Ma digitale media praktijk: interaction design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Digital Media Practice programma's op Winchester zijn ontworpen om een ​​breed scala aan gespecialiseerde belangen tegemoet te komen binnen het brede spectrum beschikbaar zijn binnen de digitale media-industrie.

Programma-inhoud

Deze professioneel gerichte programma's zorgen voor de dynamische begrip en de ontwikkeling van de theorie in de context van de praktijk. De programma's worden gestructureerd om vaardigheden te verbeteren binnen een bereik van gespecialiseerde loopbaan in de digitale media-industrie. Partnerships met beroepsbeoefenaren en instanties geven studenten het uitgangspunt om hun eigen netwerk van professionele contacten te ontwikkelen en om de belangrijkste beoefenaars identificeren.

Studie bestaat uit vier core modules plus twee optionele modules, waar de studenten voeren de individuele projecten en case studies op hun specifieke gebied van belang relevant. Het programma is gericht op experimenten, innovatie en het nemen van risico's aan te moedigen.

Studenten studeren MA Digital Media Practice kan elke twee optionele modules kiezen; studenten de Visualisatie of Interaction Design wegen moet kiezen twee optionele modules uit het desbetreffende gedeelte. Iedere student heeft een eindwerk of gelijkwaardig uitgebreide project.

Toelatingseisen: Normaal gesproken een eerste of tweede klasse Honours graad in een gerelateerd onderwerp of professionele ervaring op het gebied van studie. Alle aanvragers wordt gevraagd om een ​​portefeuille van relevante werkervaring in te dienen samen met een korte schriftelijke verklaring waarin de relevantie van het programma om hun eerdere ervaringen.

Full-time: 1 jaar Part-time: 2 jaar Start data: september en januari Onderwijs vindt plaats: Overdag Feit: Studenten hebben de mogelijkheid om te werken aan live-client-projecten, het opbouwen van een professionele portfolio en ervaring in de sector.

Feit: Er is een speciale, volledig uitgeruste Digital Design Studio, met practitioner basis docenten bij de hand tijdens de kern uur.

Modules

Core modules:

  • Digital Media Principes
  • Ontwerppraktijk
  • Emerging Media Student Directed Project
  • Research Proposal
  • Proefschrift / Major Project

Optionele modules (ID):

  • Interaction design
  • Verhalende en Storytelling
  • AR en VR Interactie
  • UX, UCD en UI Design

Leren en Onderwijzen

Studenten ontwikkelen van nieuwe ideeën en theorieën door middel van hun betrokkenheid bij een aantal live-client projecten, die kan leiden tot de real-time versie van de output via verschillende media platforms. Praktisch werk wordt ondersteund en versterkt door masterclasses, seminars, discussies, workshops, tutorials en self-directed studie, en door het verrichten van werkzaamheden in de professionele context.

Aanslag

Door de verbintenis van de projecten, de studenten gaan met real-world taken, met de beoordeling die de oplossingen en de resultaten worden verwacht in de digitale media-industrie. Beoordeling vindt plaats gedurende de looptijd van een project om te testen en feedback geven over het proces en de integratie van vaardigheden. Studenten zijn verplicht om een ​​laatste belangrijke stuk werk te voltooien in de vorm van hetzij een passend digitale media project of een schriftelijke proefschrift.

Carrière

Afgestudeerden hun loopbaan in de digitale media-industrie als lead ontwerpers, ontwerp onderzoekers rekening directeuren, content schrijvers en creatieve producenten.

Aan de Universiteit van Winchester gevalideerde programma's een scala aan middelen om de beoordeling van uw leerproces kan vaststellen. Een indicatief, en niet noodzakelijk alomvattend, lijst met de beoordeling die u kunt tegenkomen bevat essays, portefeuilles, begeleid zelfstandig werk, presentaties, schriftelijke examens, of praktische optredens. De universiteit is vastbesloten ervoor te zorgen dat alle studenten een gelijke kans om module leerresultaten te bereiken. Als zodanig, indien passend en noodzakelijk, kunnen studenten met een erkende handicap alternatieve opdrachten set die blijven om te testen hoe succesvol ze de leerresultaten van de module hebben voldaan. Verdere details over soorten die in het programma dat u geïnteresseerd kan zijn beoordeling zijn te vinden op de cursus pagina, door het bijwonen van een open dag / avond, of contact opnemen met onze docenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching.

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching. Lees Minder