MTech in operations management (onderzoek - gebaseerd)

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MTech in operations management (onderzoek - gebaseerd)

University of Johannesburg

De cursus wil intellectuele en professionele vaardigheden te ontwikkelen, en biedt de student de mogelijkheid om het bewijs van onafhankelijke en originele wetenschappelijke werk te laten zien. Deze kwalificatie zal verder reikt de student de gelegenheid de bevoegdheid bij de toepassing van relevante onderzoeksmethodologie weer te geven, en de goede schriftelijke en / of mondelinge communicatie van het onderzoeksproces en de bevindingen en na te denken over het onderzoeksproces en bevindingen.

Kwalificatie uitkomsten en beoordelingscriteria

Verrichten van onderzoek en ontwikkeling in een gespecialiseerd gebied en zich in de overdracht van technologie op het gebied van kwantiteit landmeten en vastgoedontwikkeling.

Toelatingseisen en selectiecriteria

Operations Management of een gelijkwaardige kwalificatie op NQF niveau 7, zoals bepaald door een commissie Status: Een aanvrager moet een BTech houden. Voor toelating tot een MTech programma zullen alle aanvragen worden beoordeeld in termen van academische prestaties en eerdere kwalificaties, en, indien nodig, de aanvragers zal worden geïnterviewd om vast te stellen, onder andere interesse in de postdoctorale studie en het vermogen van de afdeling om het onderzoek belangstelling tegemoet .

Verlening van de graad

De MTech: Operations Management zal op studenten die het onderzoek en het proefschrift met succes hebben afgerond worden toegekend.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan