Ma filmmaking - postproductie

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Op zoek naar uw toekomst op te bouwen in het scherm industrie? Met Film School is de perfecte plek om je passie om te zetten in de praktijk. In nauwe samenwerking met toonaangevende professionals uit de industrie, bieden wij u een carrière-gerichte, cutting edge, praktische leerervaring.

BELANGRIJKE FEITEN

 • Eenjarige voltijdse MA postproduction postgraduate course
 • Voor studenten die carrière willen volgen op gebieden zoals offline editing, sound design, gradering en visuele effecten
 • Maak een portefeuille met een feature film project edit, een industrie project voor een externe klant, geluid ontwerp, gradering, VFX projecten en een laatste master's project

WAAROM DOEN DE KURSUS?

De MA Postproduction cursus stelt u in staat om met creatieve en technische vaardigheden te werken binnen een reeks postproductie sectoren zoals offline editing, geluid ontwerp, gradering en visuele effecten. Tijdens uw studie doet u een uniek industrieproject dat u in de praktijk zal ervaren met externe klanten.

 • Praktisch. Master de belangrijkste postproductie software zoals Avid Media Composer, DaVinci Resolve, Adobe Premiere, Audition, Prelude & After Effects en toegang tot onze high-end gradering, geluidsmix en opname faciliteiten
 • Industrie-standaard. Ontvang Protools audio platform training, essentieel voor elke geluidsproductie carrière in film en tv
 • Echte leven. Zet je kennis in de praktijk door een project voor een bedrijfskliënt te voltooien en professionele feedback te ontvangen
 • Creatief. Leer van bekroonde docenten en gastsprekers met Oscars, Emmys en BAFTAs, waaronder legendarische regisseurs, cinematografen, redacteurs, producenten en andere creatieve screenspecialisten

WAT JIJ ZAL STUDEN

 • Schermlab. U zult deelnemen aan seminars en workshops die een reeks thema's omvatten, waaronder praktische filmvaardigheden, creatieve brainstormen, een overzicht van concepten die de bewegende beeldtheorie ondersteunen en de toestand van de creatieve industrieën. Aan het eind van de module schiet je een mini-gefilmd project op een iPhone / Android, waarbij je de voornaamste inhoud van het Say Something richt. oefening.
 • Postproduction Boot Camp. Deze immersieve module behandelt de sleutel creatieve en technische vaardigheden en de workflow processen die de basis vormen van de huidige postproductie praktijken. Door middel van lezingen en praktische workshops omvat de module onderwerpen, waaronder het bewerken van softwarevaardigheidsontwikkeling, het bewerken van workflows offline, audio- en videobewerkingstechnieken en digitaal mediabeheer.
 • Geavanceerd bewerken . De module wijst op hedendaagse postproductie processen die meestal gebruikt worden bij het bewerken en afwerken van low budget speelfilms. Narratieve en cinematische verhaalprincipes zullen de exploratie van diverse werkstromen ondersteunen om de beste creatieve en technische resultaten te behalen.
 • Essentiële visuele effecten. In de module wordt uitgelegd hoe u visuele effecten maakt en integreert en bewegingsgrafieken toevoegen aan digitale media projecten. Door de verkenning van diverse VFX-pijpleidingen leert u hoe u met vertrouwen kunt communiceren en effectief samenwerken met producenten, directeurs, cinematografen en visual effects-artiesten.
 • Audio en Video Postproductie. De module brengt u door de afwerkings- en afleverfase van de filmlevenscyclus, met name gericht op kleurclassificatie en geavanceerde audio-mixtechnieken. Onderwerpen zullen betrekking hebben op het werken met codecs, compressie, streaming, ADR, geluidsmixing, kleurclassificatie en alle aspecten van de levering van digitale media, waaronder zowel armoede als hedendaagse formaten, evenals opkomende digitale afleveringsnormen voor digitale media.
 • Onderzoek en Project Methoden. U gaat voorbereiden op uw laatste masterproject door het onderzoeken van belangrijke onderzoeksmethoden, met inbegrip van het definiëren van problemen, het identificeren van gebieden van academisch onderzoek, het formuleren van hypothesen, het verzamelen, organiseren en evalueren van gegevens, het ontwikkelen en evalueren van conclusies.
 • Master's Project. Dit is een grotendeels zelfgerichte module waarin u onder leiding van een faculteitsadviseur werkt aan de ontwikkeling en afronding van een definitief creatief bewerkingsproject of een technisch postproductie project.

CARRIERE

JE SUCCES IS ONZE PRIORITEIT

Vanaf de allereerste dag in Met Film School leren we onze studenten om de industrie te netwerken en te plukken. Het Met GO team (Met Met Studenten en Graduate Opportunities) helpt onze getalenteerde en heldere studenten veilige creatieve banen in toonaangevende bedrijven over de hele wereld.

Onze afgestudeerden werken over de hele industrie als VFX-artiesten, directeurs, tv-assistentproducenten, scriptredacteurs, luchtvaartproducenten, campagnemanagers en nog veel meer. Hieronder vindt u een paar van de bedrijven waar ze naar toe zijn gegaan.

Hoe toepassen:

Wij accepteren toepassingen en bieden plaatsen op een rollende basis gedurende het gehele jaar. Aangezien onze MA cursussen competitief zijn, raden we u aan om zo ver mogelijk te beginnen met de gewenste startdatum. We zijn nu accepteren uitgestelde vermelding voor toekomstige inname.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

MetFilm School is a leading film, television, and online media school offering undergraduate, postgraduate and short courses across various craft areas. Our mission is to inspire a new generation of c ... Lees meer

MetFilm School is a leading film, television, and online media school offering undergraduate, postgraduate and short courses across various craft areas. Our mission is to inspire a new generation of creative screen professionals, educating them in the new world of story-telling across multiple devices. By putting industry at the heart of everything we do, MetFilm School best equips its graduates for successful careers. Our goal is to build the greatest school of its type in the world, allowing students to pass seamlessly into work, using our experience to help businesses adapt and change in the ever-changing multichannel world. Lees Minder
Londen , Rugby , Warwick + 2 Meer Minder