Ma equine business management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA / PGCert / PgDip Equine Business Management

Door een combinatie van de kern puur zakelijke modules ontwikkeld door het gerespecteerde Bristol Business School en paarden zakelijke specifieke modules, zijn deze programma's zijn ontworpen om uw begrip van de paarden-industrie te ontwikkelen. De MA zal u ook helpen carrièremogelijkheden binnen de industrie te identificeren van een business management perspectief.

Gedurende het programma dat we de rol van de paardensport te bespreken als een sport, het analyseren van de structuur van de paarden-industrie, zowel nationaal als internationaal, en debatteren over actuele onderwerpen die betrekking hebben op de strategische ontwikkeling van de paarden-industrie.

Als een postdoctorale student van Equine Business Management, zal u een persoonlijke academische tutor, die is er om u te voorzien van advies en ondersteuning tijdens uw tijd bij Hartpury worden toegewezen. Ondersteuning voor postdoctorale studie vaardigheden zijn ook beschikbaar tijdens de inwerkperiode.

Inhoud

  • Het beheren van Financiën en Informatie
  • Meeting behoeften van de klant
  • Sport Strategic Marketing
  • Equestrian beleid en praktijk
  • Applied Beheer van de Equine Industry
  • Vooruitgang in de Ruiter Beheer
  • Onderzoek Methoden en Proefschrift

Onderwijs, leren en assessment

Traditionele lezingen zal slechts een deel van uw cursus. U leert ook door middel van syndicaat werk, groeps-en individuele presentaties en discussies, student geleide seminar groepen, analyse en toepassing van case studies en ervaringsleren en simulaties, met inbegrip van rollenspelen. Gastsprekers uit het bedrijfsleven en beroepsorganisaties ook bijdragen aan het programma. Deze methoden zorgen voor een omgeving die is leuk, gevarieerd en enorm effectief.

Carrière

Als een postdoctorale student van onze Equine Business Management programma, heb je de mogelijkheid om een ​​scala van loopbanen na te streven; in het bijzonder die in verband met de paarden-industrie, de algemene bedrijfsvoering en, in het bijzonder, paarden business management of paarden evenementen management. Als alternatief kunt u besluiten om een ​​academische carrière te volgen en de vooruitgang naar een PhD.

Toelatingseisen

Wij beoordelen alle toepassingen op hun eigen verdienste, maar we zijn meestal op zoek naar:

  • 2: 2 Honours diploma of hoger in Equine Business Management, Equine Science of Business Management


Andere erkende accreditatie of beroepskwalificatie
Relevante-industrie op basis van ervaringen binnen een bepaald vakgebied
Houd er rekening mee dat de aanvragers kan worden verlangd om een ​​interview bij te wonen, en elke aanvraag zal worden beschouwd als op individuele basis.

Programma lengte

Het postgraduaat is een part-time programma, uitgevoerd tussen september en juni van een academiejaar. De Postgraduate Diploma in Equine Business Management kan worden bestudeerd op een full-time of part-time basis. Het kan een jaar full-time programma of het kan een progressie route van de Postgraduate Certificate, in welk geval is het een jaar part-time programma. Beide opties lopen tussen september en juni van een academiejaar.

De masteropleiding kan worden bestudeerd als een full-time geleerd programma en in een periode van twaalf maanden (september-augustus) afgerond. Als dit programma is een progressie van de Postgraduate Diploma in Equine Business Management dan zal het worden bestudeerd op een part time basis.

Laatst bijgewerkt op feb 2016

Over de school

Hartpury College is an outstanding provider of equine care, animal science, agricultural and land management courses, sports science, food technology and related courses. We pride ourselves on our por ... Lees meer

Hartpury College is an outstanding provider of equine care, animal science, agricultural and land management courses, sports science, food technology and related courses. We pride ourselves on our portfolio of programmes which provides you with the best choices and the qualifications you need to realise your full potential. Lees Minder