Ma engels taal en communicatie

Algemeen

7 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De centrale doelstelling is om studenten te machtigen door slijpen hun communicatieve vaardigheden, zodat zij kunnen voldoen aan de eisen van de werkgelegenheid en de uitdagingen van de moderne samenleving met gemak.

De MA Engels Taal en Communicatie aangeboden door de Dept. van het Engels, Hindustan universiteit omvat 20 lessen, verdeeld over 4 semesters in 2 jaar. Van deze 12 zijn kern papers en 8 keuzevakken.

Het curriculum zorgt voor een goed evenwicht tussen het taal- en letterkunde cursussen. Een van de belangrijkste kranten in elk semester richt zich op functies met betrekking tot taal, bv Onderwijs van het Engels, Geschiedenis van de Engels taal, taalkunde etc.

Keuzevakken bieden een breed scala aan keuzes, zoals papers over Personality Development, Children's literature, Women's Writing, Film studies, Canadese literatuur etc.

Papers zoals Kritiek en Theorie en Indische Esthetiek maken kennis met de kern vaardigheden te ontwikkelen, zoals analytisch denken De curriculum onderhoudt ook een evenwicht tussen traditionele en moderne teksten, zodat het onderzoek een goed begrip van verschillende culturen en de literaire stijlen vergemakkelijkt.

Het curriculum is zo ontworpen dat aan het einde van 4 semesters de kandidaat zou zeker de vereiste vaardigheden verworven en klaar voor de werkgelegenheid zou zijn in een verscheidenheid van terreinen.

Loopbaanperspectieven

Talloze carrière opties zijn beschikbaar voor een kandidaat die met succes de cursus heeft afgerond in MA Engels Taal en Communicatie

  • Teaching - gelet op de algemene gebrek aan goede leraren die vloeiend Engels spreken en schrijven nauwkeurig, kan de kandidaat gemakkelijk vinden van een docentschap in scholen en universiteiten.
  • Vertaler / interpreter-- Met een tweetalige deskundigheid kan men een tolk in Research Institutes, Industrial Huizen, Ministerie van Buitenlandse Zaken, ambassades van andere landen te worden
  • Media - de kandidaat kan een effectieve bijdrage leveren aan velden van de journalistiek, uitgeverijen, tv en radio, copywriting en Event Management.
  • De kandidaten kunnen ook een bijdrage leveren als online content schrijvers, technische vertalers en decoders
  • Er zijn veelsoortige werelden, waar de taal is een middel om invloed uit te oefenen. Met een opleiding in overtuigende uitdrukkingen kan men met succes in de wereld van reclame, PR, marketing, retail management en Sales functioneren
  • Met vaardigheid in taal en communicatie, kan men een bijdrage leveren aan het gebied van service / het helpen als Sociale Dienst, jeugdwerk, verpleging enz.
  • In het geval van de schakelaar van het beroep, zoals Law, HR, Banking of verzekering kan een kandidaat die deze cursus heeft aangeboden even succesvol zijn.
  • Met deze kwalificatie kan een kandidaat gemakkelijk de informatie wereld van de Bibliotheek, Toerisme en Archief.
  • Er zijn ook tal van mogelijkheden voor onderzoek en hogere studies, waaronder M. Phil, Ph.D., Business Management, Civiele Diensten zoals IAS, IPS, IFS.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Hindustan College of Engineering, started in the year 1985, was conferred the "University Status" by University Grants Commission (UGC), Government of India, Under Section 3 of UGC Act 1956 from the a ... Lees meer

Hindustan College of Engineering, started in the year 1985, was conferred the "University Status" by University Grants Commission (UGC), Government of India, Under Section 3 of UGC Act 1956 from the academic year 2008-09 and under the name HITS (Hindustan Institute of Technology and Science). Lees Minder
Chennai , Chennai , Delhi , Coimbatore , muskaatdruif , Colombo , Kochi + 6 Meer Minder