zullen de studenten toegepaste kennis van onderzoeksopzet, gegevensverzameling en analyse, voorstel schrijven en de afstemming van de methodiek met de bedoeling en het doel van het onderzoek hebben ontwikkeld.

Het doel van deze cursus is om een ​​kans voor studenten om een ​​specifiek onderzoeksproject te voltooien. Begeleid onafhankelijke studie bouwt voort op het voorstel om geavanceerde praktijkgericht en / of theoretische onderzoek naar en vordert een individueel project, in het kader van het werk en / of de faculteit academische begeleiding, met inbegrip van kritisch denken en schrijven te presenteren. Projecten kunnen zijn: scriptie, stage, dagboek en essay of arts management project, dagboek en essay.

Programma Doelstellingen

De belangrijkste doelstellingen van de Master of Arts in Arts Management programma zijn:

 • bereiden studenten om met succes functioneren als arts bestuurders, managers en ondernemers die kennis van gezonde zakelijke praktijken;
 • het ontwikkelen van effectief leiderschap kwaliteiten in studenten, terwijl de nadruk op de noodzaak gevoelig is voor sociale, politieke, culturele en genderkwesties als ze invloed de samenleving in het algemeen en de kunsten in het bijzonder te blijven;
 • bieden mogelijkheden voor studenten om te verkennen en begrijpen van de dagelijkse operationele uitdagingen en dynamiek van kunst organisaties; en
 • leerlingen aanmoedigen om zinvol en effectief kritisch denken strategieën om de besluitvorming en de ontwikkeling van het beleid beter te informeren in sociaal en ethisch verantwoorde wijze te ontwikkelen.

Uitkomsten Programma

Tegen het einde van de MA in Arts Management cursus succesvolle studenten moeten in staat zijn:

 • algemene principes en basiskennis van de zakelijke praktijken, waaronder boekhouding, marketing, juridische bezwaren en het management stijlen in een kunst-management omgeving toe te passen;
 • identificeren en implementeren van effectieve organisatorische en bestuurlijke praktijken die financieel zijn, sociaal en ethisch verantwoorde;
 • demonstreren effectieve sociale en communicatieve vaardigheden binnen een werkomgeving als in de grotere gemeenschap;
 • demonstreren effectief leiderschap vaardigheden en een bereidheid om te werken met anderen in het oplossen van problemen, besluitvorming en planning voor de toekomst;
 • begrijpen hoe beleid en beslissingen (hun eigen en anderen ') van invloed op de huidige en toekomstige kwaliteit van individuele kunstenaars, programma's en organisaties;
 • begrijpen hoe het beleid en de beslissingen (hun eigen en andermans) beïnvloeden organisaties, groepen en individuen buiten de kunsten milieu in de industrie, in de grotere gemeenschap en in de wereld;
 • kritisch te analyseren situaties en de plannen van de acties te ontwikkelen voor het oplossen van een groot aantal zakelijke en kunst gerelateerde problemen als gevolg van duidelijke en originele ideeën; en
 • formuleren van gerichte vragen en te identificeren en passende methoden van onderzoek uit te voeren om te verzamelen, te analyseren en de datum te melden ter ondersteuning van gericht onderzoek.

Programma-informatie

Het programma van de studie bestaat uit lezingen, gastsprekers uit het bedrijfsleven, tutorials, workshops en bezoeken ter plaatse tijdens intensief weekend seminars, waarvan er vijf zijn gepland elk semester. Studenten werken met faculteit tussen seminars op koers opdrachten en onafhankelijk onderzoek.

Studenten die met succes de cursus zal de kennis van de zakelijke praktijk, leiderschap en management strategieën hebben ontwikkeld. Algemene business management onderwerpen komen aan bod, waaronder strategische en financiële planning, fondsenwerving, marktonderzoek, management processen, profit en not for profit ondernemingen, consumentenzaken, ethische en juridische kwesties. Deze onderwerpen zullen worden onderzocht vanuit het perspectief van de kunsten met aandacht voor de mondiale markten en toekomstige trends.

Programma levering

De Master of Arts in Arts Management is een low-residency opleiding. De belangrijkste seminars worden maandelijks gepland, in het weekend, om de flexibiliteit voor studenten op het werk of op reis van buiten de Auckland te bieden. Het ontwerp en de levering van natuurlijk documentatie, het gebruik van telefoon, fax, internet en e-mail voor communicatie en toezicht, de aard van de opdracht onderwerpen, de studenten en de intensieve weekend seminars geleverd lezingen zijn allemaal ontworpen ten behoeve van laag- residency studenten.

