Ma game-ontwikkeling (design)

Kingston University London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ma game-ontwikkeling (design)

Kingston University London

Kies Kingston's Game Development (Design) MA

Deze cursus, één van een reeks van digitale media cursussen, stelt u in staat om te studeren professionele digitale media praktijk in een MicroStudio omgeving met een focus op het ontwerp vaardigheden die nodig zijn voor het gebied van de spellen ontwikkeling. Door middel van een leerling-gerichte projectmatige curriculum, werkt u als spelletjes ontwerper om je specialistische vaardigheden te ontwikkelen terwijl het werken als onderdeel van een interdisciplinair team met studenten van over het volledige programma.

  • Deze cursus is ontwikkeld in overleg met onze industrie panel, waarin vertegenwoordigers van Sony Computer Entertainment Europe, DreamWorks en Samsung Design Europe omvat. We zijn ook een actief lid van TIGA, de gamesindustrie vertegenwoordiger van het lichaam, en de Britse Interactive Media Association (BIMA).
  • Deze cursus is ontworpen om de beste digitale media expertise en middelen te gebruiken uit de hele universiteit, en zal je voor te bereiden voor de werkgelegenheid in de digitale media-industrie, waar de teams van specialisten samen te werken aan de ontwikkeling en auteur innovatieve digitale media projecten.

Wat ga je studeren?

Studenten op beide cursussen zullen ontwerpen en maken van computer games, alleen en in teams, met behulp van de industrie-standaard productie management tools en technieken die een professionele omgeving van de samenwerking te stimuleren om een ​​product te leveren op tijd. U zult ook de ontwikkeling van de verticale-slice prototypes met behulp van nieuwe technologieën, zoals computer vision en stereoscopie, en leert hoe om jezelf te presenteren aan potentiële werkgevers via uw professionele aanwezigheid en portfolio.

Aanslag

Verticale segmenten, prototypes, demo's, video's, presentaties, ontwerp documenten, essays.

plf

PlayStation First

Kingston University is een educatief partner van Sony met PlayStation First.

cursus structuur

Let op: dit is een indicatieve lijst van modules en is niet bedoeld als een definitieve lijst. De hier genoemde kan ook een mengsel van de kern en optionele modules.

Modules

  • Digital Studio Practice
  • Media Specialist Practice
  • Game design
  • User Experience Design (Content)
  • Digital Media Final Project

Een taal leren

U krijgt de gelegenheid om een ​​vreemde taal, kosteloos, te bestuderen tijdens uw tijd aan de universiteit, als onderdeel van de Kingston taal Scheme hebben. Opties zijn momenteel: Arabisch, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Mandarijn, Portugees, Russisch en Spaans.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
6,300 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Kingston upon Thames, Engeland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan