Ma Human Resource Management

Newcastle University Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ma Human Resource Management

Newcastle University Business School

MA Human Resource Management

Het oudste programma in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk, Human Resource Management MA Newcastle University Business School (HRM) heeft tot doel een stevige basis in de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​carrière in dit vakgebied te streven bieden.

Mensen staan ​​centraal in het succes van een organisatie. Ons doel is om u in staat te stellen een effectieve bijdrage als een human resource specialist te maken, altijd herkennen van de verschillende ethische verantwoordelijkheden van de human resource beoefenaar.

Het programma is onlangs bijgewerkt na een uitgebreide beoordeling, ons programma is volledig geaccrediteerd door het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) en de succesvolle afronding van het programma leidt tot lidmaatschap van deze prestigieuze instituut afstuderen.

De Human Resource Management MA lijnt ook de normen van de Amerikaanse basis Society of Human Resource Management (SHRM) - 's werelds grootste vereniging gewijd aan human resource management.

Wie is het programma voor?

Het programma is vooral gericht op mensen die van plan zijn om een ​​carrière in human resource management of die in de vroege stadia van de bouw van hun carrière op dit gebied voort te zetten. De Human Resource Management MA complimenten onze International Human Resource Management MA - ontworpen voor degenen die van plan om een ​​internationale carrière op dit gebied voort te zetten.

Professionele ontwikkeling van vaardigheden

Kandidaten worden aangemoedigd om de kritische zelfanalyse en persoonlijke vaardigheden die toekomstige loopbaanontwikkeling onderbouwen en ondersteunen van het proces van levenslang leren te ontwikkelen. De nadruk op de ontwikkeling van vaardigheden helpt ook kandidaten voor de professionele ontwikkeling eisen van de CIPD te voldoen.

Modules

Het programma is modulair opgebouwd, ten koste gaat van 180 studiepunten, die worden bestudeerd op een full-time basis over 12 maanden. Alle studenten zullen de volgende verplichte modules:

 • Semester een:
  • Human resources in het management context (15 studiepunten)
  • Ontwikkelen van vaardigheden voor zakelijk leiderschap (15 studiepunten)
  • Resourcing en talent management (15 studiepunten)
  • Onderzoeksmethoden in human resource management (15 studiepunten)
 • Semester twee:
  • Toonaangevende, managen en ontwikkelen van mensen (15 studiepunten)
  • Leiderschap en management development (15 studiepunten)
  • Het beheren van arbeidsrelaties (15 studiepunten)
  • Inzicht in en uitvoering van coaching en mentoring (15 studiepunten)
 • Semester twee en drie:
  • Proefschrift (60 studiepunten)

Modules worden aangeboden op basis van beschikbaarheid.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten normaal gesproken bezit van een hogere tweede klasse graad (2: 1-niveau) of internationaal equivalent. Elke aanvraag wordt beschouwd als op individuele basis en aanvragers die ternauwernood het academisch toelatingscriteria missen kunnen in aanmerking komen voor toelating naar het oordeel van de kiezer.

De aanvragers wier eerste taal niet Engels is vereist IELTS 6.5 of equivalent, met een minimum van 6,0 in alle sub-scores. Pre-zittingen cursussen in het Engels worden aangeboden door de Universiteit indien nodig en succesvolle afronding van deze kan een voorwaarde van binnenkomst worden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Sept. 2018
Duration
Duur
3 semesters
Voltijd
Price
Prijs
5,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Newcastle upon Tyne, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nederlanden - Groningen, Groningen
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
- Home / Fee EU; £ 15.740 - International Fee