Ma filmmaking - regisseren

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Op zoek naar uw toekomst op te bouwen in het scherm industrie? Met Film School is de perfecte plek om je passie om te zetten in de praktijk. In nauwe samenwerking met toonaangevende professionals uit de industrie, bieden wij u een carrière-gerichte, cutting edge, praktische leerervaring.

BELANGRIJKE FEITEN

 • Eenjarige voltijdse postdoctorale opleiding
 • Voor studenten die op zoek zijn naar een baan als directeur in ondernemings- of professionele capaciteiten
 • Zeer praktische cursus met de mogelijkheid tot maximaal zeven regie oefeningen, inclusief een kort formulier project voor een externe industrie cliënt en een laatste master's project
 • Onze recente afgestudeerden hebben meerdere onderscheidingen op festivals gewonnen, waaronder het Londen Short Film Festival, het Aesthetica Short Film Festival en het East End Film Festival

WAAROM DOEN DE KURSUS?

De MA Directing cursus biedt u een uitgebreide vaardigheid om over alle schermplatforms te werken - film, tv, reclame en online. Tijdens uw studie doet u een uniek industrieproject dat u echt ervaring met externe klanten geeft, die u niet door een andere filmschool ter wereld aanbiedt.

 • Praktisch. 70% van het curriculum is praktisch, hands-on ervaring. Je krijgt de kans om met professionele acteurs te werken, op locatie te schieten en deel te nemen aan bewegende camera oefeningen
 • Teamwork. Werk samen met studenten op andere MA cursussen (Cinematografie, Screenwriting, Producing etc.) als creatief team om de industrie praktijk te spiegelen. Ervaar wat nodig is om het project van begin tot einde af te leveren en uw communicatie-, onderhandelings- en projectmanagementvaardigheden te ontwikkelen
 • Echte ervaring. Leer het belang van het werken aan een creatief brief als directeur tijdens het doen van een project voor een extern bedrijf. Onze studenten hebben samengewerkt met bedrijven zoals Mad Dog Casting, The Imaginarium, Jamie Oliver's Food Tube en vele anderen
 • Industrie gerichte. Leer van de beste industrie professionals, waaronder Cinematografen, Casting Directors, Locatie Managers en Productie Designers. Onze recente gastsprekers omvatten Oscar-winnende regisseurs: James Marsh (The Theory Of Everything) en Pawel Pawlikowski (Ida)

WAT JIJ ZAL STUDEN

 • Schermlab. U zult deelnemen aan seminars en workshops die een reeks thema's omvatten, waaronder praktische filmvaardigheden, creatieve brainstormen, een overzicht van concepten die de bewegende beeldtheorie ondersteunen en de toestand van de creatieve industrieën. Aan het eind van de module schiet je een mini-gefilmd project op een iPhone / Android, waarbij je de voornaamste inhoud van het Say Something richt. oefening.
 • Directie Boot Camp. U zult belangrijke creatieve en technische vaardigheden bestuderen die het ambacht van de directeur verankeren en de basis leggen voor meer geavanceerde technieken. Door middel van seminars, workshops en praktische oefeningen zal u de grondbeginselen van dramaturgie en narratieve constructie, mise-en-scene, visuele verhalen en regisseurs activeren.
 • De acteur en het verhaal. Door middel van seminars, workshops en een reeks praktische oefeningen met professionele acteurs, zal u de symbiotische relatie onderzoeken tussen de bedoeling van de schrijver, de interpretatie van de regisseur en het instinct van de acteur om te leren hoe u enthousiaste en waarheidsgetrouwe prestaties oplevert.
 • Directeur Craft en Creatieve Samenwerking. U leert het belang van de samenwerkingsrelatie tussen directeuren en belangrijke afdelingshoofden, waaronder de Cinematograaf, 1e AD, Producent, Redacteur, Casting Director en Production Designer. Tijdens deze module krijgt u de mogelijkheid om projecten voor externe bedrijven te leiden.
 • Geavanceerde Visual Storytelling. U krijgt de gelegenheid om te experimenteren met een tussentijds project van uw keuze als testplaats voor uw uiteindelijke masterproject. Daarnaast zal u deelnemen aan de bewegende camera oefening, waar u naast medestudenten op locatie met professionele acteurs samenwerkt.
 • Onderzoek en Project Methoden. U zal de belangrijkste academische concepten en theorieën onderzoeken die de link vormen tussen onderzoek en uw creatieve praktijk, waardoor u de kwaliteit van uw werk kan verbeteren.
 • Master's Project. Het is een grotendeels zelfgerichte module waarin u onder leiding van een faculteitsadviseur werkt aan het ontwikkelen van een eindelijk gefilmd project dat door u wordt aangestuurd.

CARRIERE

JE SUCCES IS ONZE PRIORITEIT

Vanaf de allereerste dag in Met Film School leren we onze studenten om de industrie te netwerken en te plukken. Het MetGo team (studenten en afgestudeerde ondersteuning) helpt onze getalenteerde en heldere afgestudeerden om creatieve banen in toonaangevende bedrijven over de hele wereld te waarborgen.

Onze afgestudeerden werken in de industrie als VFX-artiesten, directeurs, tv-assistentproducenten, scriptredacteurs, on-air-producenten, campagnebeheerders en als andere professionals in het scherm. Dit zijn maar een paar van de bedrijven waaraan ze zijn gewerkt:

Hoe toepassen:

Wij accepteren toepassingen en bieden plaatsen op een rollende basis gedurende het gehele jaar. Als onze MA programma's zijn competitief we raden u aan om zo ver vooruit van uw beoogde startdatum mogelijk toe te passen.

Graduate Stories

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

MetFilm School is a leading film, television, and online media school offering undergraduate, postgraduate and short courses across various craft areas. Our mission is to inspire a new generation of c ... Lees meer

MetFilm School is a leading film, television, and online media school offering undergraduate, postgraduate and short courses across various craft areas. Our mission is to inspire a new generation of creative screen professionals, educating them in the new world of story-telling across multiple devices. By putting industry at the heart of everything we do, MetFilm School best equips its graduates for successful careers. Our goal is to build the greatest school of its type in the world, allowing students to pass seamlessly into work, using our experience to help businesses adapt and change in the ever-changing multichannel world. Lees Minder
Londen , Rugby , Warwick + 2 Meer Minder