Aanwezigheid bij Seminars

Studenten zijn verplicht om minstens één contact met hun docent elke week te maken (zodat de student vooruitgang met het onderzoek en opdrachten kunnen melden en worden ingelicht over het verloop activiteiten). Studenten zijn verplicht om elk semester Orientation bij te wonen. Studenten zijn verplicht om beide dagen van elk weekend seminar bij te wonen (zodat ze kunnen bijdragen aan discussies, profiteren van gastsprekers en deel te nemen in de klas werk briefings). Een student die slechts een deel van een weekend seminar bijwoont zal afwezig zijn voor de hele klas periode worden gemarkeerd. Studenten zijn verplicht om geplande activiteiten buiten Whitecliffe wonen (zodat ze kunnen profiteren van en documenteren van de ervaring).

normaal Progress

De twee jaar full-time programma begint met drie semesters van geleerd cursussen (twee cursussen per semester), gevolgd door een onderzoek keuzevak semester. Een student maakt "normale voortgang" van semester tot semester door het behoud van een totale Grade Point Average van ten minste een 'C-'.

Normale voortgang in het vierde semester onderzoek electieve vereist schriftelijke toestemming van de decaan van Onderzoek en Postgraduate Studies. Deze toestemming is nodig omdat het laatste semester vraagt ​​om een ​​niveau van onderzoek vaardigheden, professionaliteit en zelfwerkzaamheid dan die welke in de eerste drie semesters.

Eisen voor Award van de kwalificatie Award van de Master of Arts in Arts Management kwalificatie is afhankelijk van de student het bereiken van de vereiste minimum aantal studiepunten (240 = 2 EFT), met een graad van C of beter op hun end-of-cursus beoordeling.

Minimale en maximale duur van het programma

De Master of Arts Management Degree is een twee jaar full-time opleiding (in totaal 240 credits = 2 EFT). Alle College kwalificaties vereist de voltooiing van een minimum van 120 studiepunten (één jaar van gelijke full time studie = 1 EFT) aan Whitecliffe. Bovendien moeten de eisen award worden voldaan binnen vier jaar na de eerste inschrijving op de cursus.

Monitoring / External Assessment

De Master of Arts in Arts Management programma wordt niet bewaakt alleen intern, door gevestigde college review-processen, maar ook door een onafhankelijke monitor. Op verschillende momenten tijdens het programma studenten kunnen worden verplicht om feedback te geven aan de onafhankelijke monitor. The New Zealand Qualifications Authority ook regelmatig de kwaliteit van de programma's Whitecliffe beoordelingen in het algemeen, en de studenten kunnen ook worden verplicht om hun feedback te presenteren aan een NZQA review panel.

Faciliteiten, Access en Postgraduate voorrechten

Postdoctorale studenten worden aangemoedigd om gebruik te maken van Whitecliffe faciliteiten, met inbegrip van het personeel en bibliotheek tijdens het seminar periode en op andere momenten bij een bezoek aan Whitecliffe maken.

Postdoctorale studenten hebben het recht om te wonen en deel te nemen aan undergraduate (en graduate) opleidingen afhankelijk van de ruimte en de beschikbaarheid zonder extra kosten, op een "audit" basis. Postdoctorale studenten te doen zal geen krediet voor undergraduate / graduate opleidingen te ontvangen op deze basis, en zijn niet verplicht om opdrachten te voltooien etc. Attendance heeft echter impliceert deelname, moet de mate van die worden onderhandeld met de docent en / of het hoofd van de afdeling voor de cursus. Materiële en andere koers gerelateerde kosten moet worden voldaan door de student.

TOELATINGSEISEN

Studenten die voor toelating tot het programma moet een undergraduate-diploma kwalificatie gelijkwaardig is aan niveau Zeven op de NZQA Framework hebben.

Studenten zonder een Level Seven kwalificatie of van een niet-arts-gerelateerde achtergrond zal worden beoordeeld op individuele basis om hun potentieel te bepalen voor een succesvolle afronding van het programma. In voorkomende gevallen, Whitecliffe erkent relevante professionele ervaring als mogelijke voorbereiding voor geavanceerde studie. Personal Vereisten voor het programma zijn de volgende:

 • Hoog niveau van computerkennis voor doeleinden zoals tekstverwerking, e-mail en onderzoek op het internet. Mogelijkheid om competent te werken met de huidige Microsoft Office voor Word-software.

NB. Als u nodig hebt om opfrissen uw computervaardigheden voor aanvang van de cursus, raden wij u proberen de gratis BBC Webwise Online Course.

 • Spreken in het openbaar competentie
 • Zaken / beheer / interpersoonlijke vaardigheden (zoals teamwork, persoonlijkheid, het oplossen van problemen)
 • Studie en werkgedrag - zelfstandig leren, tijdsplanning, verantwoordelijkheid etc
 • Een goed begrip van de doelstellingen en het doel van het MA-programma
 • Specifieke eisen voor toelating zijn:
 • Een afgeronde Whitecliffe College Aanvraagformulier
 • Officiële transcripties van baccalaureaat en / of andere academische kwalificaties
 • Een actuele curriculum vitae
 • Naam en contactgegevens van de drie scheidsrechters
 • Een letter of intent / beschrijving van de redenen voor de toepassing van het programma
 • Bewijs van academische vermogen tot schrijven die het potentieel voor een succesvolle studie wijst op de graduate niveau (voorbeelden van vorig academiejaar schriftelijk kunnen worden ingediend)
 • Aankomende studenten moeten een actueel e-mailadres en toegang tot internet (NB hotmail.com is niet van toepassing is)
 • De aanvragers wier eerste taal niet Engels zijn verplicht om voldoende bewijs van bekwaamheid in het Engels, met voorzieningen als een minimale score van 625 op de TOEFEL test, of 7,0 op de IELTS

Uw Letter of Intent

De intentieverklaring is een belangrijk onderdeel van uw aanvraag proces en moet worden samengesteld om met zorg en aandacht. De toelatingscommissie zal de letter of intent te gebruiken bij de behandeling van uw aanvraag voor goedkeuring aan de MA-programma. Dit is een eerste indicatie over de vraag of u in staat bent om deel te nemen op het vereiste niveau in de theoretische en praktische onderdelen van de cursus te geven. De brief zal ook gebruikt worden om een ​​eerste beoordeling van uw vermogen om te communiceren in een stijl die past bij de academische eisen van het programma te maken. De informatie die u verstrekt zal de beslissing van de toelatingscommissie informeren en daarna helpt de directeur van het programma om u beter te adviseren.

Wanneer Whitecliffe in ontvangst van de ingevulde gegevens, zullen de meeste aanvragers worden verplicht om een ​​formele individueel gesprek bij te wonen. Senior Faculty zullen hun toepassingen herzien om de geschiktheid van het programma aan hun behoeften en hun vermogen om de opleiding succesvol af te ronden vast te stellen. Beoordeling van de kandidaten kunnen identificeren van alle gebieden van het aanvullend onderzoek noodzakelijk geacht, hetzij om vaardigheden te versterken of pre-vereisten, die als voorwaarde voor inschrijving of vooruitgang in het programma nodig zal zijn te voldoen.

Erkenning van Verworven Competenties (EVC)

Whitecliffe Regulations overzicht procedures voor de evaluatie en de toekenning van RPL. RPL kan worden gebaseerd op verifieerbare, gecertificeerde documentatie passende ervaring in de sector, een uitstekende portfolio, demonstratie van de intellectuele en academische ontwikkeling of andere oorzaak. In het geval van de Master of Arts in Arts Management graad, kan RPL worden toegekend voor werkzaamheden op postdoctoraal niveau in geaccrediteerde instellingen in Nieuw-Zeeland of in het buitenland.

Collegegeld

Zie huidige aanvraagformulier voor Course Fee details. Materialen en benodigdheden kosten zullen variëren van student tot student, en vallen onder de verantwoordelijkheid van de student.

Seminars

Het programma bestaat uit MAAM maandelijks weekend seminars met een hoog kaliber gastsprekers uit het bedrijfsleven, tutorials en discussiegroepen. Het programma omvat ook onafhankelijke studie cursussen, stages op basis van praktijkervaring en geschreven onderzoeksprojecten. studie van een student omvat seminars en begeleider contact en kunnen werkgerelateerde ervaring, onafhankelijk onderzoek, de industrie case studies, interviews, lezingen en opdrachten bevatten.

Inschrijving

Er is een instroom in februari van elk jaar, maar de aanvragen voor toelating tot een of meer van de eerste jarige opleiding kranten in de PG Dip Arts Management kan op elk moment worden ingediend voltooien. Cursus startdata zijn beschikbaar in de loop Information (zie onderstaande link). Aanvragen die na de toepassing deadlines zal nog steeds worden beschouwd voor de toegang onderworpen aan plaatsen beschikbaar zijn.

De tweejarige Master of Arts in Arts Management is goedgekeurd en geaccrediteerd door de New Zealand Qualifications Authority (NZQA) onder de bepalingen van de Education Act 1989.

Belangrijkste feiten

 • Nationaal kwalificatiekader (NQF) LEVEL: 9
 • NQF CREDITS: 240
 • EFTS: 2.0
 • EXIT KWALIFICATIE: Master of Arts in Arts Management
 • KWALIFICATIE CODE: PC2196
 • Duur: 2 jaar LOW RESIDENCY
 • INNAMES: februari, april, juli, september van elk jaar
 • Deadline: AANVAARD ANYTIME
 • CAMPUS: MAIN CAMPUS, 24 BALFOUR ROAD, Parnell, Auckland 1010, NIEUW ZEELAND
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Whitecliffe is an independent Arts and Design school of choice, producing the highest quality graduates and shaping exceptional creative citizens. Whitecliffe provides life-transforming educational ex ... Lees meer

Whitecliffe is an independent Arts and Design school of choice, producing the highest quality graduates and shaping exceptional creative citizens. Whitecliffe provides life-transforming educational experiences in arts and design through teaching and research, educating students to shape culture through the practice and critical study of the arts. Lees Minder