Ma geavanceerde maatschappelijk werk

Kingston University London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ma geavanceerde maatschappelijk werk

Kingston University London

Kies Kingston Advanced Social Work MA

De Advanced Social Work MA biedt een professionele ontwikkelingstraject aan gekwalificeerde hulpverleners helpen bij het voldoen aan de mogelijkheden en de normen van de praktijk in overeenstemming is met de rol van ervaren en gevorderden. Het bevat recente wijzigingen in het sociaal werk onderwijs en professionele regelgeving, zoals de invoering van de Professional Capability Framework (PCF) (The College of Social Work, 2010) en normen voor verdere professionele ontwikkeling door Volksgezondheid en Zorg Professions Raad.

Deze cursus is gericht op drukke beoefenaars te voorzien van gestructureerde mogelijkheden voor kritische reflectie binnen een goed toegeruste en op onderzoek geïnformeerd leergemeenschap. Ontworpen en beheerd in nauw overleg met de lokale en regionale werkgevers en vertegenwoordigers van de partner organisaties en de mensen die toegang hebben tot maatschappelijk werk, het programma vormt een aanvulling op het assortiment van de ontwikkeling mogelijkheden voor maatschappelijk werkers (inclusief in-house training en persoonlijke carrièreplanning). Het fungeert ook als een springplank voor diegenen die willen doorstromen naar een doctoraatsopleiding.

Wat ga je studeren?

De cursus is afgestemd op de visie van de Professional Capabilities Kader voor maatschappelijk werkers, die verwacht dat ervaren maatschappelijk werkers meerdere routes kunnen oefenen op de progressie. Bijgevolg kan je specialistische onderdelen in verband te combineren, bijvoorbeeld om effectieve bescherming praktijk, met de generieke elementen, zoals toezicht, beroepsonderwijs en leiderschap, management en besluitvorming. Deze flexibele indeling kunt u een opleiding om uw professionele profiel en de gebieden van de ontwikkeling van deskundigheid en profiteren van uitwisseling met de praktijk in andere gespecialiseerde functies passen construeren.

Onderzoek vaardigheden staan ​​centraal in het programma en een onderzoeksproject 'sluitstuk' zal u toelaten om een ​​rekening van oorspronkelijk onderzoek dat geschikt is voor publicatie in een refereed tijdschrift te produceren.

Aanslag

Presentaties, kritische reviews, posters, portfolio van de praktijk, de praktijk getoetst, projecten en een project 'sluitstuk'.

cursus structuur

MA: vier modules (elk van 30 Niveau 7 credits) plus een project 'sluitstuk' van 60 studiepunten Om de MA u een 'sluitstuk' onderzoeksproject en produceren van een artikel voor die geschikt zijn voor publicatie te bereiken.

beschikbare modules

  • De bescherming van volwassenen at Risk
  • Managing Professional Reacties op de bescherming van volwassenen at Risk
  • Praktijk Onderwijs Stage 1
  • Praktijk Onderwijs Stage 2
  • Toezicht op de Professional Practice
  • Mentoring, coaching en geavanceerde Assessment of Professional Practice
  • Toonaangevende en Managing People in Social Work Practice
  • Toonaangevende en beheren in sociaal werk en sociale zorg organisaties
  • Final Capstone Project

Een taal leren

U krijgt de gelegenheid om een ​​vreemde taal, kosteloos, te bestuderen tijdens uw tijd aan de universiteit, als onderdeel van de Kingston taal Scheme hebben. Opties zijn momenteel: Arabisch, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Mandarijn, Portugees, Russisch en Spaans.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
2 - 6 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
6,280 GBP
per jaar