Ma economisch beleid

Kingston University London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ma economisch beleid

Kingston University London

Kies Kingston's Economic Policy MA

Dit MA omvat een aantal gebieden economisch beleid; in het bijzonder, fiscaal en monetair beleid, de arbeidsmarkt en het loonbeleid, alsmede de financiële regelgeving en het macroprudentieel beleid. Het zal uw vermogen om onderzoek naar de uitvoering en de effectiviteit van het economische beleid in een hedendaagse mondiale en financiële context uit te voeren te ontwikkelen, zodat u bij te dragen aan de debatten over bezuinigingen versus actief beheer van de vraag, en de efficiëntie ten opzichte van eigen vermogen in de regulering van de markten.

Belangrijkste kenmerken

  • Deze cursus zal u voorzien van een diepgaande kennis die relevant zijn voor organisaties, waaronder de overheid regelgevende agentschappen in de binnenlandse economie (bv HM Treasury), denktanks en internationale instanties die zich bezighouden met de globalisering kwesties.
  • Lezingen worden aangevuld met seminars, het geven van een kans voor regelmatige feedback en discussie.

Wat ga je studeren?

U zult kernaspecten van macro- en micro-economische theorie, toegepaste econometrie en economisch beleid te bestuderen. Op basis hiervan krijgt u een professionele kennis van de procedures die worden gebruikt om de huidige problemen in het economisch beleid te analyseren verwerven.

Je zal ook de economische geschiedenis van het kapitalisme en de geschiedenis van de economische ideeën te onderzoeken, het plaatsen van de problemen rond de evaluatie van het economisch beleid in een historische en intellectuele context. Daarnaast zal je een intensieve studie van de hedendaagse geglobaliseerde en financialised economie en haar relatie tot de economische ontwikkeling na te streven. Tenslotte zal je werken met een lid van het personeel om een ​​toegepaste economische politiek onderwerp voor uw proefschrift, onderzoek dit onderwerp te kiezen en schrijf uw conclusies.

Aanslag

Graded probleem sets, presentaties, praktische cursussen, essays, examens, thematische case studies, beleid briefs, samenvatting literatuur, en het proefschrift.

cursus structuur

Let op: dit is een indicatieve lijst van modules en is niet bedoeld als een definitieve lijst.

Core modules

  • Toegepaste econometrie en micro-economische analyse
  • Economische verandering en ideeën
  • Economics Proefschrift
  • Financialisering, Globalisering en het economisch beleid
  • Macro-economische Theorie en Beleid

Een taal leren

U krijgt de gelegenheid om een ​​vreemde taal, kosteloos, te bestuderen tijdens uw tijd aan de universiteit, als onderdeel van de Kingston taal Scheme hebben. Opties zijn momenteel: Arabisch, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Mandarijn, Portugees, Russisch en Spaans.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
5,600 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Kingston upon Thames, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan