Ma filmmaking - cinematografie

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Op zoek naar uw toekomst op te bouwen in het scherm industrie? Met Film School is de perfecte plek om je passie om te zetten in de praktijk. In nauwe samenwerking met toonaangevende professionals uit de industrie, bieden wij u een carrière-gerichte, cutting edge, praktische leerervaring.

BELANGRIJKE FEITEN

 • Eenjarig voltijds postgraduaat programma
 • Voor studenten die willen kijken wat er nodig is om een ​​professionele cinematograaf te zijn in de creatieve industrieën van vandaag
 • Studeren bij de wereldberoemde Ealing Studios biedt een dynamische omgeving voor studenten met zijn historische rol binnen de film- en tv-industrie in het Verenigd Koninkrijk, evenals de leidende rol in nieuwe media technologieën die zijn gevestigd in zijn Imaginarium Studios
 • Maak een indrukwekkende portefeuille met een kort gefilmd project, 35mm stilleven- / portretoefening, Groenscreen-oefeningen, verschillende schietoefeningen, waaronder locatie, studio-interieurs en nachtkant, geavanceerde filmopname die werkt met een professionele directeur en een laatste masterproject voor film, Tv of online media.

WAAROM DOEN DE KURSUS?

De MA Cinematography cursus bouwt essentiële en praktische vaardigheden om je voor te bereiden op een rol als Cinematographer / Director of Photography (DOP).

Cinematografie gaat over het begrijpen hoe u camera- en lichttechnieken gebruikt om een ​​verhaal te vertellen, of het nu in de bioscoop, op tv of via een iPhone wordt gescreend. Aangezien de technologie zich steeds verder ontwikkelt, is het doel van dit programma meer dan het hanteren van een bepaald apparaat. Het gaat om een ​​dieper inzicht in het verhalen en het bewegende beeld om iets zinvols en onderhoudend voor een publiek te communiceren.

 • Praktisch. Door middel van praktische praktijkoefeningen, workshops, seminars, masterclasses en screenings krijgt u de praktische vaardigheden en kennis die u nodig heeft om met camera's en verlichting te werken aan industriestandaarden en -praktijken waarmee u op het gebied van afstuderen een breed scala aan relevante vaardigheden kan aantonen.
 • Creatieve en technische vaardigheden. Mogelijkheden om een ​​brede waaier van vaardigheden over projecten te krijgen, zoals een kort gefilmd project dat u schrijft en direct, Art Gallery veldbezoeken, waaronder de National Gallery, 35mm workshop en schietoefening, locatie- en nachtopname met grote sensorcamera, greenscreen en VFX-oefeningen, Samenwerken en leren van de functies van elke camera-afdelingsrol.
 • Postproductie vaardigheden. Krijg vaardigheden die essentieel zijn voor het ontwerpen van ontwerpen en rushes door creatieve en technische training in graderings- en verwerkingssoftware om de visuele esthetiek van uw producties te verbeteren. Bereid je voor voor de wereld van VFX-schieten met theorie en oefening in een scala van technieken en ervaringen, zoals groen schermschieten en VFX-integratie
 • Echte ervaring. U krijgt de kans om als directeur van fotografie samen te werken met andere MA studenten over korte video-inhoud voor externe klanten tijdens het industrieproject, waardoor u de gelegenheid krijgt om uw talenten verder te tonen en een competitieve showreel te bouwen.
 • Industrie geconfronteerd. Leer van bekroonde docenten met uitgebreide professionele ervaring zoals cinematografen, camera-operators, focus-pullers en gaffers in film-, tv-, documentaire / feitelijke programmering en commercials. We zijn onlangs bezocht door een legendarische cinematograaf Chung Chung-Hoon (Old Boy, Stoker, Me and Earl en The Dying Girl)

WAT JIJ ZAL STUDEN

 • Inductie Lab. U zult deelnemen aan seminars en workshops die een reeks thema's omvatten, waaronder praktische filmvaardigheden, creatieve brainstormen, een overzicht van concepten die de bewegende beeldtheorie ondersteunen en de toestand van de creatieve industrieën. Aan het eind van de module schiet je een mini-gefilmd project op een iPhone / Android, waarbij je op het voorrang van de inhoud in de Say Something concentreert! oefening.
 • Cinematografie Boot Camp. De module behandelt de basispunten van camera beweging, verlichting, belichtingscontrole, scherptediepte en verlichting voor verschillende media, aangezien ze betrekking hebben op de rol van de cinematograaf binnen het creatieve team.
 • De mechanica van de cinematografie. U zal de mechanica van praktische verlichting en camera beweging bestuderen. Aan het einde van de module gaat u deelnemen aan een schietoefening om te onderzoeken hoe het gebruik van de camera stijl bijdraagt ​​aan het verhaal van de korte filmvorm.
 • Commercial Cinematography. U zal een aantal van de gespecialiseerde gebieden van filmmaking onderzoeken, waaronder CGI, experimentele of onderwater cinematografie. U experimenteert met film als een kunstvorm, waarbij uw creatieve en technische vaardigheden worden uitgebreid naar een meer persoonlijke stijl. Tijdens deze module krijgt u de mogelijkheid om te werken aan een Industrie Project met een externe klant.
 • Crafting Narrative Through Cinematography. U zal verkennen hoe u narratief maakt door middel van cinematografie.
 • Onderzoek en Project Methoden. U zal beginnen met het voorbereiden van uw uiteindelijke masterproject door het onderzoeken van belangrijke onderzoeksmethoden, waaronder: het bepalen van problemen, het identificeren van gebieden van academisch onderzoek, het formuleren van hypothesen, het verzamelen, organiseren en evalueren van data; Conclusies ontwikkelen en beoordelen. Dit onderzoek zou kunnen zijn in de vorm van een visuele portefeuille met stemmingsplanken, locatie details en andere filmische referenties om de waarde van voorkennisbeelden te demonstreren.
 • Master's Project. Dit is een grotendeels zelfgerichte module waarin u onder leiding van een faculteitsadviseur werkt voor het afronden van een kortfilmproject waarvoor u de rol van cinematograaf aanneemt.

CARRIERE

JE SUCCES IS ONZE PRIORITEIT

Vanaf de allereerste dag in Met Film School leren we onze studenten om de industrie te netwerken en te plukken. Het Met GO team (Met Graduate Opportunities) helpt onze getalenteerde en heldere studenten veilige creatieve banen in toonaangevende bedrijven over de hele wereld.

Onze afgestudeerden werken over de hele industrie als VFX-artiesten, directeurs, tv-assistentproducenten, scriptredacteurs, luchtvaartproducenten, campagnemanagers en nog veel meer. Dit zijn maar een paar van de bedrijven die ze op het werk zijn gegaan voor:

Hoe toepassen:

Wij accepteren toepassingen en bieden plaatsen op een rollende basis gedurende het gehele jaar. Als onze MA programma's zijn competitief we raden u aan om zo ver vooruit van uw beoogde startdatum mogelijk toe te passen. We zijn nu accepteren uitgestelde vermelding voor toekomstige inname.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

MetFilm School is a leading film, television, and online media school offering undergraduate, postgraduate and short courses across various craft areas. Our mission is to inspire a new generation of c ... Lees meer

MetFilm School is a leading film, television, and online media school offering undergraduate, postgraduate and short courses across various craft areas. Our mission is to inspire a new generation of creative screen professionals, educating them in the new world of story-telling across multiple devices. By putting industry at the heart of everything we do, MetFilm School best equips its graduates for successful careers. Our goal is to build the greatest school of its type in the world, allowing students to pass seamlessly into work, using our experience to help businesses adapt and change in the ever-changing multichannel world. Lees Minder
Londen , Rugby , Warwick + 2 Meer Minder