Ma filmmaking - scenarioschrijven

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Op zoek naar uw toekomst op te bouwen in het scherm industrie? Met Film School is de perfecte plek om je passie om te zetten in de praktijk. In nauwe samenwerking met toonaangevende professionals uit de industrie, bieden wij u een carrière-gerichte, cutting edge, praktische leerervaring.

BELANGRIJKE FEITEN

 • Eenjarige voltijdse postdoctorale opleiding
 • Voor studenten die schrijfvaardigheden willen ontwikkelen voor creatieve schermindustrieën
 • Bouw een indrukwekkende portefeuille, waaronder een kortfilmscript, behandelingen voor genrefilm, proefschermen voor tv-series of mini-series, twee industry-standard scriptrapporten, synopses, schetsen, projectvelden en een lange vorm Master's Project script (functie of TV)

WAAROM DOEN DE KURSUS?

De MA Screenwriting cursus biedt u professionele vaardigheden om uw eigen stem te ontwikkelen en verkrijgbare en commercieel succesvolle scripts voor film-, televisie- en webserie te produceren. Tijdens uw studie doet u een uniek industrieproject voor een externe klant.

 • Praktisch. Werk met professionele acteurs die je script voor je zullen uitvoeren, plaats je script naar een panel van deskundigen van het branche aan het eind van elke sleutelmodule en ontvang professionele ondersteuning voor ontwikkelingen in het script van toonaangevende Britse film- en tv-productiebedrijven
 • Uitgebreid. Meer informatie over het schrijven voor verschillende platforms: film, televisie, web, radio en games
 • Industrie bewustzijn. Leer van bekroonde tutors en gastsprekers met uitgebreide professionele ervaring als schrijvers, directeurs, producenten, showrunners en scriptontwikkelaars voor film, tv, radio, gaming en online
 • Career-gericht. Schrijf een script voor een externe client, terwijl u samenwerkt met andere MA-studenten op een industrieel geïntegreerd project. Ontvang werkelijke screenwriting ervaring en verbeter je communicatie, teamworking en pitching vaardigheden

WAT JIJ ZAL STUDEN

 • Schermlab. U zult deelnemen aan seminars en workshops die een reeks thema's omvatten, waaronder praktische filmvaardigheden, creatieve brainstormen, een overzicht van concepten die de bewegende beeldtheorie ondersteunen en de toestand van de creatieve industrieën. Aan het eind van de module schiet je een mini-gefilmd project op een iPhone / Android, waarbij je de voornaamste inhoud van het Say Something richt. oefening.
 • Screenwriting Boot Camp. U zult belangrijke creatieve en vakkundige vaardigheden bestuderen die een screenwriter nodig heeft in de entertainmentindustrie van vandaag, met inbegrip van de fundamenten van dramatische structuur, verhaalvertellerend ontwerp en conceptualisering, karakterisering en karakterontwerp, en scèneconstructie en analyse.
 • Feature film, genre en publiek. Je ziet genre als een belangrijke methode voor het ontwikkelen en classificeren van films, en de relatie tussen publiek, genre en screenwriting. U zult begrijpen van doelgroep, belangrijke genres, hybridisatie van genre, plot en karaktermeganica van genre en gehoorpsychologie in relatie tot de filmbezoekervaring.
 • Schrijven over platforms: tv, online, radio en reclame. U zal verschillende screenwriting platforms verkennen en hoe het inhouds- en inbedrijfsproces varieert tussen film-, televisie-, radio- en online platforms. Onderwerpen die onder de loep komen zullen formatteringsstructuren, narratief ontwerpen, het ontwikkelingsproces voor verschillende platforms bevatten en wat schrijvers moeten weten over het bereik van visuele formaten die beschikbaar zijn voor hen. U krijgt ook de mogelijkheid om een ​​TV Pilot Script te ontwikkelen.
 • The Business of Screenwriting. U zult leren hoe screenwriters werken binnen de entertainmentindustrie van vandaag, met inbegrip van het scriptontwikkelingsproces, werken met directeuren en producenten, de rol van agenten, juridische contracten en afspraken, navigatie van festivals, wedstrijden en schrijfprogramma's en carrièremogelijkheden voor beeldschrijvers.
 • Onderzoek en Project Methoden. U gaat voorbereiden op uw laatste masterproject door het onderzoeken van belangrijke onderzoeksmethoden, met inbegrip van het definiëren van problemen, het identificeren van gebieden van academisch onderzoek, het formuleren van hypothesen, het verzamelen, organiseren en evalueren van gegevens, het ontwikkelen en evalueren van conclusies.
 • Master's Project. Dit is een grotendeels zelfgerichte module waarin u onder leiding van een faculteitsadviseur werkt aan de ontwikkeling en afronding van een definitief screenplay of scripted project voor film, televisie of online content.

CARRIERE

JE SUCCES IS ONZE PRIORITEIT

Vanaf de allereerste dag in Met Film School leren we onze studenten om de industrie te netwerken en te plukken. Het Met GO team (Met Met Studenten en Graduate Opportunities) helpt onze getalenteerde en heldere studenten veilige creatieve banen in toonaangevende bedrijven over de hele wereld.

Onze afgestudeerden werken in de industrie als VFX Artists, Directors, TV-assistentproducenten, Scriptredacteurs, On-Air Producers, Campaign Managers en nog veel meer. Hieronder vindt u een paar van de bedrijven waar ze naar toe zijn gegaan.

Hoe toepassen:

Wij accepteren toepassingen en bieden plaatsen op een rollende basis gedurende het gehele jaar. Als onze MA programma's zijn competitief we raden u aan om zo ver vooruit van uw beoogde startdatum mogelijk toe te passen. We zijn nu accepteren uitgestelde vermelding voor toekomstige inname.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

MetFilm School is a leading film, television, and online media school offering undergraduate, postgraduate and short courses across various craft areas. Our mission is to inspire a new generation of c ... Lees meer

MetFilm School is a leading film, television, and online media school offering undergraduate, postgraduate and short courses across various craft areas. Our mission is to inspire a new generation of creative screen professionals, educating them in the new world of story-telling across multiple devices. By putting industry at the heart of everything we do, MetFilm School best equips its graduates for successful careers. Our goal is to build the greatest school of its type in the world, allowing students to pass seamlessly into work, using our experience to help businesses adapt and change in the ever-changing multichannel world. Lees Minder
Londen , Rugby , Warwick + 2 Meer Minder