Ma Digitale Marketing

Coventry University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ma Digitale Marketing

Coventry University

Deze cursus begint in september 2017.

Digitale marketing is een unieke discipline die van toepassing is op cutting edge technologieën om organisatorische inspanningen te vergroten bij het betrekken van consumenten, partners en andere stakeholders. Organisaties vereisen en zoeken gekwalificeerde medewerkers die de huidige kennis en vaardigheden hebben om creatieve marketingoplossingen in de digitale wereld te ontwikkelen.

management_pg_cert1

WAAROM KIES DEZE KURSUS?

De Digital Marketing MA degree biedt een studieprogramma om u te voorzien van de theoretische kennis, de intellectuele kaders en de praktische vaardigheden die door de organisaties van vandaag nodig zijn om succesvol te zijn in het beheer van hun online aanwezigheid. Het programma behandelt hoe je sociale media kunt beheren, consumenten in het digitale domein begrijpt, online communities, webdesign en analyse bouwt, digitale campagnes creëert en implementeert.

Organisaties zoeken steeds meer digitale technologieën, online marketing en sociale media om hun klanten te bereiken en te betrekken. Hierdoor kunnen organisaties hun klanten beter begrijpen, een mondelinge mondeling creëren en de operationele kosten verminderen door gebruik te maken van de vaak gratis platforms. Studenten analyseren de nieuwste webdesign software, oefenen webplatforms en blogging technieken om hun vaardigheden te ontwikkelen om nieuwe media te manipuleren voor marketing- en reclameapplicaties met behulp van het DigiComm lab.

De cursus streeft er ook om u toe te rus met kennis van de toegepaste technieken van digitale marketing en een begrip van de ontwikkeling en de richting van sociale media. Het programma moet een beroep doen op studenten die geïnteresseerd zijn in het vergroten van hun begrip van digitale marketing in het algemeen en het strategische gebruik van sociale media.

Het biedt kansen om te werken aan live projecten, zodat studenten meer ervaring opdoen om u te helpen op de werkplek.

Lidmaatschappen:

MAdmlogos

Wat zal ik leren?

De cursus streeft ernaar u de vaardigheden te bieden om:

 • Toepassen en kritisch evalueren van de kennis en vaardigheden die zijn verworven aan zowel de theorie en de praktijk van gespecialiseerde marketing-, reclame- en brandinggebieden;
 • Gebruik geschikte analysemiddelen om marketing- en / of reclameproblemen kritisch te beoordelen en passende oplossingen te ontwikkelen;
 • Ontwikkel het vermogen om na te denken over de verworven vaardigheden met zelfrichting en onafhankelijkheid;
 • Strategisch analyseren van een reeks internationale marketing situaties door de blootstelling aan verschillende business cases, gastsprekers en de toepassing van online en offline marketing;
 • Uitblinken in teamwork en leiderschap.

Indicatieve cursus inhoud

Deze cursussen worden regelmatig beoordeeld en bijgewerkt om nieuwe ontwikkelingen en de eisen van het beroep, de behoeften van de industrie en de overheidswetgeving te reflecteren.

Nagraadse opleidingen worden regelmatig beoordeeld en bijgewerkt om nieuwe ontwikkelingen en de behoeften van het beroep, de behoeften van de industrie en de overheidswetgeving te reflecteren.

Semester 1

 • Principes van digitale en sociale media marketing;
 • Consumentengedrag;
 • Wereldwijde marketing;
 • Web en Social Media Analytics.

Semester 2

 • Toegepast merkbeheer;
 • Marketing Consultancy Onderzoek;
 • Geavanceerd Digitaal en Sociaal Media Ontwerp;
 • Hedendaagse problemen in marketing.

Semester 3

 • Digitale Marketing Portfolio of Bedrijfsstage.

Marketing is een discipline die de handen van ervaring heeft met het uitvoeren en beheren van een onderzoeksproject. Deze cursus biedt u verschillende kansen om deel te nemen aan deze ervaring. Je bent in staat om je eigen onderzoeksproject uit te voeren dat de basis vormt voor je proefschrift. Als alternatief heb je ook de mogelijkheid om in te schrijven op een stageplaats die je de gelegenheid biedt om namens een organisatie een werkplekproject uit te voeren.

TOELATINGSEISEN

Aanvragers moeten een goede honneursgraad 2.2 of hoger behouden in een relevante academische discipline. Aanvragen van kandidaten met relevante ervaring zullen individueel worden overwogen.

Deze cursus vereist IELTS 6.5.

HOE OM TE TOEPASSEN

Klik op de knop Aanvragen voor deze cursus hierboven om meer te weten te komen over hoe u kunt solliciteren. Veel van onze cursussen bieden een deeltijdstudie optie. Houd er rekening mee dat de deeltijdse studiemodus niet van toepassing is op internationale studenten, tenzij u een relevant visum heeft - raadpleeg dan bij het internationale kantoor.

Let op: We hebben een reeks geleerde postdoctorale onderscheidingen die passen bij uw behoeften, van een diploma of een diploma tot een volledige master's degree (MA, MBA, MSc, LLM). In de meeste gevallen kunt u beslissen om af te sluiten op het diploma diploma of diploma zonder dat u de volledige masteropleiding heeft.

HOE ZAL DEZE KURSUS KUNNEN MIJN LOOPPROCES VOORZIEN?

De Digital Marketing MA is geschikt voor afgestudeerden op zoek naar carriereontwikkeling en kansen in digitale marketing en sociale media, zowel in-house als marketing agency. Vorige afgestudeerden hebben spannende en lonende posities in een breed scala aan digitale marketinggebieden gewonnen zoals social media campagne management en website analyse die samenwerkt met de toonaangevende organisaties wereldwijd zoals McCann's, Zürich en vele anderen.

Daarnaast is de Coventry University's marketingcursus op dit moment een van de enige marketingcursussen in het Verenigd Koninkrijk die geaccrediteerd zijn door het Chartered Institute of Marketing (CIM) voor een Dual Award. De Dual Award betekent dat u, terwijl u voor uw nagraadse kwalificatie studeert, ook de kans heeft om te werken aan het CIM Diploma in Professional Marketing als onderdeel van uw diploma, zodat u kunt afronden met een verbeterde kwalificatie die door werkgevers wordt gezocht. Met geschikte werkervaring komt u in aanmerking voor de status van de Lid-Staat van het Chartered Institute of Marketing en toegekende ontwerpbrieven MCIM. Met MCIM bent u goed onderweg naar Chartered Marketer status, het merk op de hoogte, gekwalificeerde en ervaren marketing professional.

GLOBAL LEADERS PROGRAMMA

CGE-logo-200x200

Om de studenten voor te bereiden op de uitdagingen van de wereldwijde arbeidsmarkt en om hun bredere persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen en te ontwikkelen, heeft Coventry University een uniek Global Leaders Program ontwikkeld.

De doelstellingen van het programma, waarin nagraadse en in aanmerking komende voorgraadse studenten kunnen deelnemen, is om praktische carriereworkshops te geven en de deelnemers in staat te stellen verschillende bedrijfskulturen te ervaren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,121 GBP
UK / EU-kosten: £ 10,121 / Internationale vergoedingen: £ 13.411
Locations
Verenigd Koninkrijk - Coventry, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